Citroеn пуска специален C4 CactusДата27.09.2016
Размер30.81 Kb.
#10955
Citroеn пуска специален C4 Cactus
Rip Curl е създаден в сътрудничество с компанията за производство на сърфове
На автомобилното изложение в Женева, духът на свобода и приключения ще струи от щанда на Ситроен с представянето на специална серия C4 Cactus Rip Curl. Естествена среща на две марки, които развиват както дизайна така и технологиите в продуктите си.
Чрез партньорството с Rip Curl, чието име е синоним на сърф от 1969 г., Citroеn възнамерява да укрепи духа outdoor C4 Cactus чрез по-изразителна и радикална версия. Така Citroеn предлага на любителите на този модел различна, технологична и ефикасна версия, подходяща за един живот, в който преобладават отдих, почивка и удобство. Тази философия е с унисон с марката Rip Curl, родена в Торки в Австралия на няколко часа път с кола от легендарното място за сърф Cactus Bay.
Водени от техните общи ценности, креативност и иновации и двете марки споделят същия ентусиазъм за приключения (които Rip Curl нарича The Search, т.е., търсене на перфектната вълна) подканвайки потребителите да тръгнат на път " навсякъде, по всяко време ...". Сътрудничество на Rip Curl и Citroen, което впрочем се явява като очевидно, е още по-очевидно с влизането на Grip Control в гамата на C4 Cactus.
Grip Control, засилено сцепление осигуряващо бягството

Голямата новост на Citroën C4 Cactus Rip Curl версия "100% outdoor " е в засиленото сцепление, използвайки най-мощните двигатели на C4 Cactus и ръчна скоростна кутия (версия PureTech 110 S & S BVM или версия BlueHDi 100 BVM). Citroеn C4 Cactus Rip Curl използва изключително Grip Control система, със специални гуми Mud & Snow, улесняващи движението на труден терен (гуми Goodyear 205/50 R17 89V - Vector 4Seasons).


Grip Control системата позволява да се използва интелигентно засилено сцепление в режим всички терени. Той използва усъвършенствана система против хлъзгане, интегрирана в ESP компютъра, който управлява въртенето на предните колела и има различни режими, които могат да се адаптират към съответния терен. Елегантно интегриран в центъра на бордното табло, регулаторът Grip Control дава достъп до пет режима на работа:
- СТАНДАРТЕН: за да се движите по слънчевите крайбрежни пътища, да взимате планински завои, да шофирате по автомагистрали или модни улици из центъра на градовете ... Този режим предвижда обичайни пътни условия с нисък процент на хлъзгане. Той също така позволява на системата Grip Control автоматично да се адаптира към пътните условия;

- ПЯСЪК: за да се приближи по-близо до най-добрите места за сърф... Този режим позволява да се използва едновременното въртенето на двете предни колела, и по този начин да се даде възможност на автомобила да се придвижва по мек терен и да намали риска от затлачване с пясък. Той функционира до 120 км / ч, а след това автоматично се превключва на режим "Стандартен";

- ВСИЧКИ ТЕРЕНИ: за да се движи спокойно по всички хлъзгави терени (кал, мокра трева, черен път) ... Действайки като диференциал с ограничено приплъзване, този режим осигурява потегляне на автомобила при тези специфични условия като предава възможно максимален въртящ момент към колелото и осигурява максимално сцепление.

Той функционира до 80 км / ч, а след това автоматично се превключва на режим "Стандартен";

- СНЯГ: за да достигне до най-красивите курорти за зимни спортове ... Този режим автоматично адаптира хлъзгането на всички задвижващи колела към срещнатите условия, за да се движи уверено и в безопасност по заснежени пътища. Когато скоростта на превозното средство достигне 50 км / час, системата автоматично превключва на режим "Стандартен";

- ESP OFF: за да се изключи ESP (активен до 50 km / h).

С увеличеното сцепление, Citroën C4 Cactus Rip Curl обещава на водача и пътниците да изпитат ново усещане при шофиране, независимо от сезона, независимо от дестинацията, и в същото време да се отличава от другите автомобили с модерния си вид на градски джип!

Интериорът на Citroën C4 Cactus Rip Curl е с цветни акценти оранжево Pulp Orange. Тонизиращ и енергизиращ цвят. Предпазните колани с цвят Pulp Orange контрастират със сивия цвят на плата на седалките Tissu Mica Grey (серийно) или съчетание кожа / плат Mixte Cuir Back/Tissu Black (по желание). Същите цветове понякога се повтарят и на пода. Постелките са с шевове Pulp Orange и с етикет с логото на марката сърф. В търсене на контраст със сивата атмосфера Stone Grey, която цари на борда, Citroën C4 Cactus Rip Curl разполага с оранжеви лайсни Pulp Orange на високоговорителите. Накрая, за да хармонира и с багажа и по този начин с „бягство”, бордното табло се състои от освободен и свързан пост за управление, с команди групирани в екран 7 '', с капак на жабката (TOP BOX), изработен като пътнически куфар.


Богато украсена, новата специална серия C4 Cactus Rip Curl е базирана на тапицерия ниво 3 "Shine" на Citroеn C4 Cactus. Тя възпроизвежда основното стандартното оборудване и има в допълнение (в зависимост от пазара) много технологии (помощ при задно паркиране, автоматична климатична инсталация, автоматично запалване на фаровете и чистачките на предното стъкло, навигационна система, аудио система MP3 6HP, регулатор ограничител на скоростта, тонирани стъкла). За да остане в перфектна връзка с природата и да се възползва максимално от светлината по време на всяко пътешествие, Citroën C4 Cactus Rip Curl разполага серийно (в зависимост от пазара) с панорамен стъклен покрив с висока термична защита в състояние да абсорбира топлинния ефект.
Каталог: pi files -> 2016
2016 -> Hp inc дава допълнителен тласък на pc гейминга с omen by hp
2016 -> Обновен Gumpert Apollo в Женева
2016 -> Land Rover тегли 108-тонен влак Discovery Sport е екипиран с полу-автономна технология
2016 -> За самоуправление още тази година
2016 -> Sin R1 gt4 стартира в По, Франция
2016 -> Шампионска версия за bmw m4 в чест на титлата в dtm
2016 -> Продават Aston Martin db10 на търг Очаква се цената да достигне 1,4 млн долара
2016 -> Psa публикува нов реален разход на гориво Готови за резултатите за 30 модела
2016 -> Continental печели награда за технология


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница