Рейсинг мениджмънтаДата12.03.2018
Размер16.14 Kb.
Рейсинг мениджмънта е комплексна услуга която се предлага на собствениците на бегови коне и включва:
Съвети и съдействие при избор и покупка на коне от европейските и световни аукциони. Преценка на екстериора, механиката и родословието на коня, анализ на кариерата му до момента на закупуването му (ако има такава) и възможно най-обективно заключение за потенциала му.
Съдействие при изготвянето на експортните документи след закупуване.
Избор на най-подходящият тип кон според предназначението за което се купува, според дисциплината в която ще участва и според особеностите на региона в който ще се тренира и състезава.
Избор на най-подходящите надбягвания в Европа и в света за всеки конкретен кон въз основа на добро познаване на съответните бегови календари.
Подготвяне на необходимите документи за участие в надбягвания и комуникация с рейсинг администрацията на съответната държава или съответния организатор.
Записване за участие от името на собственика
Организиране на транспорта и изготвянето на транспортните документи.
При желание от страна на собственика да тренира коня си в Англия – избор на най-подходящият английски треньор и договаряне на най-добрите възможни условия за тренинг на конете на собственика въз основа на лични контакти с много от водещите треньори.
Периодични наблюдения на конете в тренинг, преценка на кондицията и резултатите от работата на треньора. Постоянен контакт с треньорите, обсъждане състоянието на животните и плановете за реализацията им в надбягванията.
Оценка на постигнатите резултати на първите надбягвания и изработване на дългосрочен план за експлоатация на качествените коне.
Възможно най-ранна преценка на работните качества на всеки конкретен кон, отстраняване от тренинга и продажба на безперспективните или неподходящи животни с цел да се избягнат неоправдани разходи от собственика.
Комуникация с медиите, популяризиране на важните изяви на конете и реклама на собственика или производителя.
Съдействие при продажба на коне на собственика.
Преценка за потенциала на излезлите от тренинг коне в евентуална развъдна работа и избор на възможно най-качествен развъден материал.
Каталог: 2010
2010 -> Ноември, 2010 Г. Зад Кое е неизвестното число в равенството: (420 Х): 3=310 а) 55 б) 66 в) 85 г) 504 За
2010 -> Регионален инспекторат по образованието – бургас съюз на математиците в българия – секция бургас дванадесето състезание по математика
2010 -> Януари – 2010 тест зад Резултатът от пресмятане на израза А. В, където
2010 -> Библиографски опис на публикациите, свързани със славянските литератури в списание „Панорама” /1980 – 2011
2010 -> Специалисти от отдел кнос, Дирекция „Здравен Контрол при риокоз русе, извършиха проверки в обектите за съхранение и продажба на лекарствени продукти за хуманната медицина на територията на град Русе
2010 -> 7 клас отговори на теста
2010 -> Конкурс за научно звание „професор" по научна специалност 05. 02. 18 „Икономика и управление" (Стопанска логистика) при унсс, обявен в дв бр. 4/ 15. 01. 2010
2010 -> Код на училище Име на училище


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница