Автомат за продажба на пица гореща и хрупкава пица само за 90 секунди!Дата27.05.2017
Размер111.08 Kb.


АВТОМАТ ЗА ПРОДАЖБА НА ПИЦА


ГОРЕЩА И ХРУПКАВА ПИЦА САМО ЗА 90 СЕКУНДИ!


Machine Vending Engineering srl

Тел: +39 0376 604619

Факс: +39 0376 605904

Мобилен (Италия): +39 335 6358226

Мобилен (Международен): +39 334 8863397

info@machinevendingengineering.it

http://www.machinevendingengineering.itНевероятна история и голям успех!

PIZ.TOP произхожда от идея на Алдо Леали, дългогодишен любител на пиците: след като успешно създава фирма за производство на висококачествени замразени пици за пазарите на търговия на едро, той решава да проучи други начини за стимулиране и насърчаване на търсенето и потреблението на тази световно известната италианска кулинарна наслада. И така той развива този проект, с цел да се даде възможност за закупуване и наслада от традиционната италианска пица чрез автомати за улична продажба, както за целта специално се създава нова компания: Machine Vending Engineering S.r.l. (MVE)

Компанията е основана на двa неотменими принципа: високо качество на продукта и неговото бързо приготвяне по най-функционалния начин, със стремеж да се запази аромата, вкуса и топлината, докато трае консумацията на пицата. Бяха нужни 18 дълги месеца за проектиране, значителни финансови инвестиции, множество тестове и настройки и най-вече много страст за постигане на окончателния дизайн PIZ.TOP, но днес ние сме горди да кажем, че сме постигнали целта си. От самото начало осъзнахме, магнетичността на тази машина, но това, което ни изпълни с ентусиазъм, бяха коментарите на първите потребителите и дегустатори, които бяха точно това, за което сме се надявали: "Те са толкова добри, колкото и в пицария!" или "Вкуса им въобще не подсказва, че са от машина!"

Знаехме, че няма да е лесно да се постигне, но при проектирането на машината ние не забравяхме, че системата за готвене трябваше да работи бързо, но и да гарантира същите резултати, както тази на пицария. Устройството също така трябва да бъде лесно за използване, с ясно меню и най-вече надеждно.

Нашият опит като производители на висококачествени замразени пици спомогна за: създаване на продукт с първокласни съставки и отделяне на внимание дори и на най-дребния детайл.PIZ.TOP е гъвкав, адаптивен проект, който предлага цялата гама от възможности за бизнес. Той е проектиран за работа в класическите мрежи за 220 волта (или 110 волта в области, в които се използва това напрежение) и следователно може да бъде инсталиран на всяко място.

PIZ.TOP е идеален за райони с висока плътност и движение на евентуални клиенти:

търговски центрове, офиси, фабрики, столове за хранене

летища

железопътни и метро станции

стадиони и спортни центрове

казарми

болници и клиники

хотели и ресторанти

увеселителни паркове и други места за забавление
Автомата работи с монети и банкноти във валутата на страната, където ще се използва и може да бъде интегриран с четци на кредитни карти и дистанционно управление (GPRS).

Фурните са от самопочистващ се тип, а машината се нуждае само незначителна поддръжка.

В 2 хладилни отделения за замразени пици може да се поберат до 84 пици, които могат да се съхраняват при температура от -8°, гарантиращи безопасна и хигиенична среда за храните за срок до 7 дни.
Само след няколко месеца на промоции и маркетингови кампании на PIZ.TOP, ние осъзнахме, че проектът бе приветстван също така и от пицариите, ресторантите за бързо хранене и разносна търговия, подпомагайки по този начин обичайните си услуги, което дава възможност за обслужване на клиентите по 24 часа през цялата седмица и избягвайки опашките през пиковите часове.

В същото време нашия търговски отдел разработи иновативни идеи и предложения, което позволява на всеки, който е запален по проекта да започне свой собствен бизнес в този сектор,поставяйки един или повече автомати на PIZ.TOP без влагане на никакви инвестиции и с перспективата за непосредствена икономическа възвръщаемост от ежедневните продажби дори и на малка част от пиците. Можем да Ви предложим консултации за продажби и маркетинг на един или повече автомати PIZ.TOP чрез нашия ОТДЕЛ ЗА МАРКЕТИНГОВИ КОНСУЛТАЦИИ относно PIZ.TOP, който ползва опита и професионализма на нашите служители и сътрудници по целия свят.

Така че, не се колебайте да се свържете с нас и да си насрочите такава среща или да поискате изготвяне на бизнес план, който да отразява собствените Ви нужди, доколкото е възможно най-точно, като съвсем скоро Вие също може да бъдете независим бизнес мениджър със собствени автомати от PIZ.TOP.

Очакваме с нетърпение да се срещнем и да разговаряме!

От екипа на MVE


PIZ.TOP'>Как да предложим автомат за пици PizTop


PIZ.TOP е иновативен и напълно нов автомат за улична продажба, чиято стойност като цяло е по-висока в сравнение с традиционните автомати (като например цигари, кафе, безалкохолни напитки и т.н.)

Поради тази причина предлагаме на всички желаещи да се ангажират с PIZTOP (като дистрибутор или мениджър на фирма управляваща мрежа от машини) да помислят за наемане на автомати при средносрочен план вместо извършване на покупка.

Сключването на договор за наем (частните банки, лизинговите компании, финансовите къщи, традиционните банки обикновено са добре разположени към финансиране на такива проекти) за 48 или 60 месеца е много печелившо и добро решение за започване на нова професионална, иновативна предприемаческа дейност.

Тази формула ще Ви позволи да определите месечна цена, на база на която да изградите своя бизнес план и бъдещо развитие.

След това ние ще Ви представим "Стандартен" бизнес план на базата на комбинацията от търговски обекти PIZ.TOP в експлоатация.

Моля да промените или адаптирате бизнес плана си съгласно Вашите нужди или маркетинговата ситуация около Вас.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас по какъвто и да е въпрос или да споделите с нас Вашите идеи за това как смятате да развиете Вашия търговски обект PIZ.TOP.
Бизнес план

ФИКСИРАНИ ДАННИ ОТЧИТАЩИ ПРИХОДИТЕ И РАЗХОДИТЕ

ОБМЕН КУРС на Щ.Д. 1.194

НОВА СТОЙНОСТ

Щ.Д.

БРОЙ PIZTOP АВТОМАТИ

СРЕДНО ДНЕВНО ПРОДАЖБА НА ПИЦИ

СРЕДНА ПРОДАЖНА ЦЕНА НА ПИЦА МАРГАРИТА

СЕБЕСТОЙНОСТ НА ПИЦА МАРГАРИТА - СРЕДНО (ВКЛ. ДОСТАВКАТА)

МЕСЕЧЕН НАЕМ НА АВТОМАТ PIZ.TOP

МЕСЕЧЕН НАЕМ НА ТЪРГОВСКА ПЛОЩ

ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ

ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ДРУГИ


1

25

€4,80€2,00
€ 420.00

€ 350,00


5% ОТ ЦЕНАТА

4% ОТ ЦЕНАТА


5,73


2,39
501,48

417,90


МЕСЕЧЕН ОТЧЕТ ЗА ПРИХОДИТЕ И РАЗХОДИТЕ


ОБМЕН КУРС на Щ.Д. 1.194

НОВА СТОЙНОСТ

Щ.Д.


ПРИХОДИ ОТ ПРОДАЖБИ (25*30*€4,80)

СЕБЕСТОЙНОСТ НА ПИЦИТЕ (25*30*€1,98)

МЕСЕЧЕН НАЕМ НА АВТОМАТ PIZ.TOP

МЕСЕЧЕН НАЕМ НА ТЪРГОВСКА ПЛОЩ

МЕСЕЧНИ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ

ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ДРУГИ€ 3.600,00

- € 1 500.00

- € 420,00

- € 350.00- € 180,00

- € 144,00
4298,40

- 1791.00

- 501,48,00

- 417,90- 214,92

- 171,94

МЕСЕЧЕН МАРЖ НА ПРОДАЖБИТЕ

- € 1.006,00

1201,16


ЗАБЕЛЕЖКИ:

ВСИЧКИ ПО-ГОРЕ ПОСОЧЕНИ ЦЕНИ СА В ЕВРО; ЗА ДА АКТУАЛИЗИРАТЕ МЕСЕЧНИЯ ОТЧЕТ ЗА ПРИХОДИТЕ И РАЗХОДИТЕ С ВАШИТЕ СТОЙНОСТИ И ДАННИ ПРОСТО КОРИГИРАЙТЕ ЗАЛОЖЕНИТЕ ДАННИ В ГОРНАТА ЕКСЕЛСКА ТАБЛИЦА И ТЯ ЩЕ СЕ АКТУАЛИЗИРА АВТОМАТИЧНО. ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА МЕСЕЧНИЯ ОТЧЕТ ЗА ПРИХОДИТЕ И РАЗХОДИТЕ В НЯКОЯ ДРУГА ВАЛУТА, ПРОСТО ОТБЕЛЕЖЕТЕ СЪОТВЕТНИЯ ВАЛУТЕН КУРС

Техническа спецификация
Сериен номер
Размери на машината

1720 X 770 (+200 тарелката) X 1980 В

Начин на натоварване

с мотокар

Поставяне на колела за придвижване, фиксиращи крака
Тегло

350КГ празна

Капацитет на зареждане

42 + 42 ПИЦИ

Хладилна част

температура -8°C при външна +45°С

Температура при изпичане

300° регулируема +/- 50°C

Време за приготовление - регулируемо

90 сек.

Пълно време на цикъла

140-160 СЕК.

Напрежение

220 V/20AC/DC - 50 Hz

Консумирана мощност

3.3Kw

Приложими технически стандарти и закони

Директива 98/37/ЕО

Звукови емисии

на 10 метра Средно 62 db
UNI EN ISO12100-1 - 2004/108/ЕО - 98/37/ЕО - 2006/95/ЕО

CEI EN 60204-1 - Uni EN 294 - UNI EN ISO 3744

D.P.R. 459/96 (Директива 328/89/ЕО)

Mocambo Surgelati S.r.l.Mocambo Surgelati Srl започва своята дейност през 2002 г. като фирма за производство на замразени пици, възползвайки се от предишния си дългогодишен опит в съхранението на продукти, като собственик на ресторанти и пицарии, носител на награди и престижни признания. До 2004 г. производството и се състои от приготвянето на замразени пици с диаметър 30 см., за търговците на едро, с производствен обем от 7.000 тона и обем на продажбите 2 300 000 евро. Процента от продажбите се повишава с 90% в Италия и с 10% в чужбина.

Постиженията на национална територия и натрупания опит в Италия, родината на пицата, са най-добрия лакмус за изпитване и предпоставка за гарантиран успех в чужбина.

Това се доказва с тенденцията към нарастване продажбите с 20% годишно.

От 2004 г. започна и производството на 30 cm пресни пици, както под собствена търговска марка така и под други такива, за големи дистрибуторски и кетърингови фирми.

През 2008 г. Mocambo Surgelati Srl кандидатства и получи сертификат за био-продукти, които произвежда за Италия и Арабските Емирства.

Също така сега се произвеждат полуфабрикати, като замразени теста с форма на топка, както и блатове за пица, използвани от веригите ресторанти.

Основната цел на фирмата е винаги да влага високо качествени базови продукти и това категорично се потвърждава от качеството на търговската марка, сертификата за използване на Био-продукти, HACCP.

Максималната производствена надеждност и гъвкавост позволяват да се осигурят продукти по поръчка в Италия и в чужбина.
Предлаган асортимент от Пици

 • Пица Маргарита

 • Пица Медитеранея

 • Пица Вегетариана

 • Пица Капричоза

 • Пица Прошуто с губи

 • Пица с домати

 • Пица с пикантен колбас

 • Пица с кренвирш

 • Пица Бекон и пушено сирене

 • Пица 4 Сирена

 • Пица Бекон и Сирене Бри


Нови Добавки

по заявка
Места за разположение на автоматите за пица

Кина Бензиностанции Хотели Ресторанти Стадиони Летища МоловеБолници ЖП гари Паркинги Училища Офиси КазинаПоделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница