Deep zone records кастинг за изпълнители на поп-денс музикаДата22.01.2017
Размер32.4 Kb.

DEEP ZONE RECORDS

КАСТИНГ

ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПОП-ДЕНС МУЗИКАBGmusic future stars”

Oсновните цели и задачи на КАСТИНГА са откриване на млади изпълнители на поп-денс музика и тяхното продуциране и реализиране в музикалния шоубизнес
Главни организатори и продуценти са

DEEP ZONE RECORDS

в студиото на което са записани и продуцирани артистите

DEEP ZONE PROJECT, RST,

песните “Ела изгрей” и “Без кофеин” с Камен Во, “Влизам в теб” – Deep Zone Project feat. АЙЯ,

Как е хубаво”, “Взрив от ритъм” feat. Светла Иванова, “Пясък от злато, “Всяка Неделя” и други денс парчета


Медийни партньори са телевизии

“ММ” и “Евроком България”ПРАВИЛНИК

за участие и регистрация

1.KАСТИНГА е открит за всички изпълнители на песни от 15 до 25 години - аматьори или професионалисти независимо от тяхната националност или произход.
2.КАСТИНГА започва на 01 Октомври 2004 г. и се прави всеки месец в два тура.
I.ТУР
На първия тур /в Интернет/ могат да се явяват

неограничен брой кандидати

3.От интернет адрес http://www.bgmusic.bg кандидатите могат да изберат и изтеглят по свой избор две или три от изложените в раздел “Инструментали - Playbacks” песни и текстовете към тях и да запишат своето изпълнение в непрофесионално /домашно/ студио.

4.Готовите записи се изпращат на e-mail адреса в раздела “Контакти” във формат Мр3 /192 kbps/, заедно с попълнен образец за участие и снимка /по желание/ в JPG формат до 100 КВ.

5.След обща селекция от екипа на КАСТИНГА песните се качват в сайта на конкурса www.bgmusic.bg за прослушване и коментар в Интернет.

6.Песните изпратени от 1-15 число на съответния месец се излагат в уеб-сайта на КАСТИНГА от 16-30 число и на последния ден от месеца, след подбор от професионално жури се обявяват допуснатите за Втори тур до 12 кандидати - подбрани в зависимост от техните изпълнителски качества.


II.ТУР
7.Допуснатите до Втори тур кандидати ще бъдат информирани за датата и мястото на провеждане на Кастинга чрез личен e-mail или сайта на организаторите и след попълване на Регистрационна форма/по образец с оригинален подпис/ и платена такса за участие могат да се явят за допълнителна селекция на живо пред жури от DEEP ZONE RECORDS /DZR/.

Регистрациите за участие изпращайте на адрес:


“Дийп Зоун Рекърдс” ДЗЗД


за Кастинг – “BGmusic future stars”
София, ж.к. Надежда 2, ул. “Св. Петка Търновска” № 52

8.Организаторите на КАСТИНГА не носят отговорност за закъснения, изгубени или повредени регистрационни форми, неправилно адресирани или неплатени пощенски такси, кражби или злоупотреба с пари относно регистрацията за участие.


9.От участниците във втория тур журито окончателно ще направи своя избор и предложи договори за безвъзмездно продуциране и менажиране до двама души от най-добре представилите се кандидати.
10.Фаворитите ще бъдат уведомени лично или по пощата /е-mail/ и ще бъдат поканени за уточняване на предложенията относно продуциране и менажиране на избраните кандидати.
11.Регистрацията на участниците за първи и втори тур от Кастинга на “ДИЙП ЗОУН РЕКЪРДС” - “BGmusic future stars”

дава позволение на организаторите за използване на техните имена, образа и гласа им във видео запис за излъчване по радио и телевизионни станции, бъдеща публичност и с рекламна цел на КАСТИНГА без допълнително възнаграждение.


Фаворитите на КАСТИНГА ще бъдат определяни и информирани до 7/дни/ след приключване на втория тур за съответния месец, а имената им ще бъдат публикувани в www.bgmusic.bg - web site на организаторите и съобщавани в следващите издания на КАСТИНГА:
Всички участници ще получат списък на победителите по пощата или чрез e-mail.
Избраните от журито кандидати ще бъдат канени да участват в бъдещи концерти на КАСТИНГА дори да не са подписали договор за продуциране и менажиране с организаторите.
Начало на КАСТИНГА за 2004г.

01 Октомври 2004
Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница