Clio и zoe обраха наградите на френския auto bildДата09.06.2017
Размер12.65 Kb.
Новина
Clio и ZOE обраха наградите на френския AUTO BILD
Новото Clio бе избрано за “Най-добър сериен автомобил“, докато ZOЕ получи отличието за „Най-добър зелен автомобил“ по време на Автомобилното изложение в Париж.
Източник: Renault
Новото Clio бе избрано за “Най-добър сериен автомобил“, докато ZOЕ получи отличието за „Най-добър зелен автомобил“ по време на Автомобилното изложение в Париж. Отличията се присъждат от публиката, в този случай от слушателите на френската радио станция RTL и читателите на списание AUTO PLUS, което е френското издание на AUTO BILD.

Новите Clio и ZOE бяха избрани като победители сред 10 участника в конкурса, предварително селектирани от журналисти от двете медии.


Новото Clio спечели една трета от гласовете в класа „Най-добър сериен автомобил на Paris Motor Show” и наградата потвърждава статута му на достойна нова глава в сагата Clio, която започна през 1990 г.
Междувременно Renault ZOE спечели 51% от гласовете в класа „Най-добър зелен автомобил на Paris Motor Show”. Това е първата кола, проектирана от самото начало като достъпен електромобил. В ZOE са внедрени цял куп новаторски технологии, включително шест световни премиери. Това е първият масов сериен електромобил, чиято цена с данъците стартира от 13 700 евро* (във Франция с приспаданата държавна „еко“ субсидия от 7000 евро). ZOE е и първият електромобил с хомологиран NEDC пробег с едно зареждане от 210 км. Дебют в него прави и системата Range OptimiZEr, проектирана да оптимизира пробега при всякакви пътни условия. В населените райони, например, ZOE ще може да измине приблизително 100 км в студено време и приблизително 150 км при средни температури. Благодарение на зарядното за батерия Cameleon, ZOE е първият електрически автомобил, който може да бъде напълно зареден за между 30 минути и 9 часа в зависимост от наличното захранване (между 3kW и 43kW), използвайки единичен тип връзка за автомобила. Своя дебют в този автомобил направи и мултимедийният таблет Renault R-Link.
Агенция Speed-Press
Каталог: pi files -> 2012
2012 -> Определиха кандидатите за отличието Най-добър автомобил на сащ
2012 -> Какво ни готви градът на Ангелите
2012 -> Новина General Motors е недоволен от рекламата си във Facebook
2012 -> Вокалът на Aerosmith си купи Hennessey Venom gt spyder
2012 -> Успешно стартира производството на Amarok в Хановер
2012 -> Тест Amarok здравеняк на осма степен
2012 -> Новина Трета голяма награда за новото Clio – 2013 L’argus Trophy
2012 -> Новина Audi ще произвежда дизелово-хибриден суперавтомобил R10 ще бъде позициониран над R8 и ще се конкурира с McLaren P1, Porsche 918 Spyder и заместника на Ferrari Enzo
2012 -> Много за Audi в новия брой на auto bild салонът в Париж и конкурсът „Зелен волан 2012 са на фокус
2012 -> Тунинг Audi R8 получи „грандиозен” бодикит Тунерите от Regula Tuining преобразиха спортния суперавтомобил и повишиха мощността му


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница