VMware инвестира в нова работна среда в СофияДата06.05.2017
Размер39.39 Kb.


VMware инвестира в нова работна среда в София
Софтуерната компания ще продължи да разширява българския си екип, стана ясно по време на официалното откриване на новия офис

София, България, 16 Март 2010 - VMware, Inc. (NYSE: VMW), световен лидер в разработката на софтуерни решения за виртуализация на бизнес инфраструктури, приложими във всички сегменти от настолни компютри до корпоративни центрове за данни и актуалните cloud архитектури, обяви откриване на нова офис сграда на софийската организация. Българският екип на компанията отпразнува новината с официален коктейл през изминалата седмица.
VMware демонстрира своя ангажимент за непрекъснато развитие и подобряване на условията на работа за своите служители с наемането на 5400 кв.м. площ в една от новооткритите бизнес сгради на булевард „Г. М. Димитров” в София.
Новият офис на VMware България осигурява възможност за близо 400 работни места и удовлетворява плановете на организацията за постепенно увеличаване на екипа от софтуерни специалисти. Компанията инвестира и в разширяването на своя център за данни, който да покрива техническите изисквания и нужди на местния офис.
Сградата предлага комфортни работни помещения, изградени изцяло съгласно изискванията и стандартите за качество в софтуерния гигант. Налице са 18 конферентни зали като седем от тях са оборудвани с аудио-конферентни устройства и модерна презентационна техника. В пет от залите са налични и системи за видео-конферентни разговори с цел улесняване на ефективното взаимодействие между физически отдалечените екипи на компанията. Организацията е изградила и собствена зала за провеждане на технически обучения, оборудвана с индивидуални работни станции.
За нас е важно да подобряваме непрекъснато социалните придобивки за нашите служители, както и работната среда като цяло. Това е и причината, поради която VMware инвестира в новия офис и техническото му оборудване. Паралелно с усъвършенстването на работната среда наш основен приоритет остава разрастването на екипа в София.”, коментира Диана Стефанова, Управляващ регионален директор, VMware.
Освен в модерни работни помещения VMware традиционно инвестира и в осигуряване на условия за ефективна почивка и забавления на своите служители с цел балансиране на стационарната работа, типична за професията на софтуерните инженери. На тяхно разположение са 4 големи зали за почивка с възможност за игра на тенис на маса, джаги или видео игри, както и фитнес център с разнообразно оборудване. На последния етаж се намира просторно и уютно подредено кафене с панорамна гледка към Витоша, което е притегателно място за служителите за кратка кафе пауза, за закуска или разговор между колеги.
Изграждането на новия офис беше важна и стратегическа стъпка в развитието на центъра за проучвания и разработки на VMware в София, която затвърждава сериозните намерения на компанията да се разраства в България. Планираме значително да увеличим местния си екип през следващите 12 месеца.” - сподели Рагу Рагурам, Вицепрезидент на VMware, който пристигна в България за откриването на новия офис.

VMware България планира да наема активно нови кадри в следващите месеци, като във фокуса са квалифицирани специалисти, с висок технологичен опит, проактивни, притежаващи иновативно мислене и споделящи стремежа на компанията да продължи да бъде основен технологичен иноватор, като създават нови технологии в широк кръг от области – от корпоративните центровете за данни през настолните компютри до модерната cloud архитектура. Към настоящия момент компанията търси софтуерни инженери с много добри познания по Java, FLEX и C++, специалисти по контрол и тестване на качеството, както и автоматизация на процеса по тестване на качеството на продуктите. Търсят се и хора с управленски умения и опит в разработката на софтуерни продукти.


Видео новината за новия офис на компанията можете да видите на www.vmware-bulgaria.com

На страницата е поместена и галерия със снимки за свободно ползване от медиите във висока резолюция.Повече за VMware

VMware (NYSE: VMW) е глобален лидер в сферата на софтуерни решения за виртуализация на бизнес инфраструктурата, приложими във всички сегменти - от настолни компютри до корпоративните центрове за данни и актуалните cloud архитектури. Благодарение на водещи виртуализационни платформи – като VMware vSphere™ - малки и големи организации разчитат на компанията за намаляване на своите инвестиционни и оперативни разходи като направят ИТ системите си по-сигурни и ефективни и същевременно проявяват отговорна политика към околната среда. С годишен приход от 2 млрд. долара за 2009, повече от 170 000 клиенти и над 25 000 бизнес партньори VMware е лидер в сферата на виртуализационните решения – област, непрекъснато посочвана като приоритетна от CIO мениджърите.

VMware, с централа базирана в Силиконовата долина (Пало Алто, Калифорния), разполага с офиси в цял свят. За повече информация посетете www.vmware.com.

Vmware и VMware vSphere са регистрирани търговски марки на VMware в Съединените американски щати и/или други юрисдикции. Всички останали марки или имена, споменати в този текст, могат да бъдат търговски марки, притежание на съответните компании. Използването на думата „партньор” или „партньорство” не предполага наличието на юридически документирано партньорство между VMware и която и да е друга компания.За повече информация:
Научи повече за тази новина в нашата Facebook страница или Twitter акаунт:

www.facebook.com/New Approach

www.twitter.com/NewApproachBG


Ани ВалентиноваМоб.: 0887/ 02 57 30

E-mail: valentinova@newapproach.bg


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница