Училищно Настоятелство към 12 соу „Цар Иван Асен іі” о б р ъ щ е н и еДата05.03.2018
Размер14.3 Kb.
Училищно Настоятелство към 12 СОУ „Цар Иван Асен ІІ”

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е
Уважаеми родители,
Обръщаме се към Вас за съдействие заради осъществяването на една отколешна идея на Училищното настоятелство – изработването на барелеф на патрона на училището – цар Иван Асен ІІ, който да бъде поставен на фасадата на сградата, непосредствено до главния вход на училището.

Подобно предложение беше направено още във връзка с 50-годишнината на 12 СОУ, а в началото на настоящата учебна година Общото събрание на Училищното настоятелство взе решение за реализацията на тази идея.

Ритуализацията на училищния живот е част от възпитанието на нашите деца. Училището има свое знаме, което е уникално по рода си- от коприна, с бродирани надписи. Започна поетапното въвеждане на училищна униформа, създадени са традиции в организането на училищни тържества и отбелязване делото на велики личности. Училищното настоятелство и учителската колегия считат, че изграждането на този барелеф ще допринесе за формирането на чувство на принадлежност към националните ценности и традиции.

Към настоящия момент е готов идейният проект на барелефа и е договорена стойността на цялостното му изпълнение и на монтажа – 3 000 лв. Съветът на настоятелите до този момент е осигурил чрез дарения 1 100 лв. Разчитаме на Вашата подкрепа за събирането на оставащите 1 900 лв., както и за разпространяването на тази идея сред обществеността и особено сред хора, които имат възможност и желание да подпомагат подобни патриотични начинания. Дарителството винаги е било израз на гражданско съзнание и ангажираност. Смятаме, че чрез финансовата Ви подкрепа, дори и скромна, ще направим училището на нашите деца по-различно, открояващо се сред останалите средни общообразователни училища в София.Даренията можете да внасяте в касата на Училищното настоятелство чрез представителя от класа на детето Ви или по банковата сметка на настоятелството в Централния клон на „Райфайзенбанк” BG26RZBB91551060684613.


Председател на УН - К. Димитров

Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница