С широк спектър на приложениеДата14.02.2017
Размер26.34 Kb.
Frog
Самоецваща двукомпонентна адхезивна система с широк спектър на приложение.
Специално третираният нанопълнител на Frog подобрява кохерентната здравина на връзката и осигурява добра адаптация към зъбната структура при нанасяне върху емайл и дентин. Налице е и пълното маргинално запълване за протекция на реставрацията срещу дифузия на орални течности и микроорганизми. Няма нужда от разклащане на бутилката.Индикации:Бондиране на директни реставрации на базата на смола.Бондиране на индиректни реставрации с цименти на базата на смола.Свързване на композит към стара амалгама.Ортодонтски брекети **Поправка на композитни, керамични и хибридни керамични реставрации.Запълване на оголени коренови повърхности предизвикващи свръхчувствителност.Запълване на кавитет, предшествуващ индиректна реставрация.Третиране на свръхчувствителност.Десензитиране на цервикални области.Подготовка за корони.

** допълнително ецване


Инструкция:

За директна композитна реставрация
Почистете и изолирайте зъба. Отстранете излишната вода.


  1. Нанесте праймера frog за да се просмучат всички вътрешни повърхности. Оставете да действа за 20 секунди.  1. Почистете внимателно с въздух (безмаслен). Оставете повърхността бляскава.  1. Нанесете frog бонда към вече активираната повърхност.  1. Почистете внимателно с въздух (безмаслен) за да осигурите еднороден слой.  1. Полимеризирайте с фотолампа – 10 секунди.  1. Нанесете композит (примерно „Ice”) в съответствие със инструкциите на производителя.Перфектният захват

Frog дълболко прониква за да формира една много здрава връзка позволявайки перфектен захват към зъбната повърхност. Той поддържа хидроксиапатита в колагенните фибри асистирайки в механичното свързване на адхезива към зъбната повърхност.Вносител:

Мипис” ООД – Варнаmipis@abv.bg

www.mipis.com

Производител:

SDI Limited - Австралия


Варна


ул.”Генерал Цимерман” №55

тел/факс: 052 / 612 123Варна


ул.”Патриарх Евтимий” №35

тел/факс: 052 / 601 648


София


ул.”Перник” 91

02 / 952 66 450882 / 508 239; 0882 / 820 766
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница