Решение Община Видин: Удостоява посмъртно Харалампи Цветков Яръмов- известен спортен журналист, кореспондент на бнт за Видинска област, редактор и сътрудник в редица спортни вестници и регионални издания със званието „Почетен гражданин на град Видин иДата15.10.2018
Размер9.51 Kb.
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ВИДИНВидин, 3700, пл. “Бдинци” №2, тел.: 094/609409, тел./факс: 094/601159


e-mail: obs_vidin@mail.bg


П Р Е Д Л О Ж Е Н И Е
Временната комисия по символиката, предлага на Общински съвет Видин да вземе следното
р е ш е н и е:
На основание чл.21, ал.1, т.22 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с чл.4 и чл.48 от Наредбата за символиката на Община Видин:
1. Удостоява посмъртно Харалампи Цветков Яръмов– известен спортен журналист, кореспондент на БНТ за Видинска област, редактор и сътрудник в редица спортни вестници и регионални издания със званието „Почетен гражданин на град Видин и общината”.

2. Пламен Милчев Петров - заслужил треньор и майстор на спорта, треньор на ССК „Борба, самбо, джудо”- Видин със званието „Почетен гражданин на град Видин и общината”.3. Възлага на Председателя на Общински съвет- Видин да организира връчването на отличията на званието на тържествено заседание на Общински съвет на Празника на град Видин 26-ти октомври 2013г.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница