Рейсинг мениджмънтаДата12.03.2018
Размер16.14 Kb.
Рейсинг мениджмънта е комплексна услуга която се предлага на собствениците на бегови коне и включва:
Съвети и съдействие при избор и покупка на коне от европейските и световни аукциони. Преценка на екстериора, механиката и родословието на коня, анализ на кариерата му до момента на закупуването му (ако има такава) и възможно най-обективно заключение за потенциала му.
Съдействие при изготвянето на експортните документи след закупуване.
Избор на най-подходящият тип кон според предназначението за което се купува, според дисциплината в която ще участва и според особеностите на региона в който ще се тренира и състезава.
Избор на най-подходящите надбягвания в Европа и в света за всеки конкретен кон въз основа на добро познаване на съответните бегови календари.
Подготвяне на необходимите документи за участие в надбягвания и комуникация с рейсинг администрацията на съответната държава или съответния организатор.
Записване за участие от името на собственика
Организиране на транспорта и изготвянето на транспортните документи.
При желание от страна на собственика да тренира коня си в Англия – избор на най-подходящият английски треньор и договаряне на най-добрите възможни условия за тренинг на конете на собственика въз основа на лични контакти с много от водещите треньори.
Периодични наблюдения на конете в тренинг, преценка на кондицията и резултатите от работата на треньора. Постоянен контакт с треньорите, обсъждане състоянието на животните и плановете за реализацията им в надбягванията.
Оценка на постигнатите резултати на първите надбягвания и изработване на дългосрочен план за експлоатация на качествените коне.
Възможно най-ранна преценка на работните качества на всеки конкретен кон, отстраняване от тренинга и продажба на безперспективните или неподходящи животни с цел да се избягнат неоправдани разходи от собственика.
Комуникация с медиите, популяризиране на важните изяви на конете и реклама на собственика или производителя.
Съдействие при продажба на коне на собственика.
Преценка за потенциала на излезлите от тренинг коне в евентуална развъдна работа и избор на възможно най-качествен развъден материал.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница