Ски тренажори „ProleskiДата09.01.2018
Размер55.61 Kb.
Ски тренажори „Proleski”


Ски тренажори „Proleski”създават ефект за безкраен наклон на пистата на закрито и перфектно имитират природните условия за каране на ски и сноуборд.

Благодарение на интензивното движение при каране на ски или сноуборд тялото ви ще бъде изложено на натоварвания, подобни на тези, които получавате, когато се спускате по истинска писта.


Също така ски тренажори „Proleski”са идеални не само за опитните в спускането скиори, но и за усвояване на елементи на планинското ски и сноуборд каране от начинаещи.
Нашите уникални ски тренажори „Proleski” са проектирани и създадени точно за ски и сноуборд спускане както и за обучение и усъвършенстване на спортните Ви умения на закрито.
Описание на ски тренажори Proleski
В действителност нашият ски тренажор представлява безкрайна движеща се наклонена повърхност покрита с многослойна настилака подобна на килим, изработена от високо-технологични композитни материали. Движението на тази повърхност или лента е насочено нагоре в посока обратна на движението на скиора. С помощта на дистанционното управление, инструкторът може да създаде различни условия за каране на ски. От съображения за безопасност симулатора има плавен старт и плавно спиране на килима както и множество сензори за аварийно спиране. За обучение с Proleski ски тренажор се използва следното оборудване: ски, ски-обувки, щеки, сноуборд, екипировка.

За да се ​​осигури добро спускане горния слой на килима се навлажнява с вода, чийто количество се контролира с изпращане на сигнал от дистанционното управление. В допълнение към това, ако овлажняването с вода не е достатъчно се впръсква специален лубрикант.


На определено разстояние пред ски тренажора Proleski можете да инсталирате огледало, което да помага на скиорите да контролират своите движения по време на учебния процес. Максималната скорост на тренажора е е 25 km / h и е електронно ограничена, така че в рамките на един 10 минутен сет скиорът може да измине малко повече от 4 км .Работата на програмата Proleski комплекс, заедно със системата за видео наблюдение и достъп до интернет, позволява пълен отдалечен контрол върху работата на оборудването и персонала.
Основни предимства на ски тренажори Proleski:


 • Значително по-бързо и по-ефективно постигане на резултатите, поради непосредственото присъствие на треньор в близост и обратна връзка с помощта на огледало;

 • Високо ниво на безопасност, което позволява концентрация на скиора;

 • Непрекъснатост на обучението, което ускорява постигането на резултати;

 • Благодарение на килима условията за каране на ски са по-интензивни и натоварванията са по-високи;

 • Ефективно практикуване на специфични елементи от ски-техниките в близост до фронталният парапет;

 • Спестяване на време - няма ски лифтове и изкачвания до върха на пистата, губещи Вашето време;

 • Удобно и ефективно обучение в групи;

 • Не зависите от атмосферните условия;

 • Ниски разходи за обучение и практикуване;

 • Бързо и добро качество на обучение, преди да отидете на ски курорт;

 • Фитнес, работещ в "проблемните области";

 • Обединяване на хора с общи интереси и хоби;

 • Създаване на успешен бизнес.


Ето къде ски тренажорите “Proleski”биха могли да намерят своето приложение:


 • В планинските ски курорти за бързо обучение на начинаещи, по време на спортни събития за подгряване на спортисти, спортни центрове за обучение на спортисти;

 • Във фитнес центрове, спортни клубове, частни домове за индивидуално обучение;

 • За редовни клиенти - търговски и развлекателни центрове, бизнес центрове, отделни сгради, къмпинги и центрове за отдих, бивши киносалони, хангари, надуваеми куполи и др.;

 • За забавление в паркове, паркови площи увеселителни и морски курорти.

 

Продължителността на средното време за една тренировка, включително и това без почивка, се основава нас средното натоварване, за определен период от време. Изминава се 4-километров път за 10 минути, което е доста сериозно натоварване, дори и за аматьор.

Европейските съоръжения от същият тип препоръчват продажба на 30 минутни сетове, разделени на 10 минути ски каране, 10 минути почивка и отново 10 минути ски каране. В зависимост от платежоспособността на публиката и на съществуващото търсене, могат да се продават 10 и 20 минутни сетове.

 

Обучението в ски училище се извършва за групи от 8-12 души при тренажори тип Pro 2 и Pro3. За да се ​​използват тренажорите за обучение – особено за начинаещи се поставя специална планка/дъска/ в средата на работната площ на ски тренажорите, така че 1/4 от групата тренира в предната част, другата 1/4 от групата тренира в средата, а останалата половина от групата има 10 минути почивка, очаквайки първата половина на групата да завърши своето обучение.


Брой души, които едновременно могат да карат ски или сноуборд на един тренажор Proleski


Модел на тренажора

Брой на скиорите/сноубордистите

Брой на трениращите/начинаещи/

Ски

Сноуборд

Ски

Сноуборд

Pro 1

1

1

1

1

Pro 2

2

1

3

2

Pro 3

3

2

6

4


Тарифиране:

1 комплект = 10 минути = от 2,8 евро до 4,7 евро/Тарифа1/, а в градовете с добре развита икономика - от 5 евро до 7,6 евро/Тарифа 2/. В цената са включени ободудване под наем и инструктор. Индивидуални уроци се заплащат допълнително (обикновено +2ра тарифа). Максимално натоварване на два ски тренажора Proleski Pro 3 за час: 36 сета за напреднали, 72 сета за начинаещи.


В центровете за търговия и забавление с цел привличане на редовни клиенти се препоръчва цената да е по-ниска.
Клуб „Proleski - алпийски ски курорт в твоя град”

С цел да се ​​повиши икономическата ефективност, ние препоръчваме създаването на ски тренировъчни комплекси от затворен тип.

Клубовете представляват комплекс, включващ зоната за ски тренажорите на първия етаж, ресторант / кафене – обикновено на втория етаж, тераса в традиционен алпийски стил, ястия от световно известни курорти, и, както обикновено, неповторимата атмосфера на лекота и простота.

Клубът може да бъде допълнително допълнени с лятна тераса или градина, магазин за ски-оборудване / аксесоари , туристическа агенция и др.
С осигуряването на ясно позициониране на кафе в симбиоза със ски зона (както се казва "хляб и зрелища!") се цели привличане на хора от целия регион. Създаването и на лятна тераса гарантира фиксиран приход на клуба през целия сезон. В зависимост от целевата аудитория на клуба могат да се организират и провеждат развлекателни мероприятия, с помощта на сценично оборудване.
Цялата концепция на клуба се основава на идеята за ски зона. Възможно е също така да разгледат допълнителни възможности, като отдаване под наем на някои райони на територията на клуба. Всеки компонент може значително да повиши лоялността на публиката на клуба и да повлияе върху печалбата от единица площ.
Основен клуб:

Ploleski 2 Pro или Pro3 тренажори + кафе. Допълнително: ски-сервиз, ски магазин, туристическа агенция и др.


Заинтересовани сме от развитието на мрежа от Proleski алпийски ски клубове, затова и цената на оборудването включва правото да използва стила , запазена марка, рекламни материали и атрибути, консултации по създаването, стартиране и развитие на бизнеса.
Придържайки се към общоприетите норми за успешен бизнес, ние сме готови да работим съвмество с Вас като сме отворени както към традиционни, така и към нови форми на сътрудничество.
Ще се радваме да се свържем с всички единомислещи хора за развитието на алпийските ски спортове и отдих, и с нетърпение очакваме сътрудничество и приятелство с Вас!| PageБаза данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница