Срещи с китайски фирми от провинция дзянсу 17 април 2012, зала А, бтпп списък на участниците от китайДата16.06.2017
Размер42.18 Kb.


БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА

www.bcci.bg

СРЕЩИ С КИТАЙСКИ ФИРМИ ОТ ПРОВИНЦИЯ ДЗЯНСУ

17 април 2012, зала А, БТПП
СПИСЪК НА УЧАСТНИЦИТЕ ОТ КИТАЙ
Фирма / контакти

участник/ длъжност

Бизнес дейностJiangsu Bestbaby Car Seat Mfg. Co., Ltd 

Website: www.bestbaby.cc

E-mail: Larry5885@vip.sina.com


Мr.Cao Guangming

Управител

Jiangsu Bestbaby Car Seat Mfg. Co., Ltd е фирма, специализирана в производството на богата гама от защитни продукти за бебета и малки деца, като детски столчета за автомобили и други аксесоари за кола за деца. Продуктите на компанията изпълняват ECE R44/04 стандарти и са подходящи за деца с различно тегло от новородени до 12 годишни. Фирмата има износ в над 80 страни по света. Компанията има опит в производството на висококачествени ISOFIX устройства за детски столчета за автомобили. Фирмата навлиза и на авиационния пазар с производство на космически компоненти.
Jiangsu SOHO Holding Group Co., Ltd.

E-mail: zdw@meetsoho.net

Website: www.meetsoho.cn


Mr. Zhang Daowen

Президент


Jiangsu SOHO Holding Group Co., Ltd е инвестиционно дружество с държавни активи от правителството на провинция Дзянсу. Дружеството управлява няколко компании, включително Jiangsu Textile Group, Jiangsu Holy Group и Jiangsu SOHO International Group и работи в три ключови области като: инвестиции, търговия и недвижими имоти, както и в областта на текстилната промишленост (коприна и текстил, предмети на изкуството)
Yizheng Shuanghuan Piston Ring Co., Ltd

Website: www.cypr.com.cn

E-mail: cypr@cypr.com.cn

Mr. Cheng Dexing

Вицепрезидент

Yizheng Shuanghuan Piston Ring Co., Ltd е държавна фирма в областта на високите технологии с богат опит в проучванията, развитието и производството на различни сегменти за двигатели.

Фирмата има партньори в Германия- GOETZE и Япония-NPR Продуктите на фирмата намират приложение в автомобили, камиони, мотори и др.


Jiangyan Zhongfang Weaving Co., Ltd

Website: www.shengbaotex.com

E-mail: jyhlsyp@163.com

Mr. Liu Genshan

Президент


Jiangyan Zhongfang Weaving Co., Ltd е фирма, специализирана в производството на тъкани платове. Фирмата разполага с площ от 4.7 хектара и произвежда 30 милиона метра тъкани платове ежегодно. Продуктите на фирмата са над 20 вида в четири категории, - чист памук, полиестер/памук, рами памук и изкуствена коприна, които се продават в много страни по света.Китайският Съвет за насърчаване на международната търговия в Дзянсу

Website: www.ccpitjs.org

E-mail: madonghua@jsccpit.gov.cnMrs. Qiu Xiaoping

Заместник-председател

Ms. Lai HongЗаместник-директор

Ms. Ma DonghuaДиректор отдел

Международни отношения


Китайският Съвет за насърчаване на международната търговия в Дзянсу (CCPIT, Jiangsu Sub-Council), е създаден през септември 1963, като провинционален клон на Китайския Съвет за насърчаване на международната търговия (CCPIT). Китайският Съвет за насърчаване на международната търговия в Дзянсу предлага на фирмите услуги в сферата на международните отношения, международните изложения, арбитраж, търговски консултации, обмен на информация, електронна търговия и др., Организацията има уникалната роля на неправителствен посланик и насърчава интернационализацията на икономиката на Дзянсу. CCPIT, Jiangsu Sub-Council е известен и като Палата за Международна търговия на провинция Дзянсу от 1988.
Taizhou International Chamber of Commerce

Website: www.tzccpit.com

E-mail: Jzm000@tom.com


Mr.Jin Ziming

Председател

Палатата за международна търговия Тайджоу е създадена през 1999. В момента палатата има над 600 членове. Палатата помага на външнотърговски фирми да затвърдят позициите си на международните пазари и да участват в международни изложения, предлага правни услуги, бизнес семинари и др.Китайският Съвет за насърчаване на международната търговия , клон Чаншу

Website: www.csccpit.com

E-mail: csccpit@publicl.sz.js.cn


Mr.Guo Xiaofeng

Главен Секретар

Китайският Съвет за насърчаване на международната търговия в Чаншу (CCPIT, Changshu Branch), е създаден през май 1996, като местен клон на Китайския Съвет за насърчаване на международната търговия в Дзянсу. Той е под ръководството на правителството на град Чаншу в провинция Дзянсу. CCPIT, Чаншу е известен като Палата за международна търговия на Чаншу от юни 1996. От 1 август, 1998, е упълномощен да издава сертификати за произход, да предлага правни услуги, медиация и др.


--Каталог: content -> file
file -> 1Уводни разпоредби 1Цел
file -> Уважаеми иноватори
file -> Наредба №20 от 27 октомври 2015 Г. За прилагане на подмярка "инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти" от мярка "инвестиции в материални активи" от програмата за развитие на селските райони за периода 2014 2020 Г
file -> Бизнес делегация до Сингапур, 30 септември 4 октомври 2012
file -> Решение за откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка
file -> Решение за откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка
file -> First name: Peyo Last name: Ralinsky Company
file -> Да заминем на професионален стаж с аиесек!!!


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница