Първи в класа си: Opel adam предлага интерактивно гласово управлениеДата22.02.2017
Размер53.62 Kb.

Пресинформация

19 юни, 2013 година
Първи в класа си: Opel ADAM предлага интерактивно гласово управление


  • Вече налична: Революционна интеграция за “Siri Eyes Free” на iPhone

  • Единствената малка кола: Отговаря на въпроса “Скоро ли ще пристигнем?”

  • Свежда до минимум разсейването на водача: Достъп до интернет чрез гласово активиране за по-голяма безопасност

  • Siri за всеки: Безплатно актуализиране на IntelliLink за всички модели на ADAM, произведени преди юни

Рюселсхайм. Opel ADAM с инфоразвлекателна система IntelliLink вече се предлага с пълна интеграция за Siri Eyes Free - интелигентният асистент, който ви помага да извършвате дейности с просто поискване. С помощта на бутон на волана клиентите със съвместими смартфони iPhone1 , използващи iOS 6, могат да насочат Siri Eyes Free да извърши различни действия и задачи, като едновременно с това не отделят поглед от пътя и ръцете си от волана. Това е повече от традиционното активиране с глас – вие можете да говорите със Siri Eyes Free в ADAM така, както разговаряте с друг човек.


За да се намали разсейването, Apple и Opel пренасят функционалността за работа със свободни ръце отвъд това, с помощта на режима Siri Eyes Free, който ви позволява да комуникирате със своето устройство на Apple, използвайки единствено гласа си. Потребителите ще установят, че екранът на тяхното устройство не показва текста на разговора със Siri, когато използват тази програма в ADAM. Това е една от важните мерки за безопасност, които Apple взима заедно с Opel по време на интеграционната разработка.
Тази уникална програма се предлага безплатно за всички модели на ADAM, оборудвани с IntelliLink, които ще се поръчват от сега нататък. Клиентите, които вече притежават ADAM с IntellilLink, също могат да се ползват от услугите на Siri Eyes Free. Opel предлага безплатно актуализиране на софтуера, като тази възможност осигурява добавяне на функционалност на Siri Eyes Free в IntelliLink. Иновативната система IntelliLink може постоянно да се актуализира по време на експлоатацията й, като по този начин инфоразвлекателната система винаги е на нивото на мобилната комуникация на клиента. Клиентите на Opel ADAM трябва да посетят своя дилър на Opel, за да им бъде направена актуализацията.
За да започнат сесия със Siri в режим Eyes Free, собствениците на ADAM просто свързват своите устройства Apple iOS с инфоразвлекателната система IntelliLink чрез Bluetooth, съгласуват системата и използват бутона за гласово активиране. Siri Eyes Free може да бъде активиран и когато други приложения като BringGo работят на заден фон. По това време звукът на музиката или на навигационното насочване автоматично се намалява.
В Opel ADAM оборудван с IntelliLink, потребителите могат да използват Siri Eyes Free, за да:

  • Провеждат активирани с глас, hands-free разговори с контактите в указателя, съхранени в iPhone

  • Възпроизвеждат песни от базата на iTunes без да е необходимо да губят време, като търсят в менютата и следователно да бъдат разсейвани докато шофират

  • Слушат, създават и изпращат съобщение iMessage, текстово съобщение до телефонен номер или до който и да е съхранен в указателя на телефона, както и e-мейл

  • Имат достъп до календара и различни ангажименти, да прочитат входящи съобщения, както и да конфигурират алармата си и настройките за напомняне

  • Намалят разсейването още повече, оставяйки екрана на iPhone изключен, докато Siri отговаря на прости въпроси като например, резултати от мачове, прогнози за времето и дати на национални празници

Освен това клиентите притежаващи системата FlexDock също могат да се ползват от пълната интеграция на Siri Eyes Free, като тяхният смартфон е разположен централно на арматурното табло. Просто поставете който и да е смартфон на Apple, включително iPhone 5 в гнездото и Siri Eyes Free може да го поддържа с гласово активиране на други приложения на Apple включително Apple Maps. При работа на Apple Maps, вие можете да попитате Siri Eyes Free “Скоро ли ще пристигнем?”.


Още едно предимство при използването на Opel FlexDock: iPhone се зарежда автоматично без нуждата от допълнителен кабел, така че разреждането на батерията може да бъде предотвратено.
Множество възможности с инфоразвлекателната система на ADAM IntelliLink
Новата инфоразвлекателна система на Opel IntelliLink, която прави своя дебют в ADAM, е съвместима с iPhone, iPad и iPod, както и с Android устройства. Пълният набор от възможности, които IntelliLink предлага с новия ADAM включва още и приложението TuneIn за достъп до глобално радио, пълнофункционалното навигационно приложение BringGo и глобалното подкаст интернет радио приложение Stitcher. Наличието на приложения демонстрира капацитета и гъвкавостта на системата на Opel IntelliLink, която пренася комуникационната свързаност и функционалност на смартфоните безопасно в автомобила с помощта на седеминчов пълноцветен touch-screen дисплей с висока резолюция, чрез Bluetooth или USB връзка. IntelliLink, ултрамодерната инфоразвлекателна система следователно може да осигури такова персонално използване, колкото лично е съдържанието в един iPhone или някое Android устройство. Същевременно с това, OpeI IntelliLink е една достъпна система: тя струва само 585 лева в България.
OpeI IntelliLink е интелигентно, достъпно предложение в оборудването (само 300 евро). Стандартната инфоразвлекателна система в ADAM JAM, ADAM GLAM и ADAM SLAM е системата CD 3.0 BT с радио и CD плеър, включващо Bluetooth и USB връзки, както и функция hands-free. При наличие на IntelliLink, двойният AM/FM радио тунер може да бъде комбиниран с DAB цифрово радио за широк избор от възможности за слушане. Цялата инфоразвлекателна система може допълнително да бъде развита с впечатляващата аудио уредба Infinity Sound System с осем високоговорителя и един субуфер (7x 45 Вата и 1x 90 Вата).


За връзка:
Люба Ганчева

PR мениджър

тел +359 ( 0) 2 969 3051

Mobile: +359 (0) 88 831 8090ljuba.gancheva@gm.com

Допълнителна информация и снимки можете да намерите в интернет на media.opel.com.


1 Siri се предлага само в Beta с iPhone 4S, iPhone 5, iPad (3-то и 4-то поколение), iPad mini и iPod touch (5-то поколение) и изисква интернет достъп. Siri може да не се предлага на всички езици или на всички места, а функциите му могат да варират в зависимост от мястото. Освен това данните за пренос в клетъчната мрежа могат да бъдат допълнително платени.

Opel Southeast Europe media.opel.comТърговско представителство за България

Каталог: content -> Pages -> news
news -> Класическа Grand Prix звездите на 111-годишната история на Opel в света на моторните спортове
news -> Chevrolet ще покаже творението на младите дизайнери на изложението в Женева
news -> Пресинформация 29 септември, 2011 година Opel Ampera спечели международната награда ecobest
news -> Пресинформация 26 октомври, 2015 година Перфектен рали сезон за Opel
news -> Отборът adac opel Rallye Junior Team запазва водачеството си в шампионата erc
news -> Пресинформация 29 юни, 2015 година Тройна победа за Opel на рали Ypres
news -> Програма за развитие на нови таланти с ангажименти в областта на пистовите надпревари и рали-спорта
news -> Пресинформация 30 март, 2015 г


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница