Задава се нов филм за Льо Ман с Том Круз Лентата ще разказва за битката между Ferrari и FordДата06.05.2017
Размер10.01 Kb.
Задава се нов филм за Льо Ман с Том Круз
Лентата ще разказва за битката между Ferrari и Ford
"С пълна газ" на Рон Хауърд може да се окаже само първият от поредица филми за моторни спортове. 20th Century Fox работи по проект с работно име Go Like Hell и за момента е ангажиран Том Круз, който ще изиграе ролята на легендарния Карол Шелби. Под неговото ръководство Ford стана първият американски производител с победа в "24 часа на Льо Ман". Филмът ще разкаже за невероятната битка на Ford с Ferrari и опита на американската компания да купи италианската от Енцо Ферари.

Лентата се базира на едноименната книга на Ей Джей Байм. За режисьор е нает Джоузеф Косински, който вече работи с Круз в "Забвение". Първоначално по проекта е работил Майкъл Ман. Това ще бъде втори филм за състезанието след легендарния "Льо Ман" на Майкъл Дилейни от 1971 г. със Стив Маккуин.

Очаква се снимките да бъдат през 2014 г., а премиерата през 2015 г.

През пролетта на 2014 г. ще видим филмовата адаптация на играта Need for Speed. Главни герои в него ще бъдат три от най-добрите суперавтомобили на света – McLaren P1, Bugatti Veyron SS и Koenigsegg Agera R. Филмът ще направи световната си премиера на 14 май 2014 г. В интернет се появиха първите снимки от заснемането му, в които не е трудно да различите „звездите” - червеното P1, оранжево-черния Veyron Super Sport и жълтото GTA Spano.Също така Luminaire Film подготвя игрален филм за Енцо Ферари с бюджет 200 млн. долара. Един от създателите на документалния "Сена" - Маниш Панди, пък работи по проект за сезон 1958 г. и битката на Майк Хотърн и Питър Колинс.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница