Chevrolet Spark и Sonic ще се предлагат със SiriДата25.06.2017
Размер30.66 Kb.


Chevrolet Spark и Sonic ще се предлагат със Siri

В началото на следващата година, американската версия на Chevrolet Spark и Sonic (известен като Aveo в Европа) ще интегрират Siri, интелигентния асистент, който помага нещата да се случват по-лесно с просто запитване. Chevrolet обяви тези иновативни функции на международното автомобилно изложение в Лос Анджелис (Los Angeles International Auto Show).


С помощта на стандартната инфоразвлекателна система Chevrolet MyLink, клиентите със съвместими телефони iPhone (4S и по-нови версии), използващи операционната система iOS 6 могат да се свържат със Siri, за да осъществят определен брой функции, като същевременно с това задържат погледа си на пътя и ръцете на волана. За да сведе до минимум разсейването, Siri използва допълнителна функционалност с режим Eyes Free, който позволява на потребителите да комуникират със своя iPhone, използвайки своя глас.

Потребителите просто свързват своя iPhone с MyLink радиото с помощта на Bluetooth, и използват бутона за активирането с глас на волана, за да започнат връзката със Siri в режим Eyes Free.

В САЩ, собствениците на Spark и Sonic RS, могат да използват Siri в режим Eyes Free за да:  • Осъществят активирана с глас, hands-free връзка с Contacts в техния iPhone

  • Възпроизвеждат песни от библиотеката iTunes, и дори да превключват музикалните източници автоматично от AM/FM/XM радио и iPod режим

  • Да слушат, създават и изпращат iMessage или текстови съобщения на телефонен номер или който и да било в съхранените контакти Contacts

  • Имат достъп до Calendar и add appointments

  • Минимизират разсейването още повече, като поддържат екрана на iPhone без осветяване, дори когато Siri отговаря на прости въпроси като такива за резултати от мачове, или данни на национални празници

  • Дори в режим Eyes Free, Siri няма да отговори на сложни въпроси, които изискват изобразяване на уеб страница.

“Нашата ангажираност към клиентите на малки автомобили ни кара да включим съвместимост с Siri Eyes Free за Spark и Sonic още преди луксозните марки,” отбелязва Кристи Ланди, маркетинг директор малки автомобили на Chevrolet. “Безопасната, лесна за използване, надеждна, портативна свързаност е важен приоритет за нашите клиенти, и Siri допълва съществуващите възможности на MyLink за да осигури на водача невероятно преживяване.”

Както Spark, така и Sonic, се предлагат също с премиум услугата на OnStar Directions and Connections. OnStar осигурява повече безопасност, сигурност и свързаност на тези автомобили, включително услуги като Automatic Crash Response (повикване при катастрофа), Stolen Vehicle Assistance (асистенция при откраднат автомобил), Vehicle Diagnostics (автомобилна диагностика) и Roadside Assistance (пътна асистенция).

Повечето собственици на смартфони могат да изтеглят приложението RemoteLink Mobile App, което позволява на абонатите на OnStar да контролират и управляват различни функции на автомобила през техния телефон. За повече информация за услугите на OnStar, посетете onstar.com.

За General Motors

General Motors Co. (NYSE:GM, TSX: GMM) и неговите партньори произвежда автомобили в 30 държави, като има лидерски позиции в най-големите и бързоразвиващите се автомобилни пазари. Марките на GM включват Chevrolet и Cadillac, а така също и Baojun, Buick, GMC, Holden, Isuzu, Jiefang, Opel, Vauxhall и Wuling. Повече информация за компанията и нейните падразделения, включително OnStar, глобален лидер в областта на автомобилната безопасност, сигурност и информационни услуги може да бъде открита на http://www.gm.com.

###
За контакти:

Владимир Тодоров

Chevrolet Marketing and PR Manager

Chevrolet Central and Eastern Europe - Sofia Rep. Office

Tel.: +359 2 969 30 48

Mobile: +359 886 964 999E-mail: vladimir.todorov@gm.comКаталог: content -> Pages -> news
news -> Класическа Grand Prix звездите на 111-годишната история на Opel в света на моторните спортове
news -> Chevrolet ще покаже творението на младите дизайнери на изложението в Женева
news -> Пресинформация 29 септември, 2011 година Opel Ampera спечели международната награда ecobest
news -> Пресинформация 26 октомври, 2015 година Перфектен рали сезон за Opel
news -> Отборът adac opel Rallye Junior Team запазва водачеството си в шампионата erc
news -> Пресинформация 29 юни, 2015 година Тройна победа за Opel на рали Ypres
news -> Програма за развитие на нови таланти с ангажименти в областта на пистовите надпревари и рали-спорта
news -> Пресинформация 30 март, 2015 г


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница