Услуги Номер 8 от 28. 12. 2009



Дата08.06.2018
Размер286.92 Kb.
#72825

Услуги
 Номер 8 от 28.12.2009

 

 

РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛАГАЩ ОРГАН



I.1) Наименование, адреси и място/места за контакт:

 Официално наименование: Община Варна

 Пощенски код: 9000

 Място/места за контакт:

 E-mail:: op@varna.bg

 Факс: 052 659165

 Пощенски адрес: бул. "Съборни" № 24, ет. 7

 Адрес за допълнителна информация: Горепосоченото/ите място/места зa контакт

 Град: Варна

 Адрес за допълнителни документи: Горепосоченото/ите място/места зa контакт

 На вниманието на:: Антон Жожев

 Адрес за изпращане на заявления: Горепосоченото/ите място/места зa контакт

 Адрес на възложителя

 Телефон: 052 659209; 052 659195

 Адрес на профила на купувача

 Страна: РБългария

I.2) ВИД НА ВЪЗЛАГАЩИЯ ОРГАН И ОСНОВНА ДЕЙНОСТ ИЛИ ДЕЙНОСТИ

 От името на други възложители: НЕ

 Основна дейност на възложителя: общи обществени услуги

 Вид на възложителя: регионален или местен орган

РАЗДЕЛ ІI: ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА

ІІ.1) Описание

ІІ.1.1) Заглавие на поръчката, предоставено от възлагащия орган:

 Наименование: „Техническа поддръжка, ремонтно-възстановителни работи и изграждане на ново улично и архитектурно осветление на територията на община Варна по обособени позиции”

ІІ.1.2) Вид на поръчката и място на изпълнение на строителството, място на доставката или място на предоставяне на услугите

(Изберете само една категория — строителство, доставки или услуги, която съответства в най-голяма степен на конкретния обект на вашата поръчка или покупка/и)

 Код NUTS: BG331

 Място на изпълнение: на територията на Община Варна

 Тип доставки

 Тип строителство

 Категория услуга: 27

 Обект на поръчката: Услуги

ІІ.1.3) Настоящото обявление обхваща

 Предназначение: Обществена поръчка

ІІ.1.4) Информация относно рамковото споразумение (в приложимите случаи)

 Рамково споразумение

 Брой оператора

 Обосноваване на рамково споразумение,

 Прогнозна стойност (валута)

 Прогнозна стойност

 Срок в година/и

 Честота и стойност

 Мин. прогнозна стойност

 Срок в месец/и:

 Макс. прогнозна стойност

 Максимален брой изпълнители

 Мин./макс. прогнозна стойност (валута)

ІІ.1.5) Кратко описание на поръчката или покупката/покупките:

 Описание: При изпълнение на поръчката следва да се извършва техническа поддръжка, ремонтно-възстановителни работи и изграждане на ново улично и архитектурно осветление на територията на община Варна по обособени позиции

ІІ.1.6) Общ терминологичен речник (CPV)

 Oсн. предмет: 71318100: Инженерни услуги, свързани с естествено и изкуствено осветление на сгради

 Доп. предмети: 34993000: Обществено осветление

 Доп. предмети: 45310000: Строителни и монтажни работи на електрически инсталации

ІІ.1.7) Поръчка, обхваната от Споразумението за държавни поръчки (GPA)

 Поръчка, обхваната от Споразумението за държавни поръчки: НЕ

ІІ.1.8) Разделяне на обособени позиции (за информация относно обособените позиции, използвайте приложение Б толкова пъти, колкото е броят на обособените позиции)

Ако да, офертите трябва да бъда представени за (попълнете само една клетка):

 Обособени позиции: ДА

 Подаване на оферти: само една позиция

ІІ.1.9) Ще бъдат приемани варианти

 Приемане на варианти: НЕ

ІІ.2) Количество или обем на поръчката

ІІ.2.1) Съвкупно количество или обем (включително всички обособени позиции и опции, в приложимите случаи)

В приложимите случаи, прогнозна стойност, без да се включва ДДС (посочете само цифри):

 Описание: Описано в документацията за участие.

 Прогнозна стойност: 5316667

 Прогнозна стойност от/до - валута

 Прогнозна стойност от

 Прогнозна стойност до

 Прогнозна стойност - валута: BGN

ІІ.2.2) Опции (в приложимите случаи)

 Брой повторения

 Описание

 Опции: НЕ

 Прогнозен график - брой дни

 Брой месеци

 Брой дни

 Минимален брой повторения

 Максимален брой повторения

 Прогнозен график - брой месеци

ІІ.3) Продължителност на поръчката или срок за изпълнението

ІІ.3) Продължителност на поръчката или срок за изпълнението

 Крайна дата

 Срок в дни

 Начална дата

 Срок в месеци: 24

РАЗДЕЛ ІІІ: ПРАВНА, ИКОНОМИЧЕСКА, ФИНАНСОВА И ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

ІІІ.1) Условия във връзка с поръчката

ІІІ.1.1) Изискуеми депозити и гаранции (в приложимите случаи):

 Описание: На основание чл. 59, ал. 2 от ЗОП, гаранцията за участие е определена като абсолютна сума както следва:за Обособена позиция № 1: 10 666 лв.; за Обособена позиция № 2: 11 333 лв.; за Обособена позиция № 3: 9 000 лв.; за Обособена позиция № 4: 6 333 лв.; за Обособена позиция № 5: 15 833 лв., представена като банкова гаранция или паричен депозит, внесен по банкова сметка.На основание чл. 59, ал. 3 от ЗОП гаранцията за изпълнение на договора се определя на 2 % от стойността на договора, представена като банкова гаранция или паричен депозит, внесен по банкова сметка. Гаранциите се внасят с платежно нареждане към бюджет по IBAN: BG36CECB97903362150000 и BIC код:CECBBGSF към ЦКБ - АД - Варна на Община Варна". Когато гаранцията за участие е представена като банкова гаранция, срокът на валидността й трябва да не е по-кратък от срока на валидност на офертите.

ІІІ.1.2) Основни финансови условия и начини на плащане и/или позоваване на разпоредбите, които ги уреждат:

 Условия: Финансирането за изпълнение на поръчката ще се осъществява от бюджета на Община Варна за 2010 г., 2011 и 2012 год.; облигационен заем; решения /програми/, одобрени и финансирани от Междуведомствена комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет, целеви средства, предоставени на Община Варна и други програми, в които Община Варна е участвала и има одобрение и потвърждение за финансиране за периода 2010 – 2012 год.

ІІІ.1.3) Правна форма, която трябва да придобие групата от икономически оператори, на която се възлага поръчката (в приложимите случаи):

 Правна форма: На основание чл. 25, ал. 3, т. 2 от ЗОП, Възложителят изисква създаване на юридическо лице, ако участникът определен за изпълнител е обединение на физически и/или юридически лица. Новосъздаденото юридическо лице е обвързано от офертата, подадена от обединението.

ІІІ.1.4) Други особени условия, приложими към изпълнението на поръчката (в приложимите случаи)

Ако да, описание на особените условия:

 Други особени условия

 Условия

ІІІ.2) Условия за участие

ІІІ.2.1) Лично състояние на икономическите оператори, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри:

Информация и формалности, които са необходими за оценката дали изискванията са изпълнени:

 Изисквания: - Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице или документ за регистрация на чуждестранно лице, съобразно националното му законодателство, представен в легализиран превод на български език. Ако участникът е обединение, което не е юридическо лице, следва да представи копие от документа за създаването му; - Удостоверение за вписване на участника в Централния професионален регистър на строителя:трета група, трета категория – съгласно изискванията на ЗКС – заверено от участника копие - за обособена позиция 1, 2, 3 и 4; и трета група, втора категория – съгласно изискванията на ЗКС и ЗУТ - заверено от участника копие - за обособена позиция 5; - Декларации за отсъствие на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, 2 и 5 от ЗОП; - Декларации по чл. 56, ал. 1, т. 7 и т. 10 от ЗОП и други документи описани в документацията за участие.

ІІІ.2.2) Икономически и финансови възможности

 Изискуеми документи и информация: - Копия от годишния баланс и ОПР за 2006 г., 2007 г. и 2008 г. в зависимост от датата, на която кандидатът е учреден или започнал дейността си - копия заверени от участника; - Декларация за общия оборот от услуги свързани с предмета на поръчката за съответната обособена позиция за която кандидатства участника, както следва: - Декларация за общия оборот от услуги свързани с предмета на поръчката общо за последните три години (2006 г., 2007 г. и 2008 г.), който следва да не е по-малък от 800 000 лв. – за Обособена позиция № 1, № 2, № 3 и № 4 - попълнен образец за съответната позиция. - Декларация за общия оборот от услуги свързани с предмета на поръчката общо за последните три години(2006г., 2007г. и 2008г.), който следва да не е по-малък от 1 000 000 лв. – за Обособена позиция № 5 - попълнен образец.

 Минимални изисквания: - Минимално икономическо изисквание е участниците да притежават общ оборот от услуги свързани с предмета на поръчката общо за последните три години, който следва да не е по-малък от 800 000 лв. за Обособени позиции № 1, № 2, № 3 и № 4 и не е по-малък от 1 000 000 лв. за Обособена позиция № 5. Мотиви: при възлагане на ефектно архитектурно осветление или озвучаване е наложително изпълнителя да разполага с достатъчен ресурс за бързо реагиране при изпълнението, което може да се гарантира с реализираните по-големи обороти през последните години; -Минимално икономическо изисквание е участните да имат сключена застраховка професионална отговорност.

ІІІ.2.3) Технически възможности

 Изискуеми документи и информация: - Списък на основните договори за услуги, свързани с предмета на поръчката, през последните 3 години, включително стойностите, датите и получателите, придружен от препоръки за добро изпълнение; -Описание на техническото оборудване, наличната механизация и транспорт,собствени или наети, доказани със съответната документация (фактури, лизингови договори, договори за покупка, договори за наем, извлечение от инвентарна книга или други еквивалентни документи) копия заверени от участника; -Складова база или работилница, собствени или наети, доказани със съответната документация(нотариален акт, договор за наем, извлечение от инвентарна книга или други еквивалентни документи); копия заверени от участника; -Списък на техническите лица по длъжности, отговарящи за контрола на качеството придружени с документи, удостоверяващи образованието и професионалната квалификация на посочените лица (дипломи , сертификати или други еквивалентни документи); копия заверени от участника - Списък на техническите лица по длъжности, заети със строителната дейност придружени с документи, удостоверяващи образованието и професионалната квалификация на посочениете лица (дипломи, сертификати или други еквивалентни документи); копия заверени от участника -Списък на техническите лица по длъжности- електробезопасност и експлоатация на електросъоръжения с приложени документи за удостоверяващи образованието и професионалната квалификация на посочените лица (дипломи, сертификати или други еквивалентни документи); копия заверени от участника - Декларации №8 за наличие на минимално изискуеми бройки необходима специализирана техника - попълнени образци за съответната обособената позиция, за която кандидатства участника, както следва: -Декларация №8 за наличие на 1 бр. автовишка до 15м. и 1 бр. машина за рязане на асфалт - за Обособена позиция №1, №2, №3 и №4-попълнен образец за съответната позиция . -Декларация №8 за наличие на 1 бр. автовишка над 24м., 1 бр. товарен автомобил, 1бр. лекотоварен автомобил и 1 бр. лек автомобил за обход - за Обособена позиция №5-попълнен образец . -Сертификат на участника за въведена система за управление на качеството ISO 9001-2000(или еквивалентна) - нотариално заверено копие; - Сертификат на участника за внедрена система за управление на Околната среда ISO 14001:2004(или еквивалентна) - нотариално заверено копие; - Сертификат на участника за внедрена система на здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007(или еквивалентна) - нотариално заверено копие; -Обосновка за опазване на околната среда. Доказателства за наличие условия за предаване на излезли от употреба луминисцентни и живакосъдържащи лампи на депо. Доказателства за използване на описаните условия (копия от договори, служебни бележки, фактури или други еквивалентни документи);копия заверени от участника - автореференция на участника.

 Минимални изисквания: Минимално изисквание относно техническите възможности на участниците е да имат опит в изпълнението на услуги, свързани с предмета на поръчката и да притежават необходимия квалифициран персонал и техника за изпълнение на поръчката.Минимално изисквание е участниците да имат въведени система за управление на качеството, система за управление на Околната среда и система на здравословни и безопасни условия на труд.Участниците следва да докажат наличие на условия за предаване на излезли от употреба луминисцентни и живакосъдържащи лампи на депо.

ІІІ.2.4) Запазени поръчки (в приложимите случаи)

 Запазени поръчки

 Тип запазената поръчка

ІІІ.3) Специфични условия за поръчки за услуги

ІІІ.3.1) Изпълнението на услугата е ограничено до определена професия

Ако да, позоваване на приложимата законова, подзаконова или административна разпоредба:

 За изпълнението на услугата се изисква определена професия: НЕ

 Нормативни разпоредби:

ІІІ.3.2) Юридическите лица трябва да посочат имената и професионалната квалификация на персонала, който отговаря за изпълнението на услугата

 Трябва да се посочат имената и професионалната квалификация на персонала: НЕ

РАЗДЕЛ IV: ПРОЦЕДУРА

ІV.1) Вид процедура

ІV.1.1) Вид процедура

 Избрани кандидати

 Вид процедура: Открита

IV.1.2) Ограничение на броя на операторите, които ще бъдат поканени да представят оферти или да участват

 Минимален брой

 Максимален брой

 Критерии

 Брой

IV.1.3) Намаляване на броя на операторите по време на договарянето или диалога (процедура на договаряне, състезателен диалог)

 Намаляване на броя на предложенията

ІV.2) Критерии за възлагане

ІV.2.1) Критерии за възлагане (моля, попълнете съответната/ите клетка/и)

 Критерий за оценка: Най-ниска цена

ІV.2.2) Ще се използва електронен търг

Ако да, допълнителна информация относно електронния търг (в подходящите случаи)

 Ще се използва електронен търг: НЕ

 Допълнителна информация

ІV.3) Административна информация

ІV.3.1) Референтен номер на досието, определен от възлагащия орган (в приложимите случаи)

 Референтен номер: Обявлението и документацията за участие в откритата процедура са одобрени с Решение №4093/17.12.2009г. на Кмета на Община Варна.

ІV.3.2) Предишна/и публикация/и относно същата поръчка

Ако да,

 Предишни публикации за обществени поръчки (ако да, посочете къде): НЕ

 Вид на публикацията

 Номер на обявлението в OВ: /S-

 Други предишни публикации (ако е приложимо)

ІV.3.3) Условия за получаване на спецификациите и допълнителни документи (с изключение на ДСП) или на описателен документ (в случая на състезателен диалог)

Срок за получаване на искания за документи или за достъп до документи

 Платими документи: ДА

 Час: 16:00

 Цена: 50

 Условия: Комплектът офертни документи може да се закупи всеки работен ден срещу заплащане на сумата в брой на адрес: гр. Варна, бул. ”Съборни” № 24, ет. 7, отдел "Обществени поръчки"- Дирекция "ПНО" към Община Варна от 9,00 ч. до 11,00 ч. и от 14,00 ч. до 16,00 ч., или по банков път, като за издаването на фактура е необходимо да се изпрати писмо съдържащо данни за фирмата, наименованието на поръчката и адрес за кореспонденция. Комплекта офертни документи може да бъде изпратен по пощата за сметка на заинтересовано лице, след получаване на писмено поискване с посочени данни за издаване на фактура, телефон и адрес за кореспонденция и приложен платежен документ за преведена сума на документацията за участие. Стойността на документацията за участие се превежда по IBAN: BG49CECB97908462150000 и BIC:CECBBGSF, код 447000 на Община Варна в “ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА” - АД – гр. Варна.

 Дата: 05/02/2010

 Валута: BGN

ІV.3.4) Срок за получаване на оферти или на искания за участие

 Час: 12:00

 Дата: 15/02/2010

ІV.3.5) Дата на изпращане на поканите за представяне на оферти или за участие на избраните кандидати (ако е известно) (в случая на ограничени процедури и процедури на договаряне и състезателен диалог)

 Дата

ІV.3.6) Език/ци, на които могат да бъдат изготвени офертите или заявленията за участие

 Друг език: Български

 Език/ци

ІV.3.7) Минимален срок , през който оферентът е обвързан от офертата (открита процедура)

 Брой дни: 120

 Дата

 Брой месеци

ІV.3.8) Условия за отваряне на офертите

 Лица, които са оправомощени да присъстват при отварянето на офертите (в приложимите случаи): ДА

 Място: Варна, бул. Съборни" № 24, ет. 7 - отдел "Обществени поръчки" към Община Варна

 Време: 10:00

 Лица: Желателно е да присъства управителя на фирмата участник или упълномощено от него лице (представило нотариално заверено пълномощно). Могат да присъстват и представители на средствата за масова информация и на юридически лица с нестопанска цел. Представителите на горепосочените лица, желаещи да присъстват при отварянето на предложенията, е необходимо да представят следните документи: • За участници в процедурата – представляващ/и участника представят документ за самоличност За упълномощените представители на участниците - документ за самоличност и нотариално заверено пълномощно. За представителите на средствата за масова информация - служебна карта или друг документ, удостоверяващ служебното положение, по силата на което лицето има право на присъствие. За юридически лица с нестопанска цел – представляващия/ите юридическото лице с нестопанска цел, представят документ за самоличност. За упълномощените представители на юридическото лице с нестопанска цел - документ за самоличност и нотариално заверено пълномощно.

 Дата: 16/02/2010

РАЗДЕЛ VI: ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

VІ.1) Tова е периодично повтаряща се поръчка (в приложимите случаи)

Ако да, прогнозни срокове за публикуването на следващи обявления:

 Това представлява периодично възлагане на поръчка

 Прогнозен график за публикуването на следващи обявления

VІ.2) поръчка във връзка с проект и/или програма, които са финансирани от общностни фондове

Ако да, позоваване на проекта/ите и/или програмата/ите:

 поръчка във връзка с проект и/или програма, които са финансирани от общностни фондове: НЕ

 Проект/програма

VІ.3) Допълнителна информация (в приложимите случаи)

 Допълнителна информация: 1. Основания за отстраняване на участник от процедурата: съгл. чл.69, ал.1 от ЗОП, включително наличието на обстоятелства по чл. 47, ал. 2 от ЗОП. 2. За всяко заседание на Комисията по настоящата обществена поръчка за което ЗОП позволява на участниците да присъстват, последните ще могат да получат информация в сайта на Община Варна www.varna.bg , рубрика "Обществени поръчки". Обявлението е изпратено до базата SIMAP на Службата за публикации на Официален вестник на Европейския съюз на 21.12.2009 г. с референтен № 2009-149649.

VІ.4) Процедури по обжалване

VІ.4.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване

 Официално наименование: Комисия за защита на конкуренцията

 Пощенски код: 1000

 E-mail: cpcadmin@cpc.bg

 Факс: 02 9807315

 Пощенски адрес: бул. Витоша № 18

 Град: София

 Интернет адрес: http://www.cpc.bg

 Телефон: 02 9884070

 Страна: Република България

Орган, който отговаря за процедурите по медиация (в приложимите случаи)

 Официално наименование

 Пощенски код

 Е-mail

 Факс

 Пощенски адрес

 Град

 Интернет адрес (URL)

 Телефон

 Страна

VІ.4.2) Подаване на жалби (моля, попълнете рубрика VІ.4.2 ИЛИ при необходимост рубрика VІ.4.3)

Уточнете информацията относно крайния/те срок/ове за подаване на жалби:

 Информация относно крайния срок: Съгл. чл. 120 от ЗОП

VІ.4.3) Служба, от която може да бъде получена информация относно подаването на жалби

 Официално наименование

 Пощенски код

 Е-mail

 Факс

 Пощенски адрес

 Град

 Интернет адрес (URL)

 Телефон

 Страна

VI.5) Дата на изпращане на настоящото обявление

 Дата: 22/12/2009

ПРИЛОЖЕНИЕ А

ДОПЪЛНИТЕЛНИ АДРЕСИ И МЕСТА ЗА КОНТАКТ

І) Адреси и места за контакти, от които може да се получи допълнителна информация

 Официално наименование

 Пощенски код

 Място/места за контакт

 E-mail

 Факс

 Пощенски адрес

 Град

 На вниманието на

 Интернет адрес

 Телефон

 Страна

ІІ) Адреси и места за контакт, от които може да се получат спецификациите и допълнителни документи (включително документите относно състезателен диалог или динамична система за покупки)

 Официално наименование

 Пощенски код

 Място/места за контакт

 E-mail

 Факс

 Пощенски адрес

 Град

 На вниманието на

 Интернет адрес

 Телефон

 Страна

ІІІ) Адреси и места за контакт, на които трябва да бъдат изпратени офертите/заявленията за участие

 Официално наименование

 Пощенски код

 Място/места за контакт

 E-mail

 Факс

 Пощенски адрес

 Град

 На вниманието на

 Интернет адрес

 Телефон

 Страна

ПРИЛОЖЕНИЕ Б

Обособена позиция

 Наименование: „Техническа поддръжка, ремонтно-възстановителни работи и изграждане на ново улично и архитектурно осветление на територията на първи технически участък, община Варна”

 Номер: 1

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОБОСОБЕНИТЕ ПОЗИЦИИ

1) Кратко описание

 Описание: При изпълнението на поръчка следва да се извърши техническа поддръжка, ремонт и възстановяване на кабели, ремонт на стълбове за улично осветление и поставяне на нови такива, осветление по пешеходни и автомобилни подлези, доставка и подмяна на осветителни тела, лампи и апаратура и изграждане на улично, алейно и архитектурно осветление и др. РСМР на територията на първи технически участък при община Варна с граници: ул. "Струга" - ул. "Доброволци" -Франга дере - ул. „Г. Пеячевич" - ул. "Девня" - бул. "Приморски" - южното платно на бул. „Цар Освободител" /от бул. „Приморски" до ул. „Струга"/. В този технически участък се включва частта от парк Морска градина /Морска гара/ до Летен театър.Изпълнителите ще извършват техническа поддръжка, ремонт, при необходимост ще въвеждат временна организация на движението, с цел обезопасяване на периметъра на обекта. Техническата поддръжка задължително включва месечно изпълнение на видовете дейности, включително труд и материали, подробно описани в документацията за участие. Видовете дейности включват стойност на труд и материали до 50м. или едно междустълбие.

2) Общ терминологичен речник (CPV)

 Oсн. предмет: 71318100: Инженерни услуги, свързани с естествено и изкуствено осветление на сгради

 Доп. предмети: 34993000: Обществено осветление

 Доп. предмети: 45310000: Строителни и монтажни работи на електрически инсталации

3) Количество или обем

Ако е известна, прогнозна стойност, без да се включва ДДС (посочете само цифри):

 Описание: Описано в документацията за участие

 Прогнозна стойност: 1066666

 Прогнозна стойност от/до - валута

 Прогнозна стойност от

 Прогнозна стойност до

 Прогнозна стойност - валута: BGN

4) Информация за различна продължителност на поръчката или различна дата за начало/завършване (в приложимите случаи)

 Дата за завършване

 Срок в дни

 Дата за начало

 Срок в месеци

5) Допълнителна информация относно обособените позиции

 Информация

(Използвайте това приложение толкова пъти, колкото е броят на обособените позиции)

ПРИЛОЖЕНИЕ Б

Обособена позиция

 Наименование: „Техническа поддръжка, ремонтно-възстановителни работи и изграждане на ново улично и архитектурно осветление на територията на втори технически участък, община Варна

 Номер: 2

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОБОСОБЕНИТЕ ПОЗИЦИИ

1) Кратко описание

 Описание: При изпълнението на поръчка следва да се извърши техническа поддръжка, ремонт и възстановяване на кабели, ремонт на стълбове за улично осветление и поставяне на нови такива, осветление по пешеходни и автомобилни подлези, доставка и подмяна на осветителни тела, лампи и апаратура и изграждане на улично, алейно и архитектурно осветление и др. РСМР на територията на втори технически участък при община Варна с граници: северното платно на бул. „Цар Освободител" /от бул. "Приморски" до бул. „Хр. Смирненски"/ - бул. "Христо Смирненски" - бул. "Осми приморски полк" - бул. "Васил Левски" - бул. „Княз Борис I". В този технически участък се включват магистрала "Варна - Златни пясъци" /от пътния възел с бул. „Левски" до спирка "Република"/, част от парк Морска градина /от Летен театър до Общинска оранжерия/, ж.к. "Изгрев", местност "Сотира", местност "Свети Никола", местност "Акчелар", местност "Манастирски рид" вилна зона "Траката", вилна зона "Евксиноград", к.к. "Чайка", к.к. "Ален мак", к.к. „Св.Св. Константин и Елена" /улично осветление/ и кв. Виница..Изпълнителите ще извършват техническа поддръжка, ремонт, при необходимост ще въвеждат временна организация на движението, с цел обезопасяване на периметъра на обекта. Техническата поддръжка задължително включва месечно изпълнение на видовете дейности, включително труд и материали, подробно описани в документацията за участие. Видовете дейности включват стойност на труд и материали до 50м. или едно междустълбие.

2) Общ терминологичен речник (CPV)

 Oсн. предмет: 71318100: Инженерни услуги, свързани с естествено и изкуствено осветление на сгради

 Доп. предмети: 34993000: Обществено осветление

 Доп. предмети: 45310000: Строителни и монтажни работи на електрически инсталации

3) Количество или обем

Ако е известна, прогнозна стойност, без да се включва ДДС (посочете само цифри):

 Описание: описано в документацията за участие

 Прогнозна стойност: 1133333

 Прогнозна стойност от/до - валута

 Прогнозна стойност от

 Прогнозна стойност до

 Прогнозна стойност - валута: BGN

4) Информация за различна продължителност на поръчката или различна дата за начало/завършване (в приложимите случаи)

 Дата за завършване

 Срок в дни

 Дата за начало

 Срок в месеци

5) Допълнителна информация относно обособените позиции

 Информация

(Използвайте това приложение толкова пъти, колкото е броят на обособените позиции)

ПРИЛОЖЕНИЕ Б

Обособена позиция

 Наименование: „Техническа поддръжка, ремонтно-възстановителни работи и изграждане на ново улично и архитектурно осветление на територията на трети технически участък, община Варна.”

 Номер: 3

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОБОСОБЕНИТЕ ПОЗИЦИИ

1) Кратко описание

 Описание: При изпълнението на поръчка следва да се извърши техническа поддръжка, ремонт и възстановяване на кабели, ремонт на стълбове за улично осветление и поставяне на нови такива, осветление по пешеходни и автомобилни подлези, доставка и подмяна на осветителни тела, лампи и апаратура и изграждане на улично, алейно и архитектурно осветление и др. РСМР на територията на трети технически участък при община Варна с граници: южното платно на бул. "Цар Освободител" /от ул. "Струга" до бул. "Христо Смирненски"/ — продължението на бул. „Цар Освободител"-ул. "Поп Димитър" - бул. "Трети март" - бул.-„Константин и Фружин" - бул. „Цар Освободител" - пътен възел Аерогара -магистрала Хемус - ул. „Атанас Москов" - Крайезерен път - ул. „Девня" - ул. „Г. Пеячевич" - Франга дере - ул. „Доброволци" - ул. „Струга". В този технически участък се включва ж.к „Възраждане"4, ж.к. "Владислав Варненчик"-м-ст Пчелина, м-ст Кочмар, м-ст Сълзица и село Каменар.Изпълнителите ще извършват техническа поддръжка, ремонт, при необходимост ще въвеждат временна организация на движението, с цел обезопасяване на периметъра на обекта. Техническата поддръжка задължително включва месечно изпълнение на видовете дейности, включително труд и материали, подробно описани в документацията за участие. Видовете дейности включват стойност на труд и материали до 50м. или едно междустълбие.

2) Общ терминологичен речник (CPV)

 Oсн. предмет: 71318100: Инженерни услуги, свързани с естествено и изкуствено осветление на сгради

 Доп. предмети: 34993000: Обществено осветление

 Доп. предмети: 45310000: Строителни и монтажни работи на електрически инсталации

3) Количество или обем

Ако е известна, прогнозна стойност, без да се включва ДДС (посочете само цифри):

 Описание: Подробно описано в документацията за участие.

 Прогнозна стойност: 900000

 Прогнозна стойност от/до - валута

 Прогнозна стойност от

 Прогнозна стойност до

 Прогнозна стойност - валута: BGN

4) Информация за различна продължителност на поръчката или различна дата за начало/завършване (в приложимите случаи)

 Дата за завършване

 Срок в дни

 Дата за начало

 Срок в месеци

5) Допълнителна информация относно обособените позиции

 Информация

(Използвайте това приложение толкова пъти, колкото е броят на обособените позиции)

ПРИЛОЖЕНИЕ Б

Обособена позиция

 Наименование: „Техническа поддръжка, ремонтно-възстановителни работи и изграждане на ново улично и архитектурно осветление на територията на четвърти технически участък, община Варна.”

 Номер: 4

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОБОСОБЕНИТЕ ПОЗИЦИИ

1) Кратко описание

 Описание: При изпълнението на поръчка следва да се извърши техническа поддръжка, ремонт и възстановяване на кабели, ремонт на стълбове за улично осветление и поставяне на нови такива, осветление по пешеходни и автомобилни подлези, доставка и подмяна на осветителни тела, лампи и апаратура и изграждане на улично, алейно и архитектурно осветление и др. РСМР на територията на четвърти технически участък при община Варна с граници: кв. "Аспарухово" и Аспарухов парк-кв. "Галата", село Тополи, село Казашко, село Звездица, село Константиново, местност Боровец, м-ст Ракитника, м-ст Зеленика, Аспарухов мост от ул,"Девня" и Южна промишлена зона..Изпълнителите ще извършват техническа поддръжка, ремонт, при необходимост ще въвеждат временна организация на движението, с цел обезопасяване на периметъра на обекта. Техническата поддръжка задължително включва месечно изпълнение на видовете дейности, включително труд и материали, подробно описани в документацията за участие. Видовете дейности включват стойност на труд и материали до 50м. или едно междустълбие.

2) Общ терминологичен речник (CPV)

 Oсн. предмет: 71318100: Инженерни услуги, свързани с естествено и изкуствено осветление на сгради

 Доп. предмети: 34993000: Обществено осветление

 Доп. предмети: 45310000: Строителни и монтажни работи на електрически инсталации

3) Количество или обем

Ако е известна, прогнозна стойност, без да се включва ДДС (посочете само цифри):

 Описание: описано в документацията за участие.

 Прогнозна стойност: 633333

 Прогнозна стойност от/до - валута

 Прогнозна стойност от

 Прогнозна стойност до

 Прогнозна стойност - валута: BGN

4) Информация за различна продължителност на поръчката или различна дата за начало/завършване (в приложимите случаи)

 Дата за завършване

 Срок в дни

 Дата за начало

 Срок в месеци

5) Допълнителна информация относно обособените позиции

 Информация

(Използвайте това приложение толкова пъти, колкото е броят на обособените позиции)

ПРИЛОЖЕНИЕ Б

Обособена позиция

 Наименование: „Техническа поддръжка, ремонтно-възстановителни работи и изграждане на ново ефектно архитектурно осветление и озвучаване на територията на Община Варна.”

 Номер: 5

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОБОСОБЕНИТЕ ПОЗИЦИИ

1) Кратко описание

 Описание: При изпълнението на поръчка следва да се извърши техническа поддръжка, ремонт, възстановяване и изграждане на ново ефектно архитектурно осветление и озвучаване на обекти с изградено ефектно осветление на територията на община Варна : Паметник "Осми приморски полк", Паметник "Съединение", Археологически музей, Паметник "Икар", ВОС, Община Варна, Часовник - гара, Часовник - централен площад, Катедрала "Св. Успение Богородично", ДНФ, Държавен архив, Филиал "Варненска комуна", ВВМУ "Н.Й.Вапцаров", ДКС, Църквата "Свети Никола", Драматичен театър "Стоян Бъчваров", Обсерватория и околно пространство, Арка в парк Морска градина и околно пространство, Военно-морски музей „Дръзки", Алпинеум, Слънчев часовник в парк Морска градина, Фонтан пред р-нт „Морско казино", паркова чешма до р-нт „Морско казино", Естрада „Раковина", Алея на влюбените, Аспарухов мост, Елементи РР207 от Фестивален комплекс до Община Варна, Алея на възрожденците, Паметник „Новак", Елементи пред Катедралата, Матроски клуб, Вход на Летен театър, ЖП мост, Аспарухов парк , алея на възрожденците, арменски паметник, Матроски клуб, Летен театър, Икономически университет,, Митница, Вълнолом, Военно морски музей, Аладжа Манастир - ефектно осветление и озвучаване, Украински паметник и други обекти, на които е извършено и на които предстои да се изгради ефектно архитектурно осветление или озвучаване. Техническата поддръжка задължително включва месечно изпълнение на видовете дейности, включително труд и материали, подробно описани в документацията за участие. Видовете дейности включват стойност на труд и материали до 50м. или едно междустълбие.

2) Общ терминологичен речник (CPV)

 Oсн. предмет: 71318100: Инженерни услуги, свързани с естествено и изкуствено осветление на сгради

 Доп. предмети: 34993000: Обществено осветление

 Доп. предмети: 45310000: Строителни и монтажни работи на електрически инсталации

3) Количество или обем

Ако е известна, прогнозна стойност, без да се включва ДДС (посочете само цифри):

 Описание: описано в документацията за участие.

 Прогнозна стойност: 1583333

 Прогнозна стойност от/до - валута

 Прогнозна стойност от

 Прогнозна стойност до

 Прогнозна стойност - валута: BGN

4) Информация за различна продължителност на поръчката или различна дата за начало/завършване (в приложимите случаи)

 Дата за завършване

 Срок в дни

 Дата за начало

 Срок в месеци

5) Допълнителна информация относно обособените позиции

 Информация



Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница