Ridgid® обявява старта на усъвършенствания ridgid comДата06.05.2017
Размер30.85 Kb.Служебно лице за контакт: Алина Викол +40 747 04 95 14
Лице за контакт с пресата: Мая Стаелс +32 487 98 21 61


RIDGID® обявява старта на усъвършенствания RIDGID.com

- Новият уеб сайт на компанията предлага повече предимства на потребителите;

възможност да се оценяват и правят обзори на продукти -
Льовен, Белгия – 26ти август 2014 – RIDGID®, водещ производител на иновативни инструменти и оборудване за професионалната търговия, обявява новия RIDGID.com, един-единствен, глобален уеб сайт на компанията, изграден с повече предимства за крайните потребители.
С чувствителен дизайн, функционален на всяка устройство с активна Интернет връзка, при употреба новият уеб сайт динамично се мащабира на по-малки и по-големи устройства в зависимост от типа и ориентацията на екрана (хоризонтална или вертикална). В допълнение, уеб сайтът е с по-изчистена и опростена навигация и регистрация на продукти, наред с подобрените възможности за търсене на продукти и дистрибутори. Най-вълнуващата нова функционалност е възможността клиентите да правят обзори, да оценяват и задават въпроси за конкретни продукти. В допълнение към това да помогнат на професионалните потребители на инструмента да проучат кои инструменти да закупят и как да ги използват, тази информация ще помогне за бъдещото разработване на продукти и принадлежности RIDGID.
„Изградихме новия уеб сайт, за да направим работата по-добра и информацията по-лесно откриваема за нашите клиенти и партньори,“ обясни Крейг Съмнър от VP маркетинговия отдел. „Актуализирайки съдържанието, подобрявайки навигацията и разширявайки възможностите за търсене, за потребителите ще е много по-лесно да търсят и откриват бързо това, което търсят.
„Много вълнуваща е и новата функционалност потребителите да правят обзори и да оценяват продуктите на сайта. В качеството си на компания, която непрекъснато търси иновативни решения с цел най-добро обслужване на клиентите ни, ние винаги се вслушваме и вземаме предвид тяхната обратната връзка. Тази нова функционалност ще предоставя допълнителна обратна връзка и ще дава възможност на клиентите ни да допринасят за развитието на иновациите в продуктите на RIDGID.”
Моля, посетете RIDGID.com, за да видите всичко това и много повече.

Информация за RIDGID®

RIDGID®, водещ производител на иновативни инструменти и оборудване за професионалната търговия, предлага продуктите си в повече от 140 страни. Широкото разпространение от компанията на над 300 типа инструменти, обслужващи сферите на отдаването под наем, водопроводните инсталации, HVAC/R, сектора на услугите, промишленост, електричество, петролен бизнес, институционален, търговски и хардуерни пазари. RIDGID е част от „Emerson Commercial & Residential Solutions“, компания на Emerson, която обединява технологията и инженерството с цел да проектира и създаде едни от най-висококачествените инструменти и оборудване в целия свят. От прахосмукачки за мокро/сухо почистване до най-добре продаваните в сектора диагностични системи за тръбопроводи, сред ключовите марки на компанията са RIDGID®, PROTEAM® и InSinkErator®.

Открийте RIDGID в Youtube, Facebook, Google+, Instagram и Pinterest или ни последвайте в Twitter.

Информация за Emerson

Emerson (NYSE: EMR), базирана в Сейнт Луис, щата Мисури (САЩ), е световен лидер в съчетаването на технологиите и инженерството с цел предлагане на иновативни решения на клиенти от промишлените, търговски и потребителски пазари по целия свят. Компанията се състои от пет бизнес сегмента: Управление на процесите, Индустриална автоматизация, Мрежови мощности, Климатични технологии и Търговски и жилищни решения. Продажбите за финансовата 2013 г. възлизаха на 24,7 млрд. щатски долара. За повече информация посетете www.Emerson.com.

За допълнителна информация за продуктите на RIDGID, моля, посетете RIDGID.com, свържете се с местния търговски представител на RIDGID или с представителството на RIDGID на адрес: Interleuvenlaan 50, 3001 Льовен, Белгия.

# # #

База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница