Страшна работа. Боже пази ни от удоволствието да се возим на 'градския' ни транспортДата21.03.2017
Размер10.82 Kb.
Автобуси по линията заместваща трамвай 20. Раздрънкани и изключително мръсни Ikarus-и. Всеки ден са безобразно мръсни, но днешния просто беше автобус за учебник как се управлява една общинска (т.е ничия) компания - в случая СКГТ.

Не сте включили ел. поща във формата за жалби, на която да прати човек впечатленията си от превозните средства, с които обслужвате клиентите си в т.н 'градски' транспорт на столицата на европейска държава. Предполагам обаче, че crgt@tea.bg ще доведе до знанието на лицата отговарящи за 'комфорта' на пътниците снимките от автобус 3389 по споменатата вече линия Тм 20 в 8:50 на 25 март 2008. Всички стояхме прави, при празни седалки, понеже водачът на автобуса не си направил труда да погледне каква приказна кочинка кара, диспечера го е пуснал да вози природо-населението на българската столица из столичните квартали Г.Милев, Редута и т.н. Специално съм се разписал на праха по стени, седалки, прозорци и т.н. Снимал съм Ви някой ъгълчета и мога да се обзаложа, че анализ на събраното там ще докаже, че конкретния автобус не е чистен от речта на др. Т. Живков пред Юлския пленум на БКП. От една лампа над вратата капе масло, праха който се вдига от пода можех да си го нарежа и занеса на работата ,а опирането на една от стените на автобуса ми костваше сериозно почистване на костюма от полепналата мръсотия и прах.


Страшна работа. Боже пази ни от удоволствието да се возим на 'градския' ни транспорт.
П.С. файла със снимките го изпращам на адреса crgt@tea.bg със заглавия TM20_3389. Копирал съм и няколко медии с писмото и фотосите, за поне малък шанс да позачистите поверените Ви от данакоплатците и клиентите допотопни автобуси.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница