Програма „Околна среда 2007 2013 г. Bg161PO005/11/3 2/05/26



страница1/4
Дата23.05.2018
Размер495.87 Kb.
#69407
  1   2   3   4

Решения за

по-добър живот


Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013 г.”

BG161PO005/11/3/3.2/05/26

Проект: „Опазване и възстановяване на биологичното разнообразие, осъществяване на ремонтни дейности и оборудване в резерватите и обектите, стопанисвани от РИОСВ-София, в т.ч.:Резерват „Торфено бранище”, Резерват „Бистришко бранище”, Поддържан резерват „Училищна гора”, Поддържан резерват „Богдан”, Природозащитен информационен център „Витоша”

Бенефициент: РИОСВ – София





Европейски съюз

Европейски фонд за

регионално развитие

Кохезионен фонд







РАЗДЕЛ ХV ПРИЛОЖЕНИЯ

  1. ОБРАЗЦИ:


ОБРАЗЕЦ № 1
НАЧАЛЕН ДОКУМЕНТ НА ОФЕРТА
ЗА УЧАСТИЕ В ОТКРИТА ПРОЦЕДУРА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ:
„Избор на изпълнител за осъществяване на дейности по маркиране с трайни знаци на терен границите на резервати и поддържани резервати, почистване и маркиране на екопътеки на територията на резервати и поддържан резерват, както и дейности по отразяване границите на Поддържан резерват „Богдан” в кадастралната карта и кадастралния регистър на землището на гр. Копривщица, Софийска област и в картата на възстановената собственост на землището на гр. Клисура, област Пловдив”

І. ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА УЧАСТНИКА
Настоящата оферта e подадена от:

………………………………………………………………………………………………….



/наименование на участника/

и подписана от: ……………………………………………………………………………….



/три имена/

в качеството му/им на …………………………………………………………………………



/длъжност/

II. АДМИНИСТРАТИВНИ СВЕДЕНИЯ
1. Адрес...............................................................................................................................

/пощенски код, град, община, кв., ул., бл., ап./


Телефон №: .....................................................

факс №:............................................................

e-mail: .
2. Лице за контакти................. ....................................

Длъжност:…………………………………………………..

Лична карта №............................,издадена на.........................от.........................

телефон / факс: ………………………


3. Обслужваща банка:……………………………………

Сметката, по която ще бъде възстановена гаранцията за участие:


IBAN……………………………………………BIC…………………………………………………

Титуляр на сметката… ………………..
Сметката, по която ще бъдат извършвани разплащанията по договора, ако участникът бъде определен за изпълнител на поръчката:
IBAN……………………………………………BIC………………………………………………………

Титуляр на сметката ………………………



УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
1. Заявяваме, че желаем да участваме в обявената от Вас процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за осъществяване на дейности по маркиране с трайни знаци на терен границите на резервати и поддържани резервати, почистване и маркиране на екопътеки на територията на резервати и поддържан резерват, както и дейности по отразяване границите на Поддържан резерват „Богдан” в кадастралната карта и кадастралния регистър на землището на гр.Копривщица, Софийска област и в картата на възстановената собственост на землището на гр. Клисура, област Пловдив”, обявена в изпълнение на Проект № DIR-5113325-14-111 „Опазване и възстановяване на биологичното разнообразие, осъществяване на ремонтни дейности и оборудване в резерватите и обектите, стопанисвани от РИОСВ – София, в т.ч.: Резерват „Торфено бранище“, Резерват „Бистришко бранище”, Поддържан резерват „Училищна гора”, Поддържан резерват „Богдан”, Природозащитен информационен център „Витоша” по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO005/11/3/3.2/05/26 „Изпълнение на дейности за устройство и управление на национални паркове и резервати”, попадаща в обхвата на приоритетна ос 3 на Оперативна програма „Околна среда 2007-2013г.”, при условията, обявени в тази документация и приети от нас.

2. Заявяваме, че представяме оферта за участие в процедурата с посочения по-горе предмет.

3. Задължаваме се да спазваме всички условия на възложителя, посочени в документацията за участие, които се отнасят до изпълнението на поръчката, в случай, че същата ни бъде възложена.

4. Съгласни сме валидността на нашето предложение да бъде ………………. дни, но не по-малко от 180 календарни дни, считано от датата, определена като краен срок заа получаване на офертата и то ще остане обвързващо за нас, като може да бъде прието по всяко време преди изтичане на този срок.

5. До подготвянето на договор, това предложение заедно с писменото приемане от Ваша страна и известие за сключване на договор ще формират обвързващо споразумение между двете страни.
6. Друго .............................................................................................

(в случай, че участникът счита за необходимо посочването на други данни и обстоятелства)

Дата:........................ г. Управител:………………………………


Подпис и печат………………………….

*** Когато Участник в процедурата е обединение, настоящия образец на оферта се представя за обединението участник, като се попълва и подписва от лицето, което е упълномощено от членовете на обединението, съгласно споразумението/договорът за създаване на обединение.







Сподели с приятели:
  1   2   3   4




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница