Republicofbulgaria consulategeneralinchicagoДата07.08.2018
Размер20.65 Kb.R E P U B L I C O F B U L G A R I A
C O N S U L A T E G E N E R A L I N C H I C A G O


737 NORTH MICHIGAN AVENUE, SUITE 2105 CHICAGO, IL 60611 – 6647 Telephone (312) 867-1904/5; Fax (312) 867-1906; E-mail:genconsbul@sbcglobal.net www.bgconsulchicago.netСЪОБЩЕНИЕ

Консулската служба от Чикаго провежда

Консулски ден в Детройт” - неделя, 4 ноември 2007 г., от 09:30 до 15:30 часа,

Адрес: 1001 Welch Road, Suite 101, Commerce, MI 48390 (до “Coffee Time Café)


Списъкът на български граждани (1), заявили към 3 октомври участието си, включва 36 души. Ще бъдат обслужени всички, дошли в приемното време. Консулството осигурява бланки, формуляри, типови декларации, текстове на стандартни пълномощни. Услугите се заплащат кеш, съгласно ценоразпис, утвърден от Посланика на Република България в САЩ.


Напомняме на гражданите да носят всички свои български документи за самоличност, допълнителни такива (удостоверения за раждане; брак; развод; и др.), както и при недостиг на валидни български документи – свои американски документи с фотография. За снимки за нови паспорти се обръщайте към фото-секциите на веригата Сиърс, както и вериги като Уолгрийнз и други, като заявявате изискванията ни от нашите сайтове (те са идентични с тези за Германия и страните-членки на Европейския съюз). Нужни са 2 снимки за вадене на паспорт чрез консулството за 2-4 месеца и 3 снимки – за вадене на паспорт чрез пълномощник в България.
Общи и конкретни напътствия по консулските ни услуги ще намерите на:

  • www.bgconsulchicago.net , www.bulgaria-embassy.org (консулски раздел);

  • (оповестяване) www.eurochicago.com , www.bulgariansindetroit.co , пресата в Чикаго;

  • (за вписване в списъка) електронният адрес на консулството и balkan22@msn.com .

Молим участниците да попълнят Формуляр за доброволна регистрация в консулството (2) и да впишат по възможност постоянен електронен адрес. Заявлението ще Ви улесни при бъдещи консулски услуги, особено когато те могат да стават по пощата, а личните Ви данни ще се ползват само с Ваше съгласие и във Ваш интерес (например, ако Ваш познат Ви издирва чрез нас и иска да се свърже с Вас, ще Ви препратим неговото съобщение, но той няма да получи от нас Вашия адрес или лични данни; например, ако бъдат учредени българско неделно училище или просветно-културен център във Вашия район, ще бъдете уведомени).ПРИЛОЖЕНИЕ: Списък (1), Формуляр за доброволна регистрация (2).


ОТ КОНСУЛСТВОТО
Чикаго, 4 октомври 2007 г.
Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница