Да заминем на професионален стаж с аиесек!!!Дата25.07.2016
Размер13.83 Kb.
Да заминем на професионален стаж с АИЕСЕК!!!

Иска ли ти се да си отдъхнеш след многобройните изпити, да се запознаеш с много нови култури, както и да се забавляваш до скъсване? Бъдете прями и ми кажете дали някога през живота Ви сте се замисляли за професионален стаж в чужбина? Сега, без значение каква специалност сте записали, можете да натрупате незабравим опит, който без съмнение би Ви помогнал да сте нещо повече от вашите приятели. Досещате ли се вече?


Ами, това е възможно само и единствено с АИЕСЕК.

А чудите ли се какво всъщност Ви предлага АИЕСЕК?

АИЕСЕК е най-голямата глобална студентска организация, която предлага на всеки един студент възможността да иде на професионален стаж, който отговаря на специалността, в която сте записани или пък интересите Ви. С АИЕСЕК това може да се случи в 110 страни.

Каква е разликата между АИЕСЕК и Студентските бригади?  • С АИЕСЕК добивате ценен опит, който ще Ви помогне когато подавате молба за работа, докато със една студентска бригада Вие ще повторите стъпките на хилядите студенти,които вече са били на такава, така че защо не пробвате нещо различно?

  • Не плащате 3000 лева, че и повече, а само 250 евро.

  • Може да заминете на стаж дори след изпитната сесия за 40 дена като по този начин ще се върнете навреме за лекциите, упражненията и изпитите от втория семестър, докато със студентските бригади ще трябва предварително да си изтегляте всички изпити(при получено разрешение от преподавателите или ректора, което не винаги се получава).

  • С АИЕСЕК не работите като камериер/ка в хотел, нито пък берете ягоди както в Англия

  • Заобиколени сте от интелигентни и амбициозни хора и работите само по специалността Ви

  • Чрез АИЕСЕК Ви се предлагат различни видове стажове, както и страни в който искате да заминете, например:
    Русия, Латвия, Македония, Кения, КостаРика, Гърция, Китай, Германия, Индия и много други.За да научите повече посетете нашия сайт – http://plovdiv.aiesec.bg/


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница