Програма за младежта (2011-2015), Подпрограма 4: Развитие и признаване на младежката работа, а общата стойност на проекта е в размер на 9 482,00 лвДата11.01.2018
Размер13.85 Kb.
ТипПрограма

Сдружение „Фън ин дъ маунтин“ стартира Проект „Моето бъдеще е и твое“. Основните цели, които проекта си поставя са повишаване на капацитета на младежките работници за работа с деца и младежи, използвайки методите на неформалното образование, насочено към деца и младежи от Смолян и региона; популяризиране и прилагане на подходящи подходи и методи, базирани на неформални, съвременни и новаторски принципи за младежка работа с цел ефективно въвличане в младежки дейности; създаване и популяризиране на подходящи норми, принципи и стандарти за етично поведение при работа с деца и младежи.В дейностите, планирани в рамките на проекта ще бъдат въвлечени младежи между 15 и 29 годишна възраст, младежки работници, активно работещи и/или желаещи да работят с деца и младежи, включвайки ги в дейности за неформално екологично образование. В дейностите по проекта ще бъдат включени и хора, работещи с деца и младежи в неравностойно положение. Срокът за изпълнение на проекта е 31 октомври 2015 г., а основната част от дейностите на терен ще бъдат реализирани в рамките на Горски парк ”Амзово”, гр. Смолян. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2011-2015), Подпрограма 4: Развитие и признаване на младежката работа, а общата стойност на проекта е в размер на 9 482,00 лв.

Настоящият документ е създаден по Проект „Моето бъдеще е и твое!, с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2011-2015г.), Подпрограма 4 „Развитие и признаване на младежката работа“.Сдружение “Фън ин дъ маунтин“ носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Министерство на младежта и спорта или на Национална програма за младежта (2011 -2015г.).

15.09.2015 г., гр. Смолян
Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница