12-16, Dragan Tsankov BlvdДата24.04.2017
Размер22.47 Kb.
#19867
www.sildex.com

12-16, Dragan Tsankov Blvd,

floor 2, office 9

1164 Sofia, Bulgaria
ПОКАНА


ДО
Министъра на отбраната

на Република БългарияОТНОСНО: Представяне на фирма Motorola - Технически решения за изграждане радио-комуникационна децентрализирана информационна инфраструктура от тип „комуникация всеки през всеки” (Mesh) за нуждите на Министерството на отбраната.

Уважаеми г-н Министър Цонев,


Като партньор на Motorola в България бихме желали да отправим към Вас нашата учтива покана за организирането на презентация на фирма Motorola и предлаганите от компанията технически решения за изграждане на комуникационна информационна инфраструктура на базата на продуктите от серията Moto Mesh, както и възможностите за пренос на видео и данни в реално време.
Motorоla е един от най-големите световни производители на радио-комуникационно оборудване. Компанията предлага висококачествени продукти, които нямат конкуренция на пазара. Базираната на военни разработки продуктова серия Moto Mesh притежава редица уникални характеристики. Motorоla е реализирала множество успешни проекти за различни държавни и частни организации, местни власти, полиция и военни структури във Франция, Испания, Великобритания и др.
Продуктите от серията Moto Mesh предоставят усъвършенствана фиксирана и мобилна комуникационна информационна инфраструктура, която позволява пренос в реално време на големи обеми информация, включително и приложения като видео наблюдение. Други основни характеристики на системата са защитеният информационен канал и централизираното й управление.
По време на срещата ще бъде акцентирано на следните основни теми:  • Представяне на системата за радио-комуникационна информационна инфраструктура Moto Mesh;

  • Приложение на радио-комуникационни информационни инфраструктури;

  • Успешни проекти, включващи изграждане на радио-комуникационни информационни инфраструктури с оборудване Motorola;

  • Приложение на радио-комуникационни информационни инфраструктури за пренос на видео и данни в реално време;

  • Демонстрация на системата.

С настоящото писмо моля да предложите удобно за Вас време и място за провеждане на презентация в периода от 17.03.2009г. до 19.03.2009г.


Лице за контакт при необходимост от допълнителна информация и координиране на часа и мястото на срещата, моля обръщайте се към Михаил Михайлов, Директор „СИЛДЕКС” АД.

телефон: +359 886 653 460

e-mail: mike@sildex.com

В очакване на Вашия отговор!


Дата: 27.02.2009г. С уважение:


/М.Михайлов/


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница