Да гарантира, че целите по качество са поставени и се постигатДата15.12.2017
Размер12.11 Kb.
#36808Актавис ЕАД - компания на ТЕВА е фокусирана върху продажбата и представянето на висококачествени иновативни, биоподобни и генерични лекарствени продукти, медицински изделия, хранителни добавки и козметика. Актавис ЕАД поддържа култура, насочена към качеството, за да гарантира, че най-висок приоритет се поставя върху безопасността, ефикасността и надеждността на нашите продукти, безопасността и удовлетвореността на нашите пациенти и клиенти.

Актавис ЕАД се ангажира да развива, установява и ефективно разпространява (чрез разбиране, въвеждане и поддържане) на всички нива в организацията тази политика по качество.

Политиката по качество на Актавис ЕАД е въведена чрез всеобхватна система за управление на качеството.

Актавис ЕАД се ангажира да спазва всички регулаторни и законови изисквания, свързани с нейните дейности (GxP и ISO 9001).

Ръководителят на отдел „Качество“ на Актавис ЕАД, подпомаган от Изпълнителния Директор разработва и установява система за управление на качеството, въз основа на нуждите на организацията.

За да постигне целите по качество на Актавис ЕАД висшето ръководство се ангажира:  • да комуникира с организацията значението за спазването на изискванията на клиентите и регулаторните изисквания;

  • да гарантира, че целите по качество са поставени и се постигат;

  • да гарантира наличието на ресурси;

  • редовно да прави преглед на системата по качество, да предоставя доказателства за своя ангажимент за разработването и прилагането на тази система и непрекъснато да подобрява нейната ефективност.

Всеки служител на Актавис ЕАД е пряко въвлечен като участник в системата за управление на качеството.

Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница