В с и ч к и г о в о р я т з а н о мм и н а ц и и Кои ще са номинираните за наградата „Най-успешен дебют”Дата26.01.2017
Размер43.54 Kb.


В с и ч к и г о в о р я т з а Н о ММ и н а ц и и

Кои ще са номинираните за наградата „Най-успешен дебют” или „Най-добър видеоклип”, кои ще са номинираните в трите отделни категории за „Албум” - за всичко това, всички ще говорят на официалното обявяване на номинациите, което ще се проведе на 15 май, от 20.00 ч., в PR Club. Това са само няколко от 11-те категории, в които ще се състезават българските изпълнители тази година.


Процедурата по избор на победителите се провежда по традиционния принцип, както през изминалите години. Всички български видеоклипове за 2006 година, 146 на брой, се включват в надпреварата. Тази година категорията албум е разделена на три отделни категории. Изборът отново е на медиите - всички музикални журналисти и музикални редактори от водещите български печатни и електронни медии. Те, съвместно с екипа на ММ гласуват - първо за номинираните клипове в различните категории, а след това и за фаворитите сред номинираните.

Зрителите пък имат възможността да определят чрез вота си Наградата за „Най-добър международен видеоклип”, както и Наградата „Зрителски хит”.

По случая на 16 май стартира специален сайт – www.nagradite.mmtv.bg, на който ще се публикуват редовно новини около наградите, ексклузивни снимки, както и всички номинирани видеоклипове.

За зрителите има специални изненади в рамките на Деветите Годишни музикални награди от Телевизия ММ и vivatel.


P.S.

За да не бъде възпрепятстван Президентът Буш от тълпите пред Народния театър, церемонията по връчване на 9-тите Годишни Музикални награди на телевизия ММ ще състои на 26 юни 2007 г.


vivatel е основен партньор на 9тите Годишни Музикални награди на Телевизия ММ.
bTV е основен медиен партньор на 9тите Годишни Музикални награди на Телевизия ММ.
Медийни партньори на събитието са радио ФМ+, Avtora.com, в. Стандарт, сп. Хай Клуб, Програмата


+ Награда за цялостен принос

За повече информация:
Ралица Михайлова

ROI Communication

тел.: 02/961 59 71,

GSM: 088 6312976,

e-mail: rmihaylova@roibg.com

Паша Георгиева

ММТВ

тел: +359 2 92 00 313; +359 8 88 274 585e-mail: pasha.georgieva@mmtv.bg

www.mmtv.bg


За ММТВ

ММТВ е първият български музикален канал, създаден през 1997 г. ММТВ излъчва музикално-развлекателна програма 24 часа, 7 дни в седмицата. ММТВ е включен в програмните пакети на над 160 кабелни и DTH оператори, като достига до около 4,3 милиона души. През 2003 г. ММТВ лансира втори канал – М2 – единственият ТВ канал, излъчващ 100% българска музика. През 2005 г. ММТВ създава собствена звукозаписна компания - MM Рекърдс. През април 2007 г., ММТВ става част от BMGL (Balkan Media Group Limited), съвместно дружество между Apace Media Group UK и международната медийна група Modern Times Group MTG AB. (www.mmtv.bg)


За BMGL

Balkan Media Group Limited е водеща компания в разпространение чрез кабел в България, оперираща 6 канала (‘Диема+’, ‘Диема 2’, ‘Диема Family’,

‘Диема Extra’, ‘MM ТВ’, и ‘M2’), които се разпространяват чрез близо 400 кабелни мрежи, достигайки до около 60% от 2,7 млн. домакинства в страната.BMGL е съвместна собственост на Modern Times Group (MTG) и Apace Media.
Apace Media plc е специализирана компания в продуцирането на програми и дистрибуцията им в Източна Европа. Продуцентските й активности включват продукция на популярни документални и развлекатено-документални, научни и спортни програми за телевизия, както и продуцирането на музикални продукти. Източно-европейската дистрибуция и другите й медийни активности включват притежанието на осем кабелни канала, дисртибуция на кино и видео продукти, както и на музикална продукция в България и Македония. Акциите на Apace Media plc са включени в Alternative Investment Market на Лондонската стокова борса със символа APA. (www.apacemedia.com)
Modern Times Group е международна компания, специализирана в дистрибуцията на развлекателна програма, която оперира в повече от 30 страни в цял свят. MTG е най-големият оператор на базови и платени канали в Скандинавия и Балтийския регион, водещ акционер в най-голямата независима телевизионна мрежа в Русия, и номер едно търговски радио оператор в Скандинавския регион. DTH сателитната ТВ платформа Viasat предлага дигитални ТВ мулти пакети, състоящи се от 50 собствено продуцирани и от трети страни развлекателни канали. Телевизионните канали на Viasat достигат до над 80 милиона човека всеки ден, в 22 страни в Европа. Акциите от клас А и и клас Б на Modern Times Group MTG AB са включени в Large Cap на Скандинавската стокова борса със симовлите MTGA´ и MTGB´. В България, MTG оперира и 3 мини-платени канала: TV1000, Viasat Explorer и Viasat History. (www.mtg.se)


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница