Семинар за сертификационната система leed представен от Triple Green Building Group, llc., партньор на Съвета за устойчиво развитие на сащДата11.01.2018
Размер10.94 Kb.


Уважаеми дами и господа,
Американската търговска камара и Посолството на САЩ в България имат удоволствието да Ви поканят на конференцията

Зеленото строителство – устойчив път за постигане на енергийна ефективност и икономически растеж”, която ще се проведе на 7 октомври (четвъртък), 2010 г. в хотел Хилтън София, зала Мусала.


На конференцията ще присъстват американски фирми, които ще представят технологии от САЩ и най-новите постижения в зеленото строителство. Гости от САЩ, ЕС и България подробно ще коментират развитието на сектора и произтичащите от него ползи за околната среда, включително енергийна ефективност. Събитието представя разнообразни възможности за развитие на Вашия бизнес и разширяване на мрежата от контакти.
В рамките на конференцията ще се проведе семинар за сертификационната система LEED – представен от Triple Green Building Group, LLC., партньор на Съвета за устойчиво развитие на САЩ (USGBC) и член на Българския съвет за устойчиво развитие (BGBC).
Членовете на Камарата на строителите се регистрират с преференциална такса участие. Моля изпратете Вашата регистрация не по-късно от 5 октомври, 2010 г. За повече подробности за програмата и такси участие, моля вижте приложения файл.
За информация и регистрация:

Американска търговска камара

Надежда Вакареева, Ива Живкова

Тел.: 02/974 27 43/44/45

Факс 02/974 27 41

E-mail: nadia@amcham.bg

izhivkova@amcham.bg


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница