За жени: За стойностните подаръци или защо с Трибестан® добрите дни са повечеДата18.07.2017
Размер16.96 Kb.
За жени:

За стойностните подаръци или защо с Трибестан® добрите дни са повече

Успелите жени си приличат по това, че знаят как да се грижат за себе си и най-вече, че оставят нещо значимо след себе си. Впрочем, създателят на Трибестан® е жена и екипа, с който е работила е преобладаващо женски. През 80те години на миналия век д-р Маргарита Томова е ръководител на Лаборатория по естествени стероиди при Фитохимичната секция на Научно-изследователския химико-фармацевтичен институт , София. Нейните трудове по изолиране на натурални субстанции от растителен произход са добре известни в Германия, Русия, Италия, Швейцария и други страни. Така през 1979 година Института за изобретения и рационализации издава авторско свидетелство, касаещо метод за получаване на продукт от надземната част на растението трибулус, стимулиращо половата система. Талантливите и ученици продължават изследователската и дейност и в настоящия момент Софарма е притежател на евразийски патент за получаване на високо пречистена смес на фурастанолови сапонини от растението трибулус терестрис (бабини зъби).

Съвременната жена е добре информирана за рисковете, които носи хормонозаместващата терапия по време на менопаузата или след хирургична интервенция на гениталиите. Трибестан® е перфектната алтернатива на хормоналната терапия при топли вълни, нарушение на съня, намаляване на либидото, обща напреганост или апатия. При това без риск от задръжка на течности, повишаване на апетита и кръвното налягане. Точно обратното – в съчетание с подходящ спорт и повишена физическа активност, Трибестан® трансформира излишните мазнини в мускулна маса, организма се освобождава от ненужните му течности, подобрява се самочувствието и общия тонус на организма.

Синдромът на хроничната умора, който е особено актуален в последните години се среща при 65-85% от жените във възрастта на най-високата професионална и социална активност – 20-50 години. Счита се, че в основата му е нарушение на хормоналната регулация на организма в следствие на продължителни психо-емоционални стресови ситуации, електромагнитни и йонизиращи излъчвания (идващи от компютрите например) и др.Изследванията в института за биологична медицина в Москва през 2005г. потвърдиха отличния ефект на Трибестан® за възстановяване на жизнения тонус, намаляване на чувството за умора и раздразнителност и най-вече за повишаване на физичеката и умствена разботоспособност, в това число и паметовите функции.

Трибестан® не е поредния хитов продукт в битката с времето, а стойностен подарък от Софарма за жената с европейско мислене.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница