За директори на постоянно научно звено могат да кандидатстват съгласно чл. 42, алДата14.08.2018
Размер20.17 Kb.
Управителният съвет на Българската академия на науките открива процедура за избор на директор на Институт по електрохимия и енергийни системи.
За директори на постоянно научно звено могат да кандидатстват (съгласно чл. 42 , ал. 1 от Устава на БАН) хабилитирани учени, доктори на науките, член-кореспонденти (дописни членове) или академици (действителни членове), които се назначават въз основа на избор на основна работа в постоянното научно звено.
Документите за участие в процедурата са: молба до УС на БАН, научна автобиография по примерен въпросник, списък на научните трудове, списък на цитатите, списък на патентите и авторските свидетелства, документи за реализирани научно-приложни разработки, копия от дипломите за висше образование, научни степени и академични длъжности, програма на кандидата за управление и развитие на академичното специализирано звено, декларация за сътрудничество на структурите на ДС, други документи по преценка на кандидата.

Краен срок за подаване на документите: 3 август 2015 г. Документите се подават в БАН-Администрация, ул. "15 ноември" No 1,кабинет 234, тел. 979 5360 от 10.00 до 12.00 ч. и от 14.00 до 16.00 ч.
Правилата за провеждане на избори за директори на постоянни научни звена на БАН, които включват и примерния въпросник за научна

автобиография и декларацията за сътрудничество на структурите на

ДС се намират на страницата на БАН.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница