Bmw, модели Х5 и Х6; аudi, модели А4, А5, Q5 и Q7; honda, модел cr-v; toyota, модел land cruiser; land rover модели range rover, range rover sport, range rover evoque и range rover vogueДата17.01.2017
Размер37.09 Kb.
#12903

Промяна в условията за сключване на застраховка „Каско” за МПС със застрахователна сума над 40 000 лева вкл., от следните марки и модели:- BMW, модели Х5 и Х6;

- АUDI, модели А4, А5, Q5 и Q7;

- HONDA, модел CR-V;

- TOYOTA, модел LAND CRUISER;

- LAND ROVER - модели RANGE ROVER, RANGE ROVER SPORT, RANGE ROVER EVOQUE И RANGE ROVER VOGUE.

 1. Във връзка с повишения риск от настъпване на събитието „Кражба” на МПС Ви уведомяваме, че се разрешава слючване на застраховка Автокаско по клаузи „П” – Пълно каско и „К” – Кражба на автомобили от посочените марки и модели, само при условие, че на МПС е монтирано допълнително защитно устройство от типа GPS – тракер. Монтажът ще се извършва само в посочени от ЗАД „Армеец” центрове.

 2. Устройството ще се монтира независимо от системите на автомобила и не оказва влияние на работата на МПС и не е предпоставка за отпадане на фабричната гаранция.

 3. GPS – тракерът се активира само при подаване на сигнал от застрахования за кражба на автомобила.

 4. Устройството и монтажът му са за сметка на ЗАД „Армеец”.

 5. При сключване на застраховката се издава възлагателно писмо – декларация ( Приложения по градове, публикувани във Вътрешен портал – Застраховане – Каско – Армеец). Застрахованият или негов представител подписва декларацията за GPS – тракер ( част 2 от възлагателното писмо), с която се задължава в срок от 15 дни, считано от датата на издаване на полицата, да предостави автомобила в посочен от ЗАД „Армеец” център за монтиране на устройството.

 6. Възлагателното писмо – декларация се издава в три екземпляра. Два екземпляра се предоставят на застрахования – единият е за него, а вторият следва да се представи в центъра за монтаж на устройството. Третият екземпляр е за застрахователя, който се отчита задължителното заедно с полицата в ЦУ/ЦО.

 7. В случай, че клиент откаже да подпише декларацията и да бъде монтирано защитно устройство на МПС, застраховка „Каско” по клаузи „П” – Пълно каско или „К” – Кражба не се сключва.

 8. До монтиране на защитното устройство, ЗАД „Армеец” не покрива рисковете и не изплаща обезщетения за събития по Клауза „К” - Кражба.

 9. Монтираният GPS – тракер е собственост на ЗАД „Армеец” и след прекратяване на застраховката (поради неплащане на вноска или изтичане и неподновяване на застраховката), застрахованият следва да представи автомобила в центъра за монтаж, за да бъде демонтирано устройството.

 10. BMW Х5 и BMW Х6 - Запазва се условието при сключване на застраховка „Каско” за BMW Х5 и BMW Х6 да не се прилагат никакви отстъпки от действащата тарифа. Прилагат се задължително завишенията, ако има дължими такива. За автомобилите от тези два модела - BMW Х5 и BMW Х6 със застрахователна сума под 40 000 лв., не се изисква монтаж на допълнително защитно устройство. На автомобилите от марка BMW, модели Х5 и Х6 със застрахователна сума над 40 000 лв. се монтират само GPS – тракери, независимо от това дали на автомобила е бил монтиран имобилайзер или не.

 11. При промяна в собствеността на застрахован автомобил, за който при сключване на застраховката е изискан монтаж на GPS – тракер като условие за покриване на риска „Кражба”, при издаване на добавъка за прехвърляне на правата и задълженията по полицата, задължително се попълва и възлагателното писмо- декларация. Възлагателното писмо – декларация е същият образец, който се попълва при сключване на застраховката. Образците по градове са публикувани във Вътрешен портал – Застраховане – Каско – Армеец GPS Тракер. Изисква се оглед на МПС. Възлагателното писмо-декларация се отчита заедно с издаденият добавък. В случай, че бъде издадена полица или добавък при смяна на собствеността за МПС, за което ЗАД „Армеец”изисква монтиране на GPS – тракер, без да се представи при отчитането им възлагателно писмо-декларация, застрахования незабавно ще бъде уведомяван писмено, че ЗАД „Армеец” не покрива риска „Кражба” за съответното МПС. 1. Центровете за монтаж на GPS – тракер

София
ул. Фредерик Жолио-Кюри №20,
тел: 0889 000 531, 0889 000 567

Работно време – 08:30 - 17:30
Велико Търново

Ул. Беляковско шосе №18, Автокомплекс ЛЪКИ СТАР,

тел: 0889 210 663

Лице за контакт – Станислав Славчев

Работно време - 9:00-17:00Варна

Ул. Мургаш №7, Автосервиз КОЛОР ГРУП (под Метеорологията),

тел: 0884 012 740

Лице за контакт - Пламен Цветков

Работно време - 8:30-17:30


Бургас

Северна промишлена зона, ул. Крайезерна, Автосервиз АВТО ЯНИ,

тел: 0888 808 266

Лице за контакт - Динко Пеев

Работно време - 9:00-17:00


Пловдив

Ул. Карловско шосе, М Кар,

тел: 0885 463 331

Лице за контакт - Станислав Георгиев

Работно време - 9:00-18:00


Плевен

Ж.к. Дружба 1 , Комплекс ТОЙОТА,

тел: 0882 022 500

Лице за контакт - Димитър АнгеловРаботно време - 9:00-18:00Каталог: web -> portal -> documents
documents -> С п и с ъ к на пунктовете за поставяне на допълнително средство за защита /дсз/ на мпс с които зк „Лев Инс” ад има договорни отношения
documents -> Град адрес фирма (лице)
documents -> Нови преференции за клиентите на зд "бул инс" ад " клиентска карта" От 01. 02. 2013 г на всеки клиент сключил „Автокаско”
documents -> Тарифа по застраховка каско на мпс към виктория първа тарифна група
documents -> Адреси за маркиране,оглед и микрогравиране софия кат


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница