С такъв плам за историческите забележителности, възхитени сме. Добър професионалист и човекДата16.08.2017
Размер16.88 Kb.
Здравейте,

Искам да благодарим за страхотната организация и услуги, които получихме за екскурзията в Египет на 03.03.2017г. Всички притеснения,  които имахме относно дестинацията бяха излишни. Тиражирането на военна обстановка и психоза у туристите за тази дестинация се убедих, че са напълно излишни. Не знам кой и какво цели с това да се всява страх у туристите, но се радвам, че ние лично със сестра ми не се подведохме. Египет е най-мистичната и екзотична екскурзия, на която съм била. Всичко страшно много ни хареса, да, факт е, че там е много мръсно и хората са много бедни, но това е Африка и за нас не беше изненада.

Много сме доволни от екскурзоводското обслужване. Ахмед е невероятен египтолог, историк и екскурзовод. До сега не бяхме срещали чужденец, който да говори с такава любов за България,

 с такъв плам за историческите забележителности, възхитени сме. Добър професионалист и човек.

Поли също е прекрасна, всячески се опитваше да угоди на всички и поне според нас успя.

Програмата дори и леко изморителна за по-възрастните, смятаме, че беше възможно най-добре изпълнена. Видяхме всичко, обиколихме навсякъде и научихме толкова много.

Хотелите и корабът също бяха на ниво. Влакът (ние бяхме в спален вагон) беше малко мръсен. Доколото разбрах, вагонът със седалки е бил по-чист и по-европейски, така че може би това трябва да се разяснява на туристите, но за нас лично не беше никакъв проблем. Храната беше вкусна, никакви забележки.

Относно развлеченията, сме много благодарни на Поли и Ахмед, че ни организираха вечер навън, разхождахме се с каляски през града и пушихме наргиле. Това не беше включено в програмата, но те направиха всичко възможно да ни угодят. Като препоръка за следващи екскурзии можем да кажем само да организирате типични египетски вечери с танци, храна и наргиле за групата, защото такива вечери много сплотяват хората и се чувстваш като част от приятелска група, а не просто български турист.

За първи път пътувахме с вашата компания, но няма да е за последен. Спрели сме се на още няколко екскурзии, но ни направи впечатление, че не предлагате до Иран. Дано скоро това се промени.

 

Отново хиляди благодарности за организацията и дано повече българи се решат на това пътуване, незабравимо е. 

Поздрави и до нови срещи.

Цветелина и Юлиана Ботинови

гр.Троян


15.03.2017 г.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница