Програма за посещение, организиране на пътуването, преференциални цени за самолетни билети и хотелско настаняване, организиране на индивидуални бизнес срещиДата07.07.2017
Размер16.32 Kb.

Международното изложение за дървообработващи машини INTERWOOD Taipei 2014 ще се проведе от 08 до 11 май 2014 г. в Taipei World Trade Center NANGANG.
По време на INTERWOOD Taipei 2014 ще бъдат представени: формовъчни машини; CNC рутери; машинни центрове; шлифовъчни машини; стругове; отрезни и пробивни машини; режещи инструменти; преносими инструменти; оборудване за покритие и обработка на повърхности; въздушни филтри и колектори за прах; инструменти, части и аксесоари, мебелен обков, машини за кантиране, панелни триони и др.
Повече информация за изложението: www.interwoodtaipei.com.tw.
Богата съпътстваща програма: Церемонии по откриването, търговски срещи, Конкурс за дизайн и качество на продукта.
Представителството на TAITRA в България предлага: насърчителна програма за посещение, организиране на пътуването, преференциални цени за самолетни билети и хотелско настаняване, организиране на индивидуални бизнес срещи.


Паралелно с INTERWOOD Taipei 2014, TAITRA организира индивидуални бизнес срещи с тайвански производители, съобразени с Вашите продуктови предпочитания. Срещите се провеждат в специално резервирана конферентна зала и Ви спестяват времето за посещение на всички щандове в изложбената зала. Селекцията на тайванските фирми се прави сред производители от цялата страна, които обхващат не само изложителите на INTERWOOD Taipei 2014. Услугата е напълно безплатна и е отлична възможност за създаване на бизнес контакти в комфортни условия.
Ако ползвате финансова субсидия, участието в индивидуални срещи с тайвански фирми е задължително.

За допълнителна информация, моля, свържете се с нас:


Тайвански Търговски Център София
Бизнес Парк София, Сграда 2, етаж 5

1766 София

Тел: +359-2-4899737

Факс: +359-2-4899734E-mail: sofia2@taitra.org.tw

Координатор на проекта: Анелия Даскалова


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница