Родни знаменитости раздават автографи в столичен куклен театър кампанията „Запознай се с мен” среща децата с известни бг лицаДата13.07.2017
Размер10.81 Kb.РОДНИ ЗНАМЕНИТОСТИ РАЗДАВАТ АВТОГРАФИ В СТОЛИЧЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР
Кампанията „Запознай се с мен” среща децата с известни БГ лица

Запознай се с мен” е най-новата кампания на Столичен куклен театър, която ще среща малките зрители с родни знаменитости. Популярни лица от света на музиката, спорта, шоубизнеса и телевизионния екран ще гостуват на театъра всяка събота и ще се срещат с децата веднага след обедното представление в 12.00 ч.

Кампанията стартира този уикенд - 25 април, когато на сцената излиза победителят в X Factor Рафи. Освен че ще изпее любимото си парче, той ще се срещне с децата за да им разкаже за своето детство, любимите си приказки и лудориите, който е вършил като малък.

Запознай се с мен” ще даде шанс на децата да видят на живо своите идоли, да се докоснат до тях, да им зададат въпросите, които искат, да си напраят снимка или да получат автограф!Кампанията продължава с гостуване на Поли Генова на 2 май, следват популярните водещи Иван и Андрей и любимите спортисти на цяла България Кубрат и Тервел Пулеви.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница