Третокласничката Валентина Зоева Кирова от оу „Св. Климент Охридски, с. Буковлък спечели първо място във възрастова група І іv клас от Националния конкурсДата19.07.2018
Размер11.54 Kb.
ТипКонкурс
ОУ „Св. Климент Охридски”, с. Буковлък отново с награда от Национален конкурс
Третокласничката Валентина Зоева Кирова от ОУ „Св. Климент Охридски”, с. Буковлък спечели първо място във възрастова група І – ІV клас от Националния конкурс за детска рисунка на тема „Освобождението”. Младата художничка развива своя талант под ръководството на г-жа Мариана Костова Бешева – ръководител на СИП „Изобразително изкуство”. Децата от групата ежегодно представят свои творби на конкурса. Г-жа Мариана Бешева провокира творческата мисъл на своите възпитаници и ги насърчава към обогатяване на знанията им по българска история. Творбата на Валентина представя посрещането с цветя на руските войски от признателния български народ.
Конкурсът “Освобождението” се провежда по повод Националния празник на Република България – 3 март. Негов организатор е Дирекция ”Военно- исторически музеи” и Община Плевен, с подкрепата и съдействието на Министерство на образованието и науката. Оценяването се извършва от компетентно жури.

Най-добрите рисунки участват в изложба, която се експонира в залите на панорама ”Плевенска епопея 1877г.” и се открива на 2 март. Сред тях е прекрасната творба на победителката в конкурса, както и на други възпитаници на учителката по изобразително изкуство – Даяна Дайчева, Микаела Асенова и Емил Атанасов от ІІІ а клас.Талантливата художничка от с. Буковлък получи своята награда на церемония, организирана в панорама ”Плевенска епопея 1877г.”

 
Каталог: wp-content -> uploads -> 2016
2016 -> Цдг №3 „Пролет Списък на приетите деца
2016 -> Българска федерация по тенис на маса „В”-1” рг мъже – Югоизточна България мъже временно класиране
2016 -> Национален кръг на олимпиадата по физика 05. 04. 2016 г., гр. Ловеч Възрастова група клас
2016 -> Българска федерация по тенис на маса „А” рг мъже – Южна България мъже временно класиране
2016 -> Конкурс за изписване на великденски яйце по традиционната техника съвместно с одк велинград 27 април
2016 -> Министерство на образованието и науката регионален инспекторат по образованието – софия-град


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница