Ръководени дипломни проектиДата17.02.2017
Размер23.49 Kb.
ръководени дипломни проекти
Дипломна работа на тема: “Структура и динамика на съобществата на кърлежи (Acari: Acariformes and Parasitiformes) в гнезда на полубеловрата мухоловка (Ficedula semitorquata) в Cевероизточна България ” – дипломант Жаклин Бакалова, спец. ЕООС.

Дипломна работа на тема: “Таксономично разнообразие на съобществата на кърлежи (Аcari: Parasitiformes) в гнезда на Голям синигер (Parus major) в Североизточна България” – дипломант Найлин Али, спец. ЕООС.

Дипломна работа на тема: “Принос в проучване на акарофауната (Acari: Acariformes and Parasitiformes) в гнезда на полубеловрата мухоловка (Ficedula semitorquata)” – дипломант Айлян Джеват, спец. ГБ.

Ръководител на професионално-педагогическа специализация по биология за придобиване на втора професионално-квалификационна степен на тема „Диагностика на знанията на учениците за биотичните фактори в обучението по Биология и здравно образование - ІХ клас”, специализант Красимира Желева

Ръководител на професионално-педагогическа специализация по биология за придобиване на трета професионално-квалификационна степен на тема „Иновационни форми и методи за здравно образование и възпитание на учениците чрез обучението по биология здравно образование в средното училище”, специализант Анна Петрова

Ръководител на професионално-педагогическа специализация по биология за придобиване на трета професионално-квалификационна степен на тема „Приложение на иновационни методи в обучението по биология и здравно образование в средното училище”, специализант Красимира Желева

Ръководител на професионално-педагогическа специализация по биология за придобиване на трета професионално-квалификационна степен на тема „Похвати за развитие на ключови компетентности по биология и здравно образование в средното училище”, специализант Красимира Томева
УЧАСТИЕ ВЪВ ФОРМИ ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ НА УЧИТЕЛИ
Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИПКУ, 2010 г.

Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИПКУ, 2011 г.

Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИКПО, 2012 г.

Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИКПО, 2013 г.

Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИКПО, 2015 г.

Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИКПО, 2016 г.


Тематичен курс „Изпитът по биология за ІV и V ПКС” за учители по биология в периода 2010-2014 г.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница