С възможност за отпътуване от Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара ЗагораДата14.03.2018
Размер74.91 Kb.
ИСТАНБУЛ 2016

1 Ден


Отпътуване от София в 22:00 ч., от Пазардиж в 22:45 ч., от Пловдив в 24:00 ч., от Димитровград в 01:00 ч. по посока Истанбул.
С възможност за отпътуване от Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора
2 Ден

Сутринта пристигане в Истанбул. Обзорна екскурзия с разглеждане на „Синята джамия”, църквата „Св. София” (отвън), двореца „Топкапъ” (отвън), Хиподрума, Египетския обелиск, Змийската колона, фонтана на Вилхелм втори (включена в цената). Настаняване в хотел. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание:

1) дневна разходка с яхта по Босфора със свободно време на Египетския пазар (заплаща се допълнително).

2) възможност за разглеждане на нощен Истанбул - забележителностите на Султан Ахмет, разходка по моста Галата и изкачване с лифт до кафенето на френския писател Пиер Лоти (заплаща се допълнително).

След разходката предлагаме възможност за вечеря, в атракционно заведение за привържениците на турската кухня - Ориент Хаус или в Рибен ресторант, намиращ се под моста Галата, от където се открива една забележителна нощна гледка към "Златния рог" и Босфора. Връщане в хотела. Нощувка.

3 Ден


Закуска. Свободно време или от 09:00 ч. допълнителна екскурзия по желание:

1) Посещение на Двореца „Долмабахче” (заплаща се допълнително), продължаваме към азиатската част на града, минавайки по един от емблематичните мостове над Босфора. Следва свободно време за фото пауза в панорамния парк на един от хълмовете над града, с невероятен панорамен изглед.

2) Следобед, възможност за дневна разходка с яхта по Босфора или посещение на църквата „Света София“ и Водохранилището (заплащат се допълнително).

Свободно време. Вечерта време за забавления из града или:

3) Вечеря в някой от ресторантите с превъзходна кухня - Ориент Хаус, Гар Мюзикхол (заплащат се допълнително).

Нощувка.


4 Ден

Закуска.

1) Освобождаване на хотела и в 08:30 ч. екскурзия по желание с посещение на двореца „Бейлербей“ и кулата на девицата „Къз кулеси“ (заплащат се допълнително) или:

За туристите, които не желаят допълнителната екскурзия трябва да освободят хотела до 12:00 часа, като могат да оставят багажа си в хотела за съхранение. След приключването на организираната програма - отпътуване и свободно време в най-големия търговски център „Форум" Истанбул, магазин „IKEA” и аквариум „Тюркоазо”. Отпътуване за България. Пристигане около полунощ в София.


Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус

2 нощувки със закуска в хотел по избор

Разглеждане на историческия център с екскурзовод на български език

Медицинска застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица до 65 години

Посещение на търговски център „Форум“, магазин „ Икеа“, аквариум „Тюркоазо“

(без включена входна такса за аквариума)

Прeдставител на TOЦената не включва:

Допълнителните екскурзии

Разходи от личен характер и бакшиши

Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.

Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.

Застраховка “Отмяна на пътуване” от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Алианц България“АД, гр.София, бул.“Княз Ал.Дондуков“ №68, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

Трансфер при събрани по-малко от 20 човека за тръгване от В. Търново, Габрово, Казанлък и Ст. Загора - около 20 лв. на човек

ГРАФИК НА ТРЪГВАНЕ:

София 22:00 ч. паркинга пред стадион “Васил Левски”

Пазарджик 22:50 ч. ШЕЛ Пазарджик

Пловдив 24:00 ч. ОМВ до хотел Санкт Петербург

Димитровград 01:00 ч. Газпром Димитровград

В. Търново 21:15 ч. пред хотел Етър

Габрово 22:00 ч. от паркинга зад Дома на сатирата

Казанлък 23:15 ч. ОМВ до ДАП

Ст. Загора 00:00 ч. ЖП Гара


Важна информация:

Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на български език.

Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в Истанбул.

Допълнителните екскурзии се заявяват предварително при записване в България, а се заплащат на място в Истанбул на представителя на фирмата партньор.

Минимален брой за провеждане на допълнителните екскурзии: 15 души.

Забележка:Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в Истанбул.

Mинимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 30 човека

Начин на плащане: депозит 50% при записване, доплащане – до 20 дни преди датата на отпътуване

Необходими документи : Международен паспорт

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Алианц България“АД

ТА има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с полица № 13160153100000007/22.06.2015 на ЗАД "Алианц България"ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ЕКСКУРЗИИ:

Обзорна екскурзия. Цена: включена в цената. Цената включва: Разглеждат се Синята джамия, църквата „ Света София – отвън „, двореца Топкапъ – отвън, Египетския обелиск, колоната на Константин, Змийската колона, фонтана на Вилхелм II-ри.


Двореца „Долмабахче”

Екскурзия до Двореца „Долмабахче”, моста на Босфора, азиатската част на Истанбул. Цена: 30 евро (продължителност около 4 часа). Цената включва: транспорт, обслужване от местен лицензиран екскурзовод на български, входни такси за Долмабахче, пътни такси.Разглеждат се: Двореца „ Долмабахче“,продължаване с автобуса по единия от мостовете над Босфора до азиатската част. Свободно време на един от хълмовете, превърнат в природен парк, от където се открива прекрасна панорама към европейската част на града. Свободно време за кафе и фото пауза. Продължаване с автобуса към българската църква „ Свети Стефан“(поради ремонтни работи, църквата може да се разгледа само отвън).


Вечеря в атракционно заведение Гар Мюзик Хол или Вечеря на кораб в атракционно заведение Ориент Хаус

Вечеря в атракционно заведение Гар Мюзик Хол - 35 евро Цената включва: трансфер от хотела и обратно (ако такъв се налага), вечеря с програма,представител на фирмата. Възможност да се запознаете с турския фолклор и да опитате местната национална кухня.Менюто включва: салата асорти, топло предястие, основно ястие, десерт – сезонни плодове, 2 питиета на човек (анасонова ракия или вино или джин или бира или безалкохолно). Вечеря на кораб в атракционно заведение Ориент Хаус – 45 евро (продължителност около 3,5 часа). Цената включва: трансфер от хотела до кораба и обратно, вечеря с програма, представител на фирмата.Възможност да се запознаете с турския фолклор и да опитате местната национална кухня.Менюто включва: салата асорти, топло предястие, основно ястие, десерт – сезонни плодове, 2 питиета на човек (анасонова ракия или вино или джин или бира или безалкохолно).


Екскурзия от Европа до Азия с новооткрития тунел под Босфора – Мармарай

Екскурзия от Европа до Азия с новооткрития тунел под Босфора – Мармарай. Цена: 10 евро (продължителност около 4 часа). Цената включва: билет за метрото и екскурзоводско обслужване. Мармарай е единственото в света съоръжение свързващо два континента. Намира се на 60 м. дълбочина, на близо 5 м. под морското дъно. Мегапроекта е наречен „Строежа на века“ и е осъществен с финансовата подкрепа на Японската банка за международно сътрудничество. След приключване на екскурзията има свободно време в Египетския пазар, където ще се потопите сред опияняващия aромат на канела, ким, шафран и други подправки.


Разходка с кораб по Босфора

Разходка с кораб по Босфора. Цена: 20 евро (продължителност около 3-4 часа). Цената включва: трансфер от хотела и обратно, екскурзоводско обслужване, билет за кораб. Едно вълнуващо пътешествие, съчетано с беседата на професионален екскурзовод, възможност да се докоснете до красивите пейзажи и сгради познати ни от телевизионния екран. След приключване на мини – круиза по Босфора, ще имате свободно време на Египетския пазар, наречен „Рая на подправките".


Двореца „Топкапъ“

Двореца „Топкапъ“. Цена: 27 евро (продължителност около 2,5 часа).Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване, входни такси за Топкапъ.Казват за Топкапъ, че е изпълнен с духа на поезията и музиката. Двореца се състои от изящни, не високи сгради, с красиво подредени градини с лалета, символ на османския вкус и изтънченост.


Двореца „Бейлербей“ и „Къз кулеси“ – Кулата на девицата

Двореца „Бейлербей“ и „Къз кулеси“ – Кулата на девицата. Цена: 35 евро (продължителност около 4 часа). Цената включва: транспорт, входна такса за двореца Бейлербей и за Кулата на девицата с включена топла напитка (чай или кафе) и лека закуска и екскурзоводско обслужване.Двореца Бейлербей е разкошна сграда, построена във френски необароков стил, от която се откроява спираща дъха панорама към Босфора. Кулата на девицата е важна и неразделна част от силуета на Истанбул, съхранила и до днес легендата за дъщерята на римския император.


Нощен Истанбул

Нощен Истанбул – обиколка на забележителностите на Султан Ахмет, изкачване с лифт до кафенето на Пиер Лоти и разходка по моста Галата. Цена: 15 евро (продължителност около 4 часа). Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване. Разглеждат се забележителностите на Султан Ахмет, изкачване с лифт и посещение на кафенето на френския писател Пиер Лоти и разходка по моста Галата.


Посещение на „Миниатюрк“

Посещение на „Миниатюрк“. Цена: 20 евро (продължителност около 4 часа). Цената включва: транспорт, входна такса и екскурзоводско обслужване. Тук са представени макетите на всички забележителности намиращи се на територията на Турция, като Ефес, Кападокия, Троя, Мавзолея в Халикарнас, Памуккале и много други.


Посещение на небостъргача Сапфир

Посещение на небостъргача Сапфир 20 евро (продължителност около часа). Цената включва: транспорт, билети за посещение и придружител.Високо скоростен асансьор ще ви отведе до последния етаж на 261 метра височина, а Истанбул ще бъде в краката ви. На панорамната площадка освен ресторант ви очаква и 4D кино.


Църквата „Света София“ и водохранилището на Юстиниан

Църквата „Света София“ и водохранилището на Юстиниан. Цена: 27 евро (продължителност около 2-3 часа). Цената включва: транспорт (ако такъв се налага), екскурзоводско обслужване, входни такси за Света София и Водохранилището.Света София е най-внушителният паметник на византийското изкуство, поразяващ със своето изящество и разкош.Водохранилището съхранява и до днес единствения запазен оригинал на горгоната Медуза.


Посещение на атракционен парк Виаленд

Посещение на атракционен парк Виаленд. Цена: 30 евро / 25 евро деца от 4-11г. Цената включва: транспорт и входни билети за Виаленд. Виаленд – приключение, което трябва да се изживее. Парка, предлага емоции, които ще изпитат всячески предела не само на физическите, но и психическите ви възможности, докарвайки ви луд сърдечен ритъм и неистови писъци, огласяващи територията на атракциона.Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница