Бутилката на devin ще бъде изцяло заменена с нова, олекотена бутилка с напълно различна форма, съобщиха от компаниятаДата22.01.2019
Размер90.5 Kb.

СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ

Дата: 13.05.2008 г.


Девин пуска на пазара ново поколение бутилки
Новите бутилки са олекотени с 15% за да щадят околната среда

Бутилката на DEVIN ще бъде изцяло заменена с нова, олекотена бутилка с напълно различна форма, съобщиха от компанията.


Основната причина за поредния пазарен ход на „Девин” АД е въведения в експлоатация модернизиран завод, с който компанията ще отговори на световните тенденции към екологично ориентирано производство.
В резултат, новата бутилка на DEVIN е олекотена с 15% в сравнение с предишната, като по този начин щади повече околната среда.
”Бутилката е избрана в резултат на множество тестове, за да отговори адекватно както на изискванията на съвременния потребител и екологичната политика на компанията, така и на целите ни за родния и съседните пазари” коментира Цветан Лъжански, главен изпълнителен директор на „Девин” АД.
Елегантната форма на видимо по-високата бутилка е резултат от екипната работа на водещи български и европейски студиа и ще откроява „Девин” с отличителен дизайн, без аналог на пазара, казаха от компанията.
Бутилката ще бъде подкрепена с национална медиина кампания с основно послание „Нова бутилка, ново усещане”, зад чиято креативната концепция и реализация стои творческия отдел на рекламна агенция Leo Burnett.
На родния пазар бутилките ще се появят първоначално в разфасовки от 0,5 л и 1,5 л., като до края на месеца ще бъдат заменени и тези на големите семейни разфасовки, последвани от газираната минерална вода, допълва Лъжански.
„Девин” АД е водеща компания в сферата на корпоративната социална отговорност в България, с ясно изразена мисия към обществото и опазването на околната среда. Паралелно с модернизацията на производствените мощности в гр. Девин, в завода на компанията тече и стандартизация по ISO14001:2004 (Системи за управление на околната среда), която се очаква да приключи в края на месец май.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За ДЕВИН
Девин АД е основана през 1992 г. като дружество с ограничена отговорност между физически лица и Община Девин. От 1999 г. Девин е акционерно дружество със 100% частен капитал. От началото на 2006 г. компанията „ Девин” е придобита от инвестиционния фонд Soravia Equity, собственост на австрийската компания Soravia Group. Основен предмет на дейност са бутилиране и продажба на минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки. Компанията е официален дистрибутор на световноизвестната марка енергийни напитки Red Bull за България.
Девин АД притежава концесия за водоползване на сондажи 3 и 5 в региона на град Девин, Родопите, от които се бутилира минерална вода “Девин”. Натурална, от екологично чист регион, минерална вода “Девин” притежава уникален минерален състав, приятен вкус и е подходяща за всекидневна употреба.
Компанията притежава разрешително за водоползване на извор Балдаран, от който се бутилира единствената по рода си за българския пазар изворна вода “Девин”. Това е чиста планинска вода от Родопите - много слабо минерализирана (82 мг/ л) и бедна на натрий (4,5 мг/л). Комбинацията от слаба минерализация и незначително количество натриеви йони е много рядка, точно заради нея изворна вода "Девин" може да се пие от новородени до хора в напреднала възраст.
Производственият цикъл е напълно затворен и включва производство на бутилките, бутилиране на водите, етикетиране и подреждане в палети. Това гарантира високото качество на марката „Девин”.

Оборудването е модерно и доставено от водещи компании в бранша от Франция, Швейцария, Италия и Австрия.


Заводът разполага със собствена модерна лаборатория, която провежда постоянен химичен и микробиологичен контрол, за да гарантира необходимото качество в процеса на производство и на крайния продукт. Девин АД е сертифицирана по ISO 22000:2005 SGS SYSTEM CERTIFICATION
„Девин” АД е съучредител на „Екопак България” АД – първата регистрирана и най-голяма организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки.
За втора поредна година „Девин” АД провежда в бъгларските училища своята образователна инициатива „Родопите в моята класна стая” с подкрепата на Министерство на образованието и науката, имаща за цел да научи учениците от началните класове как и защо да опазват българската природа.
От създаването си до днес „Девин” АД бележи динамичен ръст на развитие, дължащ се на качествената продукция, добре развитата дистрибуторска мрежа и адекватната и иновативна бизнес стратегия на компнията.

За контакт:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ивайло Николов

MARKETOR

marketing consulting & communications


Тел. & Факс: +359 2 872 05 15
Изток, ул.Чарлз Дарвин 14A

Мобилен: +359 88 600 4989
ivo@marketorbg.com

http://marketorbg.com

Каталог: press -> Devin -> Press%20Releases
Press%20Releases -> До: (Медиа)
Press%20Releases -> "Девин" поема дистрибуцията на Red Bull
Press%20Releases -> Световноизвестният бивш автомобилен състезател и настоящ евродепутат Ари Ватанен кацна на Летище София с полет от Франкфурт късно снощи
Press%20Releases -> Нова, уникална 5 литрова бутилка от"Девин"
Press%20Releases -> Девин ад фокусира усилия върху бизнеса с галони Дружеството гони 30% пазарен дял от сегмента през 2008 г
Press%20Releases -> Девин ад отбеляза първото шестмесечие на 2008 година с динамично развитие


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница