Събитието приключи с награждаване на гостите на конференцията, които бяха успели да разрешат задачите за размисъл, предоставени заедно с информационния пакет. Наградите бяха осигурени от партньорите по проектаДата18.06.2018
Размер12.2 Kb.


На 18.09.2013 г. в хотел Шератон, София представители на Търговско-промишлена палата-Враца участваха в заключителната конференция на проект I-CREATE „Пакет обучителни материали за развитие на креативността и иновациите в малки и средни предприятия“. Събитието бе част от заключителния етап от изпълнението на проект I-CREATE, осъществен в рамките на Програма „Учене през целия живот” 2007-2013, Леонардо да Винчи, мярка Трансфер на иновации. В конференцията участваха организациите-партньори по проекта от Австрия, България, Ирландия, Испания и Словакия.

На събитието партньорите представиха основните продукти, разработени от екипа по проекта през двегодишния му период на изпълнение: Наръчник по креативност и иновации; Инструмент за самооценка и уеб сайт.

Общо около 80 души взеха участие в конференцията като сред гостите имаше представители на образователни институции, агенции за подбор и обучение на персонал, кариерни центрове, управители на компании от различни сектори на икономиката, оперативни мениджъри, ръководители на отдели Човешки ресурси и други заинтересовани страни.

Не по-малко интересна бе втората част от програмата – работният семинар, на който на практика бяха демонстрирани техниките за креативност Сенат и Брейнсторминг (Мозъчна атака).Събитието приключи с награждаване на гостите на конференцията, които бяха успели да разрешат задачите за размисъл, предоставени заедно с информационния пакет. Наградите бяха осигурени от партньорите по проекта, като всеки подари нещо традиционно за своя регион.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница