Българска асоциация по криминология, криминалистика и психологияДата24.05.2017
Размер20.99 Kb.
#21914
До

Управителния съвет на

СДРУЖЕНИЕ “БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО КРИМИНОЛОГИЯ, КРИМИНАЛИСТИКА И ПСИХОЛОГИЯ” – гр. Пловдив

М О Л Б А

От .......................................................................
............................................................................................
Уважаеми госпожи и господа,
Желая да бъда приет за член на СДРУЖЕНИЕ “БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО КРИМИНОЛОГИЯ, КРИМИНАЛИСТИКА И ПСИХОЛОГИЯ” – гр. Пловдив.
Декларирам, че съм запознат и приемам безусловно разпоредбите на Устава на Сдружението и ще работя за развитието и благополучието му.

С уважение : ....................................

Дата ……/…../..........

Как да попълните и изпратите формулярите ?По пощата или на живо:
Ако желаете да разпечатате формулярите и така да ги попълните може отново да ни ги изпратите по мейл след като сканирате попълнените копия (виж т.4 и т.5 на „По интернет“). Пишете ни на admin@bgkrimi.com, ако предпочитате да ги изпратите по пощата или да ги предадете на ръка. Внимание, предаването на ръка може да се получи единствено в градове, в които организацията има представителство.


По интернет:

  1. При отваряне на документите с Word всеки има възможност да въвежда промени на този документ.

  2. Можете да попълните необходимата текстова информация спокойно на обозначените места дори това да заеме повече място от посоченото.

  3. Информацията обозначена с кръг ⃝ може да изберете и отбележите чрез добавяне на настройка върху символа кръг. Удобна за това е настройката за задраскване: Можете да я намерите в менюто на Word за текст, то се намира в страничката Home (в горния ляв ъгъл редом до File). Настройката за задраскване изглежда така: abc и се намира редом до тези за одебеляване B, курсив I и подчертаване U. Важното е постигнатият ефект да е разбираем за човека, преглеждащ Вашата анкета. При използване на настройката за задраскване кръгът ⃝ придобива този вид .

  4. Попълнената анкетна карта и молба могат да бъдат изпратени по имейл на admin@bgkrimi.com с тема на имейлът „Членство“ , „Документи за членство“ или подобно.

  5. След създаване на официалния Paypal акаунт, заплащанията на встъпителна членска вноска могат да се извършват директно към Асоциацията (както и всяка следваща годишна вноска до Март месец на въпросната година). Други варианти са по банков път или заплащане на ръка с издаване на подпечатан приходен ордер.
Каталог: wp-content -> uploads -> 2014
2014 -> Роля на клъстерите за подобряване използването на човешките ресурси в малките и средни предприятия от сектора на информационните технологии
2014 -> Докладна записка от Петър Андреев Киров Кмет на община Елхово
2014 -> Биография: Цироза е траш група от град Монтана. Началото й дават Валери Геров (вокал/китара), Бойко Йорданов и Петър Светлинов (барабани) през 2002година
2014 -> Албум на Първични Счетоводни Документи 01. Фактура
2014 -> Гр. Казанлък Утвърдил
2014 -> 1. Do you live in Madrid? A
2014 -> Брашно – тип „500” седмична справка: средни цени за периода 3 10 септември 2014 Г
2014 -> Права на родителите: Да изискват и получават информация за развитието, възпитанието и здравословното състояние на детето, както и информация за програмите, по които се извършва възпитателно-образователната работа в одз№116


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница