Ангел Джамбазки, от името на групата ecrДата13.01.2018
Размер8.78 Kb.
#45647
Ангел Джамбазки, от името на групата ECR. Безспорно перспективата на нашата западна съседка е европейска, но това, което ви моля и държа да обърнете внимание, е следното нещо. На правителството в Скопие трябва да бъде разяснено много ясно, че европейското членство означава европейски отговорности. Тези европейски отговорности означават едно-единствено нещо – спазването на правата и законните интереси на всички етнически общности на територията на държавата, включително и на българската такава.

Искам да ви обърна внимание все още, че няма сключен договор за добросъседство между нашите две държави, а той е ключов, защото в него се изискват няколко простички неща – спиране на речта на омразата от страна на Скопие, спиране изопачаването на историята от страна на Скопие, признаването на правата и на законните интереси на всички общности, включително и българската да може да използва родния си език, да може да се сдружава в обществени организации и свои политически организации. Всички тези въпроси са ключови за продължаването на европейската перспектива на нашата западна съседка, която ние приемаме за братска държава.
Каталог: sed -> doc -> speech
sed -> Книга първа: древни легенди I. Седемте велики тайни на Космоса Пролог: Легенда за космическата мисъл
sed -> Фестивален и конгресен център варна дни на духовната култура на русия в българия седмица на руските филми
sed -> 2015 в състезание с велосипеди и лека атлетика младежи от Благоевград мериха сили за Европейската седмица на мобилността
sed -> Девиз „Ние сме по-добре без тормоз”
sed -> Република българия министерство на здравеопазването регионална здравна инспекция
sed -> З а п о в е д № гр. Шумен, г
sed -> Седмична справка на нотификациите за сведение №12/2016 г
speech -> Илхан Кючюк (alde)
speech -> Ангел Джамбазки, от името на група ecr


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница