Целенасочена антибългарска пропагандастраница1/4
Дата03.01.2022
Размер1.52 Mb.
#111757
  1   2   3   4
ЦЕЛЕНАСОЧЕНА АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА

ЦЕЛЕНАСОЧЕНА АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА

  • Практикуването на ВУДУ магията и другите черни магии се характеризира с един основен прийом.Срещу нарочената жертва се изричат многократно и монотонно повтарящи се заклинания.
  • Например - той умря, той умря, той е мъртъв, той е мъртъв... и така, докато жертвата наистина се разболее и умре.
  • Българофобските среди, които от столетия повтарят, че българите са убийци, престъпници, монголоидни номади или обикновени цигани-чергари, използват същия прийом. Българският народ, който е най-старият и многоброен европейски народ на праисторията и античността, бе превърнат в шепа бледи сенки, готови да продадат мило и драго, за да бъдат "приети в Европа" !?
  • Най-старият и многоброен европейски народ, който е държавотворен народ по принцип, е паднал на колене и иска да бъде "приет в Европа", защото повярва на душманите си, че е народ от престъпници, които продават децата си за долари, че е робски народ /славяни/, че е номадски народ /монголски тюрки/ и че е цигански народ, неспособен да управлява да управлява сам съдбата си.
  • Във времето, когато умопобърканият художник Салвадор Дали е силно повлиян от юдаизма, изкривеното му съзнание създава "творбата" "Българско дете яде плъх". 
  • За модел е ползвана снимка на младия Симеон Борисов. Това е ярък пример за яростна българофобия.
  •   През 1978 година в Лондон умира българският писател десидент Георги Марков. Според статията на един английски журналист от онова време, Георги Марков е бил убит от българските тайни служби с оръжие, което било скрито в чадър. Тази статия става повод за отвратителна антибългарска кампания, вихреща се по света вече четвърт век. От публикуването й до ден днешен повечето граждани на западни държави знаят за българите едно единствено нещо - българите се избиват помежду си с подлото оръжие - Bulgarian umbrella. Цели институти работят по възстановката на това българско оръжие - плод на въображението на един английски журналист.


Сподели с приятели:
  1   2   3   4
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница