3 дни остават за изпращане на имейл до дядо коледа от Az-Deteto comДата01.03.2018
Размер18.73 Kb.
#60616Информация за медиите

21 декември 2009 г.

3 дни остават за изпращане на имейл до дядо коледа

от Az-Deteto.comДо 24 декември пощенската кутия на Дядо Коледа в българския детски портал www.Az-Deteto.com ще приема писмата на децата с техните желания за подаръци. С помощта на мама и татко, своето послание могат да изпратят и най-малките. Вече над 8000 са писмата във виртуалната пощенска кутия, като до Коледа се очаква броят им да надхвърли 10 000.
И тази година желанията са най-разнообразни. Запазва се тенденцията от последните няколко години тийнейджърите, и дори по-малките, да искат за подарък електроника – лаптоп, музикален плейър, фотоапарти, мобилни телефони и др. Класическите детски играчки са търсени от 5- до 10-годишните: коли с дистанционно, куклата Барби, игри като Монополи и Туистър, роботи, животни и др. Въпреки че световната финансова криза не засяга пряко самият Дядо Коледа, тя се отразява в желанията на децата – някои си пожелават „мама и тате да платят заемите“.
Мнозина поотраснали деца също не пропускат да споделят с белобрадия старец своите желания и мечти – здраве и любов, екскурзия до топлите страни, нова къща или кола и т.н.

С Az-Deteto.com Дядо Коледа сподели, че е малко затруднен да изчита писмата и се притеснява дали ще разбере правилно всички желания, защото често са с много правописни грешки. Затова догодина ще има специални поощрения за тези деца, които напишат писмата си правилно, на хубав български език.


Ако още не сте изпратили своето писмо до Дядо Коледа – направете го! И очаквайте неговия отговор точно на Бъдни Вечер по имейла.
Весели празници!
за Az-deteto.com

Стремежът на Az-Deteto.com е да помага при възпитанието и обучението на децата, като предоставя качествена информация на български език в Интернет. На сайта няма съдържание или линкове към сайтове с непристойно или аморално съдържание или такова, по някакъв начин нарушаващо детските права или застрашава безопасността на децата в Интернет.

Сайтът съществува от 1 юни 2002 г. Az-deteto е социално ангажирана онлайн медия – инициатор и партньор на множество кампании за защита на правата на децата, на децата в неравностойно положение, за образованието, за екологията и т.н.
За контакти

Горица Белогушева

Az-Deteto.com

+359 2 951 51 87+359 88 9216 328

gorry@az-media.biz

AZ MEDIA
Каталог: press
press -> Іі. 2016 година Първа стратегическа цел
press -> Списък на одобрени за финансиране проекти сесия м. ІІ. 2016 година Втора Стратегическа цел
press -> Конкурс за първи и втори филми, Големите пет, Киното днес, Киното утре, Ново българско кино, Балкански конкурс и други. За девети път ще бъде присъдена
press -> Пресинформация – 28 февруари 2012 16-и международен филмов фестивал
press -> Търговски дела в окръжен съд- пазарджик
press -> Европейска комисия Съобщение за медиите
press -> Тема: здравеопазване
press -> Обществени и политически нагласи октомври 2014


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница