Volvo предлага първата sos система с паневропейско покритиеДата14.01.2017
Размер18.55 Kb.
    Навигация по данной странице:
  • Volv о
Volvo предлага първата SOS система с паневропейско покритие
On Call проследява местоположението и състоянието на автомобила. Ще се предлага в седем европейски страни и ще е активна в още седем, като тенденцията е броят им да се увеличи. На пазара тя ще се появи през пролетта на 2006 г.
Източник: Volvо
Компанията Volvo Cars е разработила паневропейска SOS система, която ще се появи на пазара от пролетта на 2006 г. Тя ще присъства в списъка на опциите на всички нови модели на шведската марка. Volvo On Call прави възможен контакта със спешните сервизни центрове и локализира автомобила в случай на авария или кражба.

Системата ще бъде продавана в седем европейски страни от пролетта на 2006 г., но комплексът от услуги, с които е свързана тя, ще се поддържа в общо четиринадесет държави.

Благодарение на комбинацията с безжичен радар и модерна компютърна технология, шофьорът получава незабавна помощ в най-различни ситуации. Достатъчно е само да натиснете бутона на таблото и алармата се задейства автоматично.

Системата ще появи в началото на 2006 г. във Великобритания, Швеция, Франция, Италия, Холандия, Белгия и Люксембург.

Собствениците на автомобили Volvo ще могат да се възползват от предимствата на системата дори отвъд границите на някоя от седемте споменати страни. Услугата ще бъде реализуема в още седем държави, като ще бъде поддържана от международен сервизен център. Допълнителните седем страни са Германия, Швейцария, Австрия, Дания, Норвегия, Испания и Португалия. През следващите няколко години броят им ще се увеличи, обещават от компанията.

Volvo On Call ще се предлага в две степени на обзавеждане – стандартно, което е фокусирано върху безопасността, и допълнително, чиято основна цел е сигурността. Цените ще зависят от различните пазари.

Безопасният пакет включва необходимия хардуер – интегриран фирмен GSM телефон и GPS приемник, допълнени от петгодишен абонамент за услугата, който върви с автомобила дори когато колата сменя собственика си. Пакетът включва автоматична аларма в случай на инцидент, активиране на въздушна възглавница или колан с донатягане, както и механичното й активиране с натискането на бутона SOS в случай на внезапна повреда. Предвидена е и пътна помощ, ако е необходимо.

Автоматичното активиране на алармата е последвано от незабавна помощ дори в случаите, когато шофьорът или спътниците не са в състояние да реагират.Пакетът “сигурност” включва автоматично алармиране на клиентския център на Volvo On Call, когато алармата е включена, проследяване на откраднатия автомобил и информиране на полицията. Volvo е първият производител, който вгражда фабрично локализираща функция. Пакетът включва и ремонтиране на ключалката в случаите, когато изгубите ключовете или те останат вътре в автомобила.
Каталог: pi files -> 2008
2008 -> Honda представя луксозния филиал Acura в Япония
2008 -> Около 3000 бройки годишно се надява да реализира компанията на китайския пазар
2008 -> Honda ще оборудва наследника на nsx с V10
2008 -> Бивш шеф на Airbus сменя Фолц
2008 -> Alfa Romeo Brera бе представена на тестов полигон
2008 -> Audi A6 allroad quattro у нас от август
2008 -> Откриване на ски сезона в Банско
2008 -> Audi продаде над 2 млн коли 4х4
2008 -> Тенис звездата Рафаел Надал е новото лице на Kia
2008 -> Новина Уникално роудшоу на bmw се вихри у нас


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница