Това са само малка част от предизвикателствата в програмата на първия конен фестивал, който ще се проведе на територията на Националния хиподрум в Банкя на 26 септември от 10: 00 ч под мотото „1000 конски силиДата12.03.2018
Размер20.86 Kb.


София 1756, ул. „Бистришко шосе” 26 , тел. 02/846 21 91, 0888 38 13 13, e-mail: doncheva@ezda365.com www.ezda365.com; www.bakt.bg
Банкя с подкрепа на първия конен фестивал в България
Жена - жокей хвърля ръкавица на Европейски шампион по мотокрос

Скандалната дизайнерка Мира Бъчварова се кротва с коне и мотори

Това са само малка част от предизвикателствата в програмата на първия конен фестивал, който ще се проведе на територията на Националния хиподрум в Банкя на 26 септември от 10:00 ч. под мотото „1000 конски сили“.

Организатори на събитието са: БАКТ (Българската асоциация за конен туризъм ), район “Банкя” и списание „Езда”, а акцентът е ролята на коня и конната езда при подрастващите, в спорта, туризма, свободното време и в медицината като терапия. Фестивалът ще покаже различните лица на коня и приложението му в живота на съвременния човек, претворен дори в моторни конски сили.

Програмата на фестивала ще стартира с най-новия параден ред на конната полиция към СДВР. Софийският ескадрон ще представи и саблена сеч за първи път пред публика, начело с главен полицай Валентин Джавелков. 2 гари ще се вихрят на хиподрума по надпрепускане с двуколки с коне от Рисиста порода и 2 гонки с коне от Арабска и Чистокръвна Английска породи. Зрителите ще се насладят и на демонстрации от класическите дисциплини - обездка, прескачане на препятствия и крос-кънтри.
Очаква се дизайнерката Мира Бъчварова да взриви публиката с първото в света модно ревю с коне и мотори. Ексклузивното дефиле на скандалната дизайнерка включва колекция вечерни рокли, представени от красиви ездачки, възседнали расови жребци, в компанията на джентълмени, управляващи огромни чопъри с копилоти - манекенки, които ще покажат есенно-зимна колекция палта и рокли със запазения знак на Мира Бъчварова.
В този обединен за конете и ездачите ден с уникална дресура на коне ще се разпише каскадьорското дуо Красимир Симеонов и Цветелина Цанева, а уестърн езда ще представят каубоите от конна база „Адгор“.
Надпреварата двуколка срещу четириколка, се очаква да бъде един от гвоздеите в спортната програма на конния фест. В гонката ще видим 21-годишния запрежчик Борис Генчев с двуколка и кон от Рисиста порода и многократният шампион на страната в клас Ендуро – Красимир Колев с ATV
В същото време на трасето ще излязат на един старт двукратният европейски шампион в Супер мото – Георги Гочев с КТМ и Радослава Антонова жокей и треньор на бегови коне.

За публиката организаторите са подготвили различни атракциони - турнир по надтегляне с тежковозни породи коне, мини автосалон – ATV от Zundert Extreme, автомобили 4х4 ( ЕураТек, Бултрако и брендване на конни каравани.

*Дрес код на събитието: western & riding style clothes

GPS координати на събитието : 42°43'32"N 23°11'46"EПредвидени са места за паркиране на МПС


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница