Пътувам с усмивка!Дата11.01.2018
Размер28.15 Kb.Tel/Fax 032 65 03 65 / 65 00 22

Пътувам с усмивка! e-mail: office@amadeus7.com


Адриатическа панорама Дубровник
7 дни - 6 нощувки


Програма:
1 ден: Отпътуване от Пловдив в 06:00 ч., от София в 08:00 ч. за Република Хърватска. Вечерта пристигане в Загреб и настаняване в хотел.Нощувка.
2 ден: Закуска. Туристическа програма в Загреб: площад “Бан Йелачич”, Националния театър, площада и паметника на Крал Томислав, Катедралата, църквата "Св. Марко”. Отпътуване за Риека и разглеждане на морската столица на страната – Триумфалната арка и Старата порта, църквата “Възнесение Богородично”. Настаняване в хотел в курорта Опатия. Вечеря. Нощувка.
3 ден: Закуска. Целодневна екскурзия на полуостров Истрия. Разглеждане на град Пула – Римския амфитеатър от I в.пр.н.е., Катедралата, Цитаделата, храма на Август, църквите “Св. Богородица”, “Св. Никола” и др. Посещение на град Ровин: Градската порта, Стария град с Камбанарията, Кметството и часовниковата кула. Вечеря. Нощувка.
4 ден: Закуска. Отпътуване за Плитвице. Около обяд пристигане в националния парк и природен резерват “Плитвички езера”. Възможност за организирано или самостоятелно разглеждане на прочутия карстов природен феномен. Привечер настаняване в хотел в района на Трогир. Вечеря. Нощувка.
5 ден: Закуска. Кратка туристическа програма по крайбрежието на Далмация с посещение на града-музей Трогир – разходка по тесните улички на Стария град между многобройните дворци, кули, църкви и старинни сгради. Отпътуване за Сплит и разглеждане на града с екскурзовод: дворцовия комплекс на император Диоклециан и Катедралата, храма на Юпитер, Народния площад и др. Свободно време. Заминаване за района на Дубровник и настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
6 ден: Закуска. Туристическа програма в Дубровник с екскурзовод. Пешеходна разходка в Стария град: главната улица “Страдун”, крепостта “Минчета”, църквите “Св. Спас” и “Св. Влах”, Францисканския и Доминиканския манастир и др. Следобед свободно време. Вечеря. Нощувка.
7 ден: Закуска. Отпътуване за България и късно вечерта пристигане в София и Пловдив.


Цената включва:

* Транспорт с лицензиран автобус
* 6 нощувки със закуски и 5 вечери

* 1 в Загреб, 2 в Опатия

* 1 в района на Трогир

* 2 в района на Дубровник


* Туристическа програма в Загреб, Риека, Трогир, Сплит и Дубровник
* Еднодневна екскурзия в района на полуостров Истрия - Пула и Ровин

* Екскурзия до Плитвичките езера

* Медицинска застраховка
Цената не включва:

* Входните такси на посещаваните туристически обекти__________________________________________________________________________________________

bg.amadeus7.com

Всичко, което не е включено в «Цената включва», се заплаща допълнително.
Amadeus7 си запазва правото да променя цената, датите, програмата, както и реда на изпълнението.

Гарант на Амадеус7 по смисъла на чл 42 от ЗT е ЗК "Булстрад" АД с полица № 3405A11200R00242от 10.03.2011г.

База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница