Топ мал 04k коректност и професионализъм!Дата11.11.2017
Размер25.8 Kb.ТОП МАЛ 04K

Коректност и професионализъм!
ОПИСАНИЕ:

Топ Мал 04K представлява високоефективен сух състав на полимеризиран сулфато устойчив цимент за ремонт и възстановяване на стоманобетонни конструкции.Съдържа активен силициев диоксид. Отговаря на БДС ЕN 1504-3.


ПРИЛОЖЕНИЕ:

-конструктивен ремонт и възстановяване на стомано бетонни конструкции до 50 мм-ремонт на колони, подови плочи и други конструктивни елементи.

-ремонт и профилиране на хоризонтални,вертикални и подвижни основи

-за външна и вътрешна употреба
НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Преди нанасяне на саниращата смес повърхността да се почиства до здрава основа след което се обезпрашава.Към 3,3÷3,8 л чиста вода се прибавят 25 кг суха смес. Сместта се разбърква ръчно или с бавнооборотна електрическа бъркалка до получаване на хомогенна смес.Температурата на въздуха и основата при работа да е от +50 С до +30оС.Време за манипулация 30÷40 минути.Продуктът е разрешен за контакт с питейна вода.PАЗХОД:
2 kg суха смес на 1 м2 при дебелина на слоя 1 мм.

ПРЕДИМСТВА

-Тиксотропно поведение при регулираща консистенция

- Еднокомпонентен състав разтворим с вода

- Достъпен и лесен за приложение

- Нанася се ръчно или чрез пръскане

- Добра адхезия и мразоустойчивост

- Високи механични качества при подбор на необходима консистенция според обекта

-не е корозионен


ОПАКОВКА :

В 25 кг книжни торбиСЪХРАНЕНИЕ:
В сухи складови помещения при

Положителни температури


СЪДЪРЖАНИЕ НА СИСТЕМАТА
ТОП МАЛ 03

ТОП МАЛ 02

ТОП МАЛ 04К

ТОП МАЛ 01

АКВА СТОП 130

АНТИКОРОЗИН 01

СИЛТЕХ

ТОРКРЕН БЕТОН В25ТОРКРЕТ БЕТОН ВЗО

БЕТОН КОНТАКТ 01

БЕТОН КОНТАКТ 011

СИЛТЕХ 160 ОЕ

СИЛТЕХ 80 РМ

СИЛТЕХ 65 ЕМ


ВНИМАНИЕ
Продуктите на Теком АД отговарят на изискванията на посочените нормативни документи, само при правилно съхранение, обработване и влагани при условия в съответствие с препоръките на производителя информация за съответния продукт,копия от която се предоставят по заявка. Информацията за продуктите е въз основа на опита и познанията ни.Разликите в материалите и действителните условия на обекта са такива,че не може да се гарантира пригодността им за точно определена цел,нито да има законни задължения от настоящата информация,нито от писмени препоръки или други съвети.Потребителят трябва да провери пригодността на продукта към поставените цели. Теком АД запазва правото си да променя характеристиката на своите продукти.Правата на собственост на трети лица следва да бъдат спазвани.Всички поръчки се приемат съгласно нашите условия на продажба и доставка.Потребителите са длъжни винаги да правят справка с последното издание на регионалната Техническа Техническа информация за съответния продукт,копия от която се предоставят по заявка.База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница