Съобщение за медиите уважаеми дами и господа, Уважаеми клиенти, колеги и партньориДата23.10.2018
Размер11.83 Kb.

СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ

Уважаеми дами и господа,

Уважаеми клиенти, колеги и партньори,

 
Както Ви информирахме вчера, управителят на дружеството е в Република Турция, където от него благополучно са решени всички проблеми с хотелите в Мармарис, възникнали поради неплащане от страна на нашия турски контрагент.

Благодарение на договора за застраховка със застрахователната компания „ДЗИ Общо застраховане” ЕАД по силата на полица "Отговорност на туроператора", която е в полза на потребителите и е с лимит на отговорност 1 400 000 лева, всички наши туристи ще се завърнат в предвидените срокове. В момента няма изпратени от нас почиващи в турски курорти, за които да не е осигурена дължимата услуга.

Уведомяваме Ви, че „ОН ТРАВЕЛ” работи за решаване на всички възникнали проблеми в тясно сътрудничество с компетентните лица от МИЕТ и КЗП. Вчера след обед представители на дружеството лично информираха зам.-министър Иво Маринов за възникналите временни трудности. Всякакви твърдения, че фирмата е „неоткриваема” не кореспондират с истината.

Не отговаря на действителността също така, че е отнет лицензът ни на туроператор. Подобни неистини вредят на доброто ни име. Ако обаче продължи безотговорното им тиражиране, ще предприемем мерки за защита на нашата репутация!

 

Благодарим на всички за доверието и дългогодишното ни сътрудничество!12.10.2012 г. С уважение:

Пловдив Екипът на ТА “ОН ТРАВЕЛ” EООД


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница