Промоционални условия приДата29.04.2017
Размер20.65 Kb.
Промоционални условия при

абонамент за тарифен план Мтел Трансфер самостоятелно и в комбинация с

абонамент за Сателитна телевизия или Интерактивна телевизия и интернет от Мтел
Срок на офертата

02.02.2015 - 31.03.2015 г.


Доставчик

„Мобилтел” ЕАД (Мобилтел), ЕИК: 131468980, със седалище и адрес на управление: 1309 София, ул. „Кукуш” №1


Територия

 • Офертата се предлага в Мтел магазините и …

 • Услугите Интерактивна телевизия и интернет се предлага в районите с покритие на фиксираната мрежа на Мобилтел. Информация за районите на покритие има на www.mtel.bg.

 • Офертата не важи при липса на техническа възможност за предоставяне на някоя от услугите, за които се отнася.


Описание на промоционалните условия

 • При 2-годишен абонамент за който и да е тарифен план Мтел Трансфер, без покупка на устройство в пакет с тарифния план и без абонамент за Сателитна телевизия/ Интерактивна телевизия и интернет, абонатът получават отстъпка в размер на 10 % от месечната абонаментна такса за избрания Мтел Трасфер.

 • При 2-годишен абонамент за тарифен план Мтел Трансфер S, M, L или XL в пакет с устройство, закупено в брой или на изплащане, и 2-годишен абонамент за Сателитна телевизия/ Интерактивна телевизия и интернет от Мтел, абонатът получават отстъпка в размер на 20 % от месечната абонаментна такса за избрания Мтел Трасфер.

 • При 2-годишен абонамент за тарифен план Мтел Трансфер S, M, L или XL, без покупка на устройство в пакет с тарифния план, и 2-годишен абонамент за Сателитна телевизия/ Интерактивна телевизия и интернет от Мтел, абонатът получават отстъпка в размер на 30 % от месечната абонаментна такса за избрания Мтел Трасфер тарифен план.

 • Посочените промоционални отстъпки са валидни само при абонамент за срок от 2 години и се прилагат само в рамките на този срок. След изтичане на посочения срок се прилагат стандартните условия на тарифния план.

 • Офертата е валидна за дееспособни физически лица, които:

 • сключат на нов договор при условията на 2-годишен абонамент за Мтел Трансфер самостоятелно или в комбинация с нов 2-годишен абонамент за Сателитна телевизия; Интерактивна телевизия и интернет ; или

 • са Абонатите по действащ договор за която и да от услугите, включени в офертата (мобилна телефонна услуга; Сателитна телевизия; Интерактивна телевизия и интернет), които подновят абонамента си за срок от 2 години при условие, че първоначалният срок на абонамента по действащия договор е изтекъл и е станал безсрочен или до изтичането му остават не повече от 3 месеца.


Допълнителни условия

 • Тези Промоционални условия са в сила от 02.02.2014 г. като от тази дата са достъпни на интернет страницата на Мобилтел – www.mtel.bg

 • Мобилтел има право да променя настоящите Промоционални условия, като промяната влиза в сила от датата на публикуването й на посочената интернет страница

Каталог: private
private -> Ultrasound Ampoule Treatment
private -> Списък на публикации и представяния На д-р Димитър Христозов Професор по компютърни науки
private -> Нип ипа ди иеп
private -> L’Institut de droit européen de Sofia En collaboration avec la Municipalité de slobozia (Roumanie) et la Municipalité de silistra (Bulgarie) université européenne d’ÉTÉ de roumanie/bulgarie
private -> Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от собствените ни задружни сили!
private -> Стопански факултет
private -> Tempus проект №14047-99 Център по технологии на информационното общество


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница