Агапи интернет бюлетин на списание Божия любов, №1 / Март 2012 г



Дата26.05.2018
Размер171.24 Kb.
#69579
1

АГАПИ Интернет бюлетин на списание Божия любов, № 1 / Март 2012 г.

Списание Божия любов навърши 20 години !

Елате при Мен всички...!

АГАПИ Интернет бюлетин на списание Божия любов, № 1 / Март 2012 г.

Списание “Божия любов”

ЧУДЕСАТА НА БОГА ДНЕС

Излизането на всеки нов брой е празник за редакцията на Божия любов и вярваме благословение за всички, които го прочетат. В момента изготвяме брой 56.

Семейство Попови в Торонто

ВИДЕНИЕ С КОПНЕЖ И УВЕРЕНОСТ


Началото на издаването на Божия любов беше едно видение, един копнеж, една твърда увереност, че трябва да започна да издавам християнско списание. Така, макар да разполагах само с пишеща машина и бели листа (липсваха ми дори големи букви на кирилица за заглавията и нагаждах такива от други езици), започнах да го изготвям грижливо и с много любов и посвещение първия брой.

Работата по списанието изпълваше с радост моето сърце и аз почувствах, че това е мое призвание и едно от най-важните служения от Бога за моя живот.

Четири месеца след излизането на първия брой на сп. Божия любов, на 22 юни 1992 година с Божията благодат основахме българска църква в Атина - Благата вест, която даде много плод, но и до ден днешен размишлявам какво е имал Бог предвид, на бял свят да се появи първо списанието...

Преди да беше излязъл дори един брой на Божия любов, във видение Бог ми даде да видя готови неговите първи четири броя! Не зная защо точно четири, но Божието присъствие ми вдъхна кураж. Даде ми увереност и смелост да не се уплаша от трудностите и проблемите, които срещах по пътя си.

Когато търсех Божията воля относно името на това ново християнско списание, в сърцето ми непоколебимо дойде:

“Божия любов”! Доста силно, но и задължаващо име.

Не се бях занимавал с издателска дейност. Преди това бях футболист, сервитьор и обичах чуждите езици, но редакторството беше съвсем ново за мен.

Още в самото начало Бог ми даде ясни указания как да изглежда бъдещото списание:

1 - Всеки материал да прославя Името на Господ Исус Христос и

2 - Да бъде така интересен, че да води читателя за ръка от първия до последния ред. (По-късно получихме от вас много свидетелства за прочитане на списанията на един дъх!)

С парите, които успявах да спечеля в Атина, с радост покривах разходите по списанието, което първоначално беше с тираж 700 броя.

За издател беше посочена българска група в полската църква в Атина, в която отначало бях сам. Но по-късно групата стана реалност и дори прерасна в Евангелизацийна мисия за българите в Гърция.


Когато първия брой на сп.“Божия любов” излезе на бял свят, се замислих на кого от моите роднини, познати и приятели да го подаря.

Тогава лично се убедих в дълбоката и непреходна истина, че всеки човек, без никакво изключение, се нуждае от Исус.

Изпратих по един брой на всички тях... Нямаше никаква разлика дали се познавахме от детската градина, училището, футболния отбор, курса по италиански или от хотел Шератон. Всеки един от тях, без изключение, се нуждаеше от спасението, за което плати Исус на голготския кръст.

Разбира се това се отнася за всеки човек на земята, от всеки народ, племе и език!

Вашият Кирил Попов

НАЧАЛОТО НА СПИСАНИЕ “БОЖИЯ ЛЮБОВ”

А Т И Н А

22 юни 1992


БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!

ТОЙ МЕ ИЗЦЕЛИ!

Невероятното свидетелство на Валтер Маковски
Бях млад и силен четиридесетгодишен мъж, когато коремът започна силно да ме боли. Тръгнах по лекари и почти всичките си доходи давах за прегледи и лекарства.

По предписанието на един от лекарите, за една година изпих десет хиляди таблетки!

Ядях ги като бонбонки, по десет на час... Когато обаче лечението свърши, болките се върнаха. Докторът ми предложи други таблетки, които, както и първите, сам произвеждаше:

“Пий по шест от тези и болката ще престава!”


“Но, доктор Макмилан, Вие обещахте да ме излекувате!”, възмутих се аз, а той се изсмя и каза: “Аз да не съм Бог?!... Самият аз съм болен. Виж, и аз ги пия!”, и извади от джоба си същите таблетки.
Разгневен, напуснах кабинета и толкова силно затръшнах вратата след себе си, че цялата сграда се разтресе.

Болката продължаваше и аз отидох при друг лекар. Не след дълго време той се обезсърчи: “Човече, опитах всички лекарства, които познавам. На теб и отрова няма да ти подейства. Имаш две възможности: операция на стомаха или надгробен кръст.”

Доктор Екарт, известният специалист, който щеше да извърши операцията, ми каза, че за седем седмици ще бъда нов човек и ще мога да се върна на работа.

“Ах, какъв глупак съм бил! - помислих си. - Толкова много таблетки изгълтах и съм си все болен, а сега, за по-малко от два месеца, ще бъда напълно здрав!”

НЕОЧАКВАН ОБРАТ

При операцията установили, че имам не язва, а рак! Отстранили половината ми стомах.

Три дни по-късно ме обхванаха чудовищни болки. Дори инжекциите не помагаха... Крещях и скубех косите си. Температурата ми се повиши неимоверно и тялото ми се парализира. Рентгеновата снимка не показа причината за тежкото ми състояние и лекарите просто ме оставиха да лежа...

Няколко дни по-късно от мен започна да се отделя ужасна миризма. Стаята се пропи от нея и ме преместиха в отделно помещение...

От устата ми излизаше течност, идваща от стомаха, затова ми поставиха тръбички, свързващи носа, стомаха и белите ми дробове, и ми помпаха въздух. С друга тръбичка ме свързаха с апаратура, която да изтегля всичко.

Виждайки, че умирам, лекарите решили да ме оперират отново. Тогава установили, че раните от първата операция не са заздравели и поради това тялото се разлагало.

Главният лекар повикал жена ми и казал:

“Мъжът ти си отива.. Усложнения, като неговите, се случват на един от хиляда пациенти и досега никой не е оцелял. Направихме каквото можахме. Другото оставяме в Божиите ръце. Иди и се моли!”


Очаквайки вестта за моята кончина, жена ми подготвила всичко за погребението. Още на другия ден й известили, че ми остават два часа живот. Жена ми повикала свещеника и казала на моите кумове и приятели: “Елате да видите Валтер преди да почине!”.Когато видях познатите лица, разбрах, че си отивам, но докато моите роднини и приятели се събираха, имах уникално преживяване, което промени завинаги живота ми:

БОГ МИ ОТКРИ КОЙ СЪМ!

Усетих Божието присъствие и пред мен, като на филм, започнаха да се изреждат сцени от моя живот. Не можех да отрека нито един от греховете си, тъй като с очите си виждах как ги извършвам.

Спомних си как Божият човек, пастор Шелестовски, ми говореше за Господа и ме увещаваше да се покая. “За какво да се покайвам? - му бях казал. - Никого не съм убил, нищо не съм откраднал и нищо лошо не съм направил! Живея не по-зле от останалите и вярвам в същия Бог, в Който и вие!”.

“Дяволът също вярва в Бога и се бои от Него, но продължава да върши своята омразна работа. Да вярваш в Бога означава да вярваш в Неговото Слово и да го изпълняваш. Ако не се покаеш, ще отидеш в ада!”.

“Много добре, защото обичам топлината”, подхвърлих игриво, но сега беше дошъл моментът на истината. Чух могъщият Божи глас: “Отсега нататък твоят живот ще бъде тук!”. Отвориха се едни врати и аз влязох в ада! Не искам да ви плаша, но да не даде Бог да попаднете дори за секунда в него! Неописуемо страшно място е. Извиках ужасен:

“Господи, спаси ме, покайвам се!”

Тогава отворих очи и изпитах огромно облекчение, че все още съм в болницата.

Жена ми се приближи до мен: “Володя, свещеник Хабургски е дошъл да те изповяда”. Той правеше това всяка година, но видях къде отивам сега... Започнах силно да плача:

“Господи, покайвам се! Аз съм грешник, прости ми!”.

Дойде медицинската сестра и помоли съпругата ми и свещеника да се отстранят.

ШЕЛЕСТОВСКИ

По моя молба, колега от родното ми село телефонира на пастора: “Вашият познат, Валтер, е на смъртно легло. Иска да Ви види”.

Когато Шелестовски чул това, без да обръща внимание, че е зима, а пътят до Торонто - дълъг, заедно с жена си потеглил на път.

“Какво искаш да направя за теб?” - ме попита, когато влезе. “Много исках да те видя преди да умра - отговорих. Молбата ми е вие, отдадените на Христос хора, да организирате моето погребение, когато си отида”.

Жена ми въздъхна неодобрително и каза на свещеника: “Чухте ли го какво каза?”.

“Защо се притеснявате? Той ви е мъж. Когато умре, можете да направите с неговото тяло

каквото пожелаете...” - отговори й той.

“Защо да го погребват католици? - намеси се един от моите приятели.

- Аз съм на мнение ние, православните, да го погребем. Дори вече сме уговорили нещата и за Валтер ще пее хор”. Караха се кой да ме закопае.

“Какво значение има кой ще те погребе? - каза ми Шелестовски. - Приеми Исус Христос докато си още жив, за да се спасиш! Той ще прости всичките ти грехове, ще те изцели, ще ти даде благословен живот, и ще Го величаеш за Неговата любов и спасение. Бог ще бъде прославен, а ти ще бъдеш щастлив човек. Пред теб са още дълги години живот!”.

При тези думи, останалите започнаха да се подиграват и показваха с жестове, че пасторът не е добре с ума си. Ние не им обърнахме никакво внимание.

“Аз знаех за Бога - споделих на Шелестовски, но не живеех за Него. От малък посещавам църква, но никога не съм Го познавал. Как би могъл Той да ми помогне, когато вече умирам?!”.

“Бог има мощ дори мъртвия да възкреси?! - увери ме пасторът - Лазар беше в гроба четири дни. Сестра му каза, че тялото му е започнало да се разлага. Исус й отговори: “Не ти ли казах, че ако повярваш ще видиш Божията слава?” и възкреси Лазар! А ти си още жив... На друго място в Библията пише за разбойника, който, висейки на кръста, се обърна към Господа с думи на покаяние: “Спомни си за мен, Господи, когато отидеш в Божието царство!”. Господ му отговори: “Още днес ще бъдеш с Мен в Рая”...

Фактът, че Бог прощава грехове толкова бързо, беше велико откровение за мен. Дотогава мислех, че, за да се покае, на човек му е необходимо много дълго време. Вярвах, че за наказание грешникът първо трябва да бъде подложен на много мъки, а след това да бъде задължен да извърши добри дела. Вярвах, че човек трябва да коригира живота си, преди да бъде приет от Бога. Затова бях убеден, че не е възможно да получа прощение.

Божията истина блесна в моя ум и камък падна от сърцето ми. Освободен, в присъствието на всички, издигнах глас: “Господи, аз се покайвам и Те моля да ме приемеш като злодея на кръста. Прости всичките ми грехове и ме вземи при Себе Си! Но ако удължиш живота ми, обещавам да живея само за Теб. Навсякъде ще прославям Твоето име и ще разказвам за чудото, което Ти направи.”

Когато изрекох тези думи, усетих, че злият господар, който беше живял в мен цели четиридесет години, напусна и на негово място влезе Христос! Мир и радост изпълниха моето сърце. Почувствах се безкрайно щастлив. Вече не ме вълнуваше факта, че се намирам в прегръдката на смъртта. “Ако знаеш, брате, как добре ми стана- възкликнах. - Слава на Бога, аз съм спасен!... - Идете и кажете на всички Божии деца да се молят за мен.

Когато изляза от болницата, аз ще дойда при вас. Ако не дойда аз, вие ще дойдете при мен”.

Шелестовски беше във възторг: “Слава на Господа! Ти се довери на Бога и ще видиш какво чудо ще стане!”. Под изумените погледи на околните той издигна ръце и започна да се моли за мен със сълзи на очи: “Господи, смили се над този грешник...”.
Аз заспах. Преди това можех да заспя само след инжектирането на голяма доза обезболяващи... Сега стана непринудено и леко.

“Какво ще стане с Валтер, според Вас?” - попитала жена ми.

“Едно нещо знам със сигурност отговорил пасторът, - ако Бог пожелае, Вашият съпруг ще живее”.

Всички се разсмели:

“Цял екип лекари заяви, че Валтер умира... Не усещате ли как смърди? Не виждате ли неговото състояние? Той бог може да направи нещо за него? Ракът го е стопил... Как се осмелявате да твърдите, че може да остане жив? ”.

“За Бога няма нищо невъзможно” - отговорил Шелестовски и си отишъл.

ПОСЛЕДНИ ПРЕМЕЖДИЯ

Измина още около месец в мъки, но и с надеждата, че Бог ще облекчи моите страдания. С вяра свидетелствах на медицинските сестри: “Ще видите, че Бог ще ме изцели и ще изляза от болницата, за да Го хваля”.

Една нощ започнах да се задушавам. След неуспешни опити да ме спасят, ме обявиха за мъртъв. Виждах това вън от тялото си. Доктор Екарт дойде да подпише смъртния акт.

Жена ми пристигна, за да закара тялото ми в погребално бюро. Виждах как разговарят и исках да им кажа, че съм жив, но не можех да вляза в контакт с тях. Не на шега се уплаших: “Жив ще ме закопаят!”.

Докторът забеляза леко движение на тялото ми и веднага алармира целия екип. Направиха ми изкуствено дишане и се върнах към живота. Тогава ме заведоха за трета операция, при която отстраниха голям тумор от тялото ми. Но раната и от тази операция не зарастваше. Чаках само намесата на моя Бог.
ИСУСОВОТО ПОСЕЩЕНИЕ

В седем часа сутринта Бог показа Своята голяма милост и направи чудо. По време на смяната на персонала на болницата заспах и видях Господ Исус Христос на облаците. Той беше в бяла дреха.

Когато Го видях, казах от дълбочината на сърцето си:

“Толкова дълго Те чаках, Господи!..

Ти виждаш моята болка. Прости всичките ми грехове, смили се над мен и ми помогни”.

Исус обърна лицето Си към мен. Блясъкът Му беше толкова величествен, че не можех да гледам към Него. Той повдигна ръце и аз видях раните от разпъването Му на кръста. В миг от тези рани право към главата ми полетя нещо като топъл електрически лъч, подобен на светкавиците в небето. През цялото ми тяло започна да преминава нещо като разтопено желязо. Пареше силно, а след това на местата, където паренето беше най-осезаемо, почувствах облекчение.

Когато светкавицата излезе от мен през краката ми, моментално почувствах, че съм здрав!

Събудих се и, като видях до себе си сестрата, казах: “Бог да ви благослови! Той ме изцели!”. Започнах да се надигам, за да сляза от леглото, но това не беше лесно, защото бях опасан с всевъзможни кабели и тръбички. Сестрите ме спираха и ме призоваваха да се успокоя. “Чакай да те освободим!”.

Скочих от леглото и започнах да подскачам, да хваля Бога и да викам: “Бог ме изцели! Бог ме изцели!”. Медицинският персонал побягна от мен. Явно ме мислеха за побъркан. Вдигнах ръце и просълзен, казах: “Господи, от днес нататък никой няма да ме отдели от Теб, защото Ти Си моя Господ и Бог!”.

Минаващите по коридора, надничаха в стаята ми с любопитство, а аз на всекиго казвах: “Бог да те благослови! Той ме изцели!”.

Изведнъж на вратата застана доктор Монгомъри. Когато го видях, извиках: “Бог да те благослови, докторе! Той ме изцели!”.

Докторът ме гледаше удивен, а сестрата му прошепна нещо на ухото. Неочаквано докторът ме попита как се казвам. Казах му, че съм Маковски, а той ми зададе подвеждащ въпрос: “А къде се намираш?”. “В болницата”. “Защо си тук?”. “Бяха ми направени операции”.

“Какви операции?” не отстъпваше докторът.

“Първо бях опериран от язва и ми беше изрязан част от стомаха”.

“Колко пъти беше опериран?”. “Цели три пъти”.

Лекарят виждаше, че всичко разбирам, но продължи да пита: “Кой е на снимката, която лежи на масичката до твоето легло?”. “Това са моите възлюбени деца”. “Как се казват и на колко са години?”. Отговорих му правилно и той се убеди, че съм напълно нормален.

Накрая попита: “Колко ли е сега часът?”. Нямах часовник, затова погледнах през прозореца и отговорих: “Мисля, че е към 8 часа”. Лекарят погледна часовника си и каза: “Точно осем часът е”. След това се обърна и излезе.

Две-три минути по-късно лекарят започна да говори по радиоуредбата:

“Днес, в нашата болница, Бог извърши чудо! Самият аз съм свидетел, че Той изцели един от смъртоносно болните хора, на който бяхме казали, че от тази болест няма спасение. Единствено и само Бог му върна здравето!”

Когато чух посланието, започнах да танцувам и да викам, изпълнен с радост.

За потвърждаване на чудото, лекарите ме извикаха за нова рентгенова снимка. Когато излязохме, в коридора беше пълно с хора.

Вдигнах ръце и започнах да ги благославям: “Бог да ви благослови, Той ме изцели”.


Всички ме наобиколиха и с интерес слушаха за чудото, което Бог беше направил. Тръгнаха след нас, станахме цяла процесия.

В кабинета с рентгеновия апарат се бяха събрали двадесет души медицински персонал. Те с нетърпение чакаха да видят какво ще покажат рентгеновите снимки. “Бог да благослови всички ви!Той ме изцели!” - казах.

С маска на уста, направо от операционната зала, дойде и доктор Екарт. “Бог да те благослови, докторе! Той ме изцели” - извиках със силен глас и от очите му потекоха сълзи...

“Валтер, радвам се на това, което Бог направи за теб. От два месеца не мога да спя спокойно. От грижи по теб, посивях. Аз съм свидетел, че ти излезе от безнадеждна ситуация. Ти си първият оцелял! От сърце се радвам, че Бог ти показа велика милост”.

После повика лекарите и каза: “Чуйте какво ще ви каже човекът, за когото всички ние твърдяхме, че ще умре! Чуйте как Бог му е помогнал!”

Слушаха и задаваха въпроси. Накрая докторът ме прегърна и каза: “Валтер, от днес ти си новороден човек!”

Преди рентгеновата снимка, сестрата свали от мен превръзките, с които бяха обвити моите рани и извика удивена:

“Това наистина е чудо! Преди няколко часа лично аз смених превръзките на този човек и раните бяха отворени и гноясали, а сега са напълно заздравели! От днес и аз започвам да вярвам в Бога!”.

“И аз вярвам в Него!” - добави докторът.

Обиколих половината свят, за да разказвам за Божието чудо в моя живот. Разказах всичко и на вас, а вие го предайте и на други хора. Ако не си приел Исус за свой Спасител, направи го сега! Господ те кани, за да ти даде вечен живот!

Из рубриката “ЖИВИ СВИДЕТЕЛСТВА”

Денис Тинерино - бивш Мистър Свят ......... бр.34

Ваня Мойсеев - герой на вярата .................... бр.35

Чарлз Дюк - астронавт стъпил на луната .....бр.31

Кладвия Василевна - изцелена от рак ......... бр.32

Алайн Бъкслей - върнала се от пъкъла ......... бр.9

Карл Луйс - световен шампион с Исус ......... бр.2

Пастор Даниел - възкресен от ковчега ......... бр.37

Христос Вадрацикас - нарко-освободен .... ..бр.37

Адриана - изцелена от множествена склероза ......... бр.51

Крис и Александра - великата промяна ...... бр.51

Ник Вуичич - без ръце и крака, но с Бога .... бр.53

Бил Вийзе - 23 минути в ада .............................бр.53

Андони - прегазен, чудесно изцелен ............. бр.41

Джон Мулинде - бивш сатанист ..................... бр.46

Кейлъб Куей, професионален китарист ...... бр.38

Тадеуш Вох, великата Божия намеса .............. бр.40

Алверто, художник и пастор ............................ бр.43


Други чудесни истории от рубриката “Живи свидетелства” можете да намерите на Интернет-страницата на сп. Божия любов:

http://bozhialiubov.christian.net


Общият брой страници от досега излезлите 55 броя на Божия любов е много стотици, но тук е кратък списък на ЕДНИ ОТ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ МАТЕРИАЛИ:

“Непростителността - капан на сатана”, бр.34

“Окултизъм. как да разчупим проклятието”,бр.26

“Освобождение от проклятието”, бр.28 и 29

“Едуин Ор - живот изпълнен с чудеса”, бр.30

“Победа за твоето семейство”, бр.31

Примерът на Ле Турно”, бр.33

“Божията цел за твоя живот”, бр.32

“Бремето на неотложното”, бр.23

“Хуманизъм или християнство?”, бр.22

“Щастлив ли си или само така си мислиш?”,бр.18

“Децата... Нещо което изхвърляме?”, бр.27

“Йога - една тихо спускаща се мрежа”, бр.14-15

“Астрология - пазете се!”, бр.11

“Науката и библейското познание”, бр.5

“Към Единия, Небесен Баща”, бр.50

“Писмо до императора за великия Исус”, бр.37

“Какво направи Исус на кръста за нас”, бр.37

“Молитва и отчаяние”, бр.51

“Духовният път на ученика”, бр.53

“Смъртта и отвъдното”, бр.52

“Дребничкият мъж от Джордж стрийт”, бр.52

“Съдът над Исус”, бр.48

“Незарет Рей, най-малкият пастор в света”, бр.48

“Мощното съживление в Колумбия”, бр.49

“Силата? В молитвата!”, бр.49

“В последната секунда”, бр.49

“Ейми Макферсън: Това е моята работа”, бр.46

“Създателят и миещата машина”, бр.46

“Историята на Ейми Семпъл Макферсън”, бр.45

“Чудото Уганда”, бр.47

“Истинският герой на Титаник”, бр.47

“Семинар за различните темпераменти”, бр.38

“Тревор Ферел - любов на дело”, бр.42

“Апостол Батарсек - Изграждането на храма”,бр.40

“Европа - забравено мисионерско поле”, бр.40

“Използвай здравето, което имаш!”, бр.39

“ Кръвта на Исус”, бр.39

“Двата пътя”, бр.39

“Божията ръка”, бр.44


Достъпно по Божия любов ТВ и сега

Божия любов ТВ http://www.livestream.com/bozhialiubovtv

БОЖИЯ ЛЮБОВ ТВ

Концерт на Артур Вахник

Свидетелството на Греъм Бейкър за чудеса на възкресения в Папуа и много други благословения!
НАШИТЕ ИНТЕРНЕТ-СТРАНИЦИ:
Списание Божия любов http://bozhialiubov.christian.net

Църква Отдалече http://carkvaotdaleche.christian.net

Божия любов ТВ http://www.livestream.com/bozhialiubovtv

*********************

Скъпоценно е всяко дарение!

Списание “Божия любов” се финансира и развива чрез доброволни дарения. Започнало с жертване на време, сили и средства, то продължава да се развива по същия начин и досега. Никога списанието не се е издържало от реклами и по принцип не публикува такива, за да се концентрира в чудесата, които Бог върши днес и посланията, които Той има да ни каже.

Още през 1992 година отказахме спонсорирането от голяма американска компания, защото не намерихме връзката между застрахователна компания и християнско списание.

Копнежът ни винаги е бил да бъдем проводници на Божия глас, който изцелява, освобождава и дава правилната насока в живота.

Всяко едно дарение е скъпоценно за нас, превръща се в нови екземпляри на списанието и покрива нови и нови територии. Нашата мечта е списанието да се получава във всяко едно от 5340-те селища на България.

Списанието се разпространява и сред българи в много страни на света, като Канада, САЩ, Австралия, Холандия, Македония, Сърбия, Швеция, Англия, Испания и други.

За да получавате списанието, независимо дали сте в България или чужбина, достатъчно е да посочите адреса, на който да ви го изпратим. Списанието се разпространява безплатно, без никаква финансова обвързаност от страна на получателя!

Ние считаме всеки един дарител като част от редакцията на Божия любов, заедно с редакционния екип, доброволните сътрудници, разпространителите на списанието в лицето на специалното ни служение “Куриери на Бога” и всички, които с даровете и талантите си помагат за подготовката и разпространението на сп. Божия любов.

Благодарим от сърце на всички ви, скъпи хора, които изпратихте дарения!

Най-голямата радост ни доставя чудесния плод, който идва от списанието.

С удоволствие ви съобщаваме възможностите за дарение, като ви молим в никакъв случай

С пощенски запис:

Еленка Петрова Захариева

ПК 87


1220 София

По банков път:

Еленка Петрова Захариева

IBAN:BG


15FINV91502003980862

От Канада и САЩ:

С чек платим на

BLAGATA VEST

Очаквайте Книга “Божия любов”, том 1 , с най-интересните, актуални и до днес материали, публикувани в списание “Божия любов” през годините.

Божия любов в аванс

ПОСЛЕДНАТА ИМПЕРИЯ
Днес Европа е главна новина! Това, което се случва сега, ще окаже влияние върху целия ни живот. Но Бог го е планирал. Писанието е абсолютно ясно, Библията е най-точната пророческа книга, писана някога. Всяко едно пророчество в Божието Слово ще бъде изпълнено. Трябва да вземем Библията в едната ръка и вестника – в другата! Вестникът издига въпроси, чийто отговори Библията притежава.

В книгата Даниил 2 глава, Навуходоносор имаше видение (сън) на статуя, което Даниил изтълкува като успешни световни империи. Статуята имаше глава от злато /Вавилон/, гърди от сребро /Мидия/, бедра от бронз /Гърция/, крака от желязо /Римската Империя по времето на Христос/ до стъпалата.

Силата на Вавилон най-напред премина в Германия, когато германските племена сразиха упадащата Римска Империя – „краката от желязо” – и тя се превърна в „Свещена Римска Империя”, която в последствие се раздели на две, Църквата в Рим и Църквата в Константинопол. Титлата „Цар на Ерусалим” се предава на поколенията немски принцове. В началото на 20-ти век,немският Кайзер /Цезар/ Вилхелм II, известен също като „Цар на Ерусалим” донася оригиналната Врата на Ищар, през която пленените евреи влизат във Вавилон и я издига в Берлин. Той също така празнува с фестивал на езическите богове издигането в Берлин на „Седалището на Сатана” , Пергамонския Олтар, седалището на почитане на Императора, където евреи и християни непочитащи го, биват заклани. /Откровение 2:13/. През 1934г., само две години след като идва на власт, Хитлер поръчва голямо размножаване и от „Седалището на Сатана” в Нюрнберг, той обявява смърт на евреите.

Днес в Берлин все още съществуват и двете: „Вавилон” и „Седалището на Сатана” – демонични духове, които въвличат Европа в две световни войни.

Статуята на Навуходоносор завършва със стъпала от желязо, смесено с глина, което аз считам е Европейския Съюз в периода, в който живеем сега, последната империя преди завръщането на Христос. Това пророчество от преди 3000 години, е за времето в което живеем – пречупена Римска Империя, образувана чрез Римски Договор през 1957 г . Според това Библейско пророчество, няма да има място в ЕС, в което да не се демонстрира хаос, както доказват и настоящите събития в еврозоната...
Мики Робинсън загива след самолетна катастрофа, но Бог го връща към живота, за да разкаже преживяването си в Духовния Свят...

Целите материали ще намерите в новия, 56-ти брой!


Нуждаем се от Спасение

Радвам се, че четеш тези редове, но ако не си предал своето сърце на Исус, твоят жизнен път не води към Рая!

Златният стих в Библията гласи:

“Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот.” (Йоан 3:16).

Също така Исус каза: “Аз дойдох, за да имат живот и да го имат изобилно.” (Йоан 10:10).

И все пак хората не живеят в пълнота. Причината е, чеЧОВЕКЪТ Е ОТДЕЛЕН ОТ БОГА ЧРЕЗ СВОЯ ГРЯХ!

“Понеже всички съгрешиха и лишени са от славата Божия” (Римляни 3:23).

Човекът беше създаден, за да има общение с Бога, но поради своето непокорство и бунт, той избра да върви по свой, независим път и общението между Бога и човека беше разрушено. Това състояние Библията ясно и недвусмислено нарича ГРЯХ! Това само по себе си е страшно, защото

“Заплатата на греха е смърт” (Римляни 6:23)
БОГ ПОДГОТВИ ТВОЕТО СПАСЕНИЕ!

За да може Божието Спасение да стане факт за теб:

1. Признай факта, че си грешен!

2. Изповядай, че на Голгота Исус проля Кръвта Си и лично за теб!

3. Приеми Исус Христос за свой личен Спасител и Го изповядай като Господ на твоя живот!

Направи с искрено сърце молитвата за спасение, която сме поместили и ни пиши! Имаме подарък за теб!

“Господи Исусе, аз се нуждая от Теб. Благодаря ти, че умря на кръста за моите грехове. Отварям вратата на своя живот и те приемам като мой Спасител и Господ. Благодаря ти, че прощаваш всичките ми грехове и ми даряваш вечен живот. Поеми контрол над моя живот. Направи ме такъв, какъвто си планирал да бъда. Амин!”

Сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик, при глас на архангел и при Божия тръба; и мъртвите в Христос ще възкръснат по-напред;



После ние, които сме останали живи, ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха; и така ще бъдем винаги с Господа.


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница