Търсим българския братовчед на Стиг. Ако смяташ, че си ти, ела и го докажи! Стигни Стиг!Дата19.04.2017
Размер14.33 Kb.
TopGear Master Driving
Търсим българския братовчед на Стиг. Ако смяташ, че си ти, ела и го докажи! Стигни Стиг!
BBC TopGear България ви предизвиква да покажете таланта си в майсторско шофиране.
Какво?

Организираме състезание по майсторско и безопасно управление. На него ще имате възможност да ни покажете колко ви бива зад волана, а ние от своя страна – да изберем най-добрия пилот на BBC TopGear България.


Как?

Състезанието ще се проведе на специално изградено трасе. Конусите ще реди тестовият ни пилот Влади Кулев от Училището за безопасно шофиране „Driving Skills“. Изпитателното трасе ще включва много конуси (които ще ви помолим да не осакатявате, и те душа носят) и човек с хронометър и безизразна физиономия, който ще засича времето ви.


Кой?

В най-общи линии - вие. Вие ще получите пълна теоретична подготовка от нашия вещ в занаята човек Влади Кулев от Училището за безопасно шофиране „Driving Skills“. След което ще се качите в една от нашите TopGear Master Driving коли Hyundai i20, за да преодолеете секцията за време и секцията за умения. Не забравяйте: търсим най-бързия, но и най-умелия шофьор - всяко настъпване, прегазване и физически тормоз над конусите ще се наказва!


А колите?

Hyundai i20 Go! Brasil и Hyundai i20 WRC! Двете са напълно равностойни и ви дават равни шансове за победа в TopGear Master Driving.


Наградите?

Завършилите успешно изпитанията на тестовото трасе ще получат сертификат, издаден от BBC TopGear България. Във всеки град ще излъчим и „Най-добър шофьор на TopGear“, който ще получи шестмесечен абонамент за списанието и още много награди! Очакват ви също подаръци от нас и от партньорите ни! Специални благодарности за подкрепата на: Hyundai България, OMV, MaxxMotion, Printacar и сътрудничеството на: Serdika Center София, Galeria Plovdiv Пловдив, Mall Varna Варна, Mall Rousse Русе, Burgas Plaza Бургас и Park Mall Стара Загора.


Кога и къде?

14 юни – София, Serdika Center

15 юни – Пловдив, Galeria Plovdiv

21 юни – Варна, Mall Varna

22 юни – Русе, Mall Rousse

28 юни – Бургас, Burgas Plaza29 юни – Стара Загора, Park Mall
Обуйте си обувките за каране и идвайте! Чакаме ви!
Следете www.TopGear.bg и страницата ни във Facebook за повече информация!


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница