Уважаема г-жо Янарова, разбирам за включването на спец отдел, но преди товаДата19.01.2018
Размер14.71 Kb.
Уважаема г-жо Янарова,

разбирам за включването на спец. отдел, но преди това беше декларирано от Вашата фирма, че Правен отдел се занимава със случая, а до момента толкова седмици минаха а аз нямам отговор на нито една от жалбите и подадените сигнали, нито виждам действия предприети от ЕВН Бя. На моя собствена територия - ул. Антим I 31, гр. Бургас се краде електр. енергия от бившия ми наемател без моето знание и съгласие, а Вашата фирма не реагира въпреки многократните писма и тел. комуникация с Отдел обслужване на клиенти и др. отдели, а аз съм солидарен длъжник на всички сметки направени на моя територия и то по-конкретно на измервателна точка номер (ИТН) - 2729391, само  в случай че се  установи кражба - Михаела 2002 ЕООД е отговорна по НПК.

Правен отдел и Управителите на дружеството Ви не са предприели нищо по въпроса, дори констатираното чрез протокол от 15.2.13 год. от  Вашата фирма и служители на место в гр. Бургас за такава кражба на ел. енергия - всичко доказано и документирано на 15.2.13 год. спрямо 21.1.13 год. не са сезирали съответните органи по НПК.

Приложих нa 28.2.13 г., документи подписани от Михаела 2002 ЕООД с които е видно че преди години - на 01.3.2002 год. е подписан договор (Б 1739 от 01.03.02 год.), молба декларация и др. документи с Електроразпределение Ст Загора ЕАД, клон Бургас, но моето съгласие и подпис не фигурира по документите и аз съм титуляр на партидата и собственик на имота, съгл. Общите условия на ЕВН Бя и нот. акт.ЕВН Б-я не спазва законоустановените срокове за отговор и не е коректна към клиентите си съгл. общи условия валидни и одобрени от ДКЕВР от 2008 год, затова ще сезираме ДКЕВР и други комисии, тъй като не срещам разбиране въпреки писмената ни кореспонденция и сигнали през последните два месеца, а електроподаването нито временно нито постоянно не е преустановено както пожелах, също така съм платила такса демонтаж и тази услуга не е извършена вече две седмици след плащане. ЕВН Бя не е изпратила становището си относно титуляр на партида, документи подписани и валидни за продажба на електроенергия на конкретния адрес, въпреки наличие на архив по местонахождение и съдържание от преди 5 год. т.е. 2006 год. ЕВН Бя навлиза на бълг. пазар - като правоприемник и страна има документите на Енергоразпр. Ст Загора.

Очаквам бързата Ви реакция, становище и ефективно решение и комуникация.

С уважение,

Румяна Ст Йордановаул. Антим I 31, гр. Бургас
0887 424748


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница