21-годишният Росен, намерен мъртъв във вилата си, не оставил предсмъртно писмоДата14.10.2018
Размер35 Kb.
Отличник се обеси, отчаян от немотия
Вестник УИКЕНД, 22-28. 10. 2005г., стр. 12.
21-годишният Росен, намерен мъртъв във

вилата си, не оставил предсмъртно писмо
21-годишен студент се обеси от отчаяние, че е беден. Младият Росен Бързачки бе открит мъртъв от втория си баща в средата на миналата седмица.

Росен изчезва безследно на 20-ти септември. Родителите на младежа веднага сигнализират полицията, а снимката му се появява по вестниците и телевизията. Дни по-късно момчето е намерено обесено. Трупът на младежа е открит в семейната вила от втория му баща Върбан Лазаров.

Къщата била заключена отвътре, но мъжът успял да влезе. Там той се натъкнал на висящия труп на Росен. Предсмъртно писмо не било оставено. Всички вещи и пари, с които момчето тръгнало от дома си в деня на изчезването, стоели непокътнати.

Росен, който бил студент в Техническия университет в София, излязъл от дома си в жк "Обеля" в София около 10 часа. На близките си казал, че отива да плати таксата за семестъра си. До университета обаче така и не стигнал. Дни след изчезването били прегледани камерите в метрото, с което пътувал. Установено било, че е слязъл на спирката на площад "Света Неделя". Оттогава никой повече не го видял. На кадрите Росен имал умърлушен вид.

Още същия ден вторият му баща започнал да звъни по мобилния телефон на Росен. Дълго време давало свободно. Внезапно, някъде около 20,30 часа, апаратът вече бил изключен.

Според близки момчето нямало гадже, нито приятели. Бил изключително затворен, а единственото, от което се интересувал, бил компютърът. Момчето се стеснявало да контактува с момичетата, тъй като се притеснявало от финансовото си състояние. Росен не разполагал с много пари, обличал се семпло. Не е ползвал наркотици, не пушел.

Брат му, който е с 2 г. по-голям, се канел даже да направи страница в интернет, за да го издирва. Тя трябвало да е готова на 29-ти септември - датата, в която бащата Върбан се натъкнал на страшната находка на вилата.

Лазаров живеел с майката на Росен от 8 години и твърди, че студентът му бил като син. През лятото той и младежът изкарали заедно 20 дни сами на вилата и се разбирали прекрасно. Според близките изключено било момчето да им се е обидило за нещо и затова да е взело страшното решение."Просто не знам защо го е направил. Майка му е съсипана.", каза пред репортери вторият му баща Върбан. През дългите 9 дни от изчезването на младежа той кръстосваше между полицията и университета с надежда, че Росен е останал при познати.

"Много млади момчета и момичета се депресират от бедността и по-лабилните посягат на живота си.", коментират психолози, които са категорични, че това е причината 21-годишният отличник да се самоубие.
Каталог: pueron -> mladiisvobodni
mladiisvobodni -> Подозират бащата на bg космонавтиката, че работел за наса
mladiisvobodni -> Гл ас д-р Елка Янкулова, отговор на рецензентите чл. Кор. Проф. Д. Б. Н. ИВАН ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ И Проф. Д-р спаска димитрова петкова
mladiisvobodni -> Живей опасно: Бъди учен! Списъкът на убитите учени и изобретатели постоянно се попълва с нови имена
mladiisvobodni -> Г. ®Ирион случаят „елка янкулова” Материалът обобщи и коментира Галя Маринова
mladiisvobodni -> Жената пожела да я представя само като "Една чужденка"
mladiisvobodni -> Роман Томов синът на писателя Александър Томов
mladiisvobodni -> Доклад за гибелта на Дегейс и последните му проекти. Според него той е застрелян с едно от най-хитовите оръжия в подземния свят
mladiisvobodni -> Три висши образования в България: Капитал ли са или тегоба?
mladiisvobodni -> Ирион ще изчезне ли българският народ?


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница